in ,

Robinhood, Kripto Yatırımları İçin Bonus Vaat Eden Yeni Banka Kartını Tanıttı!

Robinhood, yatırımcılarına çeşitli bonus ve ödüller sunucak.

Müşteriler için yoğun bir rekabetin ortasında olan ABD çevrimiçi ticaret platformu Robinhood kripto para kullanıcılarına  bonusları da dahil olmak üzere çeşitli ödüller  ve platformun müşterilerinin kullanabileceği bir bekleme listesi sunan yeni bir nakit kartı çıkardı.

Robinhood kripto para kullanıcılarına açıklamada, “Nakit Kart, banka kartı müşterilerine bir zamanlar kredi kartı sahiplerine ayrılmış olan avantajları ve ödülleri vererek herkes için finansmanı demokratikleştirme misyonumuzu geliştiriyor” dedi.

Şirketin en son ürünü, ödeme devi Mastercard’ın lisansı uyarınca Sutton Bank tarafından verilen ön ödemeli bir karttır. Robinhood, kullanıcıları fonlarını kripto da dahil olmak üzere çeşitli varlıklara yatırmaya teşvik edebilecek haftalık bonuslarla müşterileri çekmeyi hedefliyor.

Robinhood kripto para

Robinhood Kripto Para Kullanıcılarına Ne Kadar Bonus Vericek?

Platform, kartın kullanıcılarının haftalık toplamalarında %10 ile %100 arasında değişen bonuslar kazanmaya uygun olacağını ve Robinhood müşterilerinin kendi seçtikleri hisse senetlerine ve kripto varlıklara yatırım yapmalarına olanak sağlayacağını söylüyor.

Round-up’lar haftalık bazda 100 USD ve ikramiyeler haftalık 10 USD ile sınırlandırılmıştır.

Robinhood’a göre, “Aracı hesabındaki hisse senetlerine ve kripto hesabındaki kriptoya maaş çeki yinelenen yatırımları seçme seçeneğiniz olacak.”

İşletme, Robinhood Nakit Kartının aylık ücretlerden, ağ içi ATM ücretlerinden ve kredili mevduat ücretlerinden muaf olduğunu ve kullanıcılarının minimum bir bakiye tutması gerekmediğini vaat ediyor.

Coinbase gibi rakipler de kendi banka kartlarını piyasaya sürdü. Kripto borsasının Coinbase Kartı, kullanıcıların kripto para birimindeki hesapları tarafından finanse edilen bir Visa banka kartıdır.

Bir başka büyük borsa olan Binance, ürünle yapılan tüm uygun satın alımlarda %8’e kadar geri ödeme vaat eden bir Visa banka kartı da sunuyor.

Geçen yıl boyunca Robinhood, platformuna daha fazla kripto kullanıcısını çekmek için tasarlanmış bir dizi özellik sundu. Örneğin, geçen Eylül ayında şirket, kripto tekrarlayan yatırımları başlattığını duyurdu.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

NFT Nedir? NFT’ler Hakkındaki En Önemli Tahmin!

ABD Bitcoin Madencilik Şirketi Temiz Enerji için Ne Yapıyor?

ABD Yatırım Şirketlerinden Cowen, Kripto Departmanı Açtı

Rusya’nın Saldırganlığı Bitcoin ve Kriptoyu Nasıl Etkiledi?

Küresel Düzenleyiciler Ukrayna Savaşında Kripto Kullanımını İzliyor

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cowen yatırım şirketi kripto departmanı açıldı. Cowen kripto için planları.

ABD Yatırım Şirketlerinden Cowen, Kripto Departmanı Açtı

Tayland, Ödeme Aracı Olarak Kripto Para İle Ödeme Yasağı Getirdi!

Tayland’da Kripto, Ödeme Yöntemi Olarak Yasaklandı!