in , ,

FTX Europe, Web3 ve Müzik Festivallerinin Geleceğini İnşa Etmek İçin Tomorrowland ile Ortaklık Yapıyor!

FTX Europe ile Tomorrowland ortaklığının detayları..

Önde gelen bir küresel kripto para borsası olan FTX Trading Limited’in (FTX) Avrupa’daki iştiraki FTX Europe bugün, Yarının İnsanları’na fayda sağlayan deneyimler yaratmak için web3 ve NFT’lere geçiş yapmalarına yardımcı olmak için Tomorrowland ile ortaklığını duyurdu.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, “Kripto, müzik ve etkinliklerin devam eden karışımını görmek heyecan verici” dedi. “Web3, NFT ve kripto paralar ile ilgili girişimlerini destekleyerek gerçekten benzersiz ve büyülü olaylarını dijital alana getirmek için Tomorrowland ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca, daha iyi bir Yarın için topluluk, erişilebilirlik, şeffaflık ve sürdürülebilirliğin önde gelen faktörler olduğuna dair ortak inancımıza katılıyoruz. FTX’in Quest’i, bu Tomorrowland Winter’ın katılımcılarına özel etkinliklere erişim kazanmaları için eğlenceli ve etkileşimli bir yol sunacak.”

FTX Web3 ve Müzik Festivalleri Geleceği İçin Tomorrowland'le Dev Ortaklık

Bu ortaklık, FTX Europe ve Tomorrowland arasında, Belçika’daki yıllık ikonik Tomorrowland, Tomorrowland Winter ve ödüllü dijital festival Around The World gibi yaklaşan etkinliklerine Web3’ün en iyilerini getirmek için uzun vadeli bir girişimin başlangıcını işaret ediyor. Ortaklık, sanat, müzik ve biletleme için NFT’ler, meta veri tabanındaki etkinlikler ve kripto para birimi ödemeleri dahil olmak üzere Web3 ve blok zinciri teknolojisinin çeşitli uygulamalarını keşfedecek. Tomorrowland’in web3’e evrimi, toplulukla daha derin bir bağlantı kurmak ve modern bilet seçenekleriyle festival müdavimlerini, yeni yaratıcı satış noktalarına sahip sanatçıları ve dijital Tomorrowland varlıklarını kazanma, toplama veya satın alma becerisine sahip hayranlarını meşgul etmek için bir fırsattır.

Tomorrowland’in Kurucu üyesi Michiel Beers, “İlk günden beri, yaratıcılığın ve yeniliğin sınırlarını zorlamaktan asla vazgeçmemek, küresel topluluğumuz The People of Tomorrow için en eşsiz deneyimleri ve önemli anları yaratmak Tomorrowland’in DNA’sında var. Web3’ün devam eden evrimi, sonsuz hayal gücümüz için birçok olanak ve önümüzdeki yıllarda topluluğumuzun bağlarını sıkılaştırma fırsatı sunuyor.”

Tomorrowland, 2005 yılında iki Belçikalı iki kardeşin düzenlediği ve halen sahip olduğu 10.000 katılımcıyla bir festival olarak başladı. Şimdi 16. yılında olan Tomorrowland, yıllık yaz festivaline 400.000’den fazla katılımcıyla dünyanın en büyük elektro müzik festivallerinden biri ve biletlerin her zaman bir saatten kısa sürede tükeniyor. Tomorrowland, Uluslararası Dans Müziği ödüllerinde beş kez Dünyanın En İyi Müzik Etkinliği seçildi ve BM tarafından Genel Sekreter Ban Ki-Moon adına resmen tanındı. Bu yeni ortaklık, Festival bilekliği kullanılarak Ayın FWA’sı ve 2021 Webby Ödüllü dijital etkinliği  Around the World’e yapılan nakitsiz ödemelerden başlayarak Tomorrowland’i her ayrıntıda nihai deneyim haline getirmek için devam eden evrimde bir başka adımdır.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Newscrypto Coin (NWC) 2022’de Yükselir Mi? NWC Coin Fiyat Analizi

TON Coin’in 2022 Yılı Gidişatı Ne Olacak?

Fantom Blok Zincirinden FTM’den Sonra Alınabilecek En İyi 5 Altcoin!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

Microsoft’un Devasa Metaverse Hamlesi!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

Ak Parti’nin Metaverse Hamlesi Büyük Yankı Uyandırdı!

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

kadena coin fiyatı

Kadena Coin Yükselişte!

Güney Kore Yeni Cumhurbaşkanı

Güney Kore’nin Bir Sonraki Başkanı Parite Yaratabilir!