in ,

Bedava Kripto Para Nasıl Kazanılır?

Bedava kripto para kazanabilirsiniz. Peki ücretsiz kripto para nasıl kazanılır? Ücretsiz kripto para kazanırken nelere dikkat etmelisiniz? Güvenilir mi?

Ücretsiz şeyleri kim sevmez? Eğer kripto para piyasasıyla ilgileniyor ve ücretsiz şeyleri de seviyorsanız size iyi bir haberim var! Bedava kripto para kazanabilirsiniz. Peki ücretsiz kripto para nasıl kazanılır? Bedava kripto para kazanmak güvenli mi? Tüm bu soruları ve daha fazlasını yazımızın içerisinde cevaplandıracağız. Hazırsanız başlıyoruz.

Bedava Kripto Para Nasıl Kazanılır?

Birçok kripto borsası, NFT ve blok zinciri teknolojisi kullanıcılarına bedava kripto para kazanma şansı sunuyor. Aşağıdaki seçeneklerden birisini deneyerek ücretsiz kripto para kazanabilirsiniz.

1. Bir Borsaya Kaydolun

Müşteri olarak kaydolursanız çok sayıda kripto borsası cüzdanınıza bir miktar kripto koyabiliyor. Eğer bedava kripto para kazanmak istiyorsanız bu en güvenli seçeneklerden birisi.

Bedava kripto para veren borsalardan bazıları şunlardır:

  • Coinbase
  • Gemini
  • Crypto.com

Zaman zaman diğer borsalarda promosyonlar veya zamana duyarlı bonuslar verebilmektedir. Bu yüzden kripto borsa haberlerini takip edin.

2. Kripto Stake Etme

Kriptonuzu stake etmek sürekli bir gelir kaynağı elde etmenize yardımcı olabilir. Bu uzun vadeli yatırımcılar için avantajlı bir durum. Kazanacağınız ödüller coinden coine değişebilmektedir.

Bazı kripto para birimleri, merkezi olmayan sistemlerini doğrulamak ve yönetmek için ‘hisse kanıtı” protokolü kullanır. Bu kripto paraya sahip olanlara doğrulayıcı olarak katılma ve paralarını stake ederek gelir elde etme şansı tanıyor.

3. Ücretsiz NFT’ler

NFT, bir dijital varlık veya sanat eseridir. Teknik olarak NFT’ler kripto para değildir ancak bunları hızlı bir şekilde takas edebilirsiniz. Peki ilk etapta ücretsiz NFT’lere nasıl sahip olacaksınız?

NFT arayışındaysanız sizin için iyi haberlerimiz var. İlk olarak, birçok yeni kripto projesi, NFT’leri en iyi destekçilerine bir tür “davet bonusu” olarak sunuyor. Bir diğer seçenek ise kanala en fazla trafiği çeken kişilere yönelik davet bonusu havuzuna katılma umuduyla yeni bir kripto para birimini Discord kanalında takip edebilirsiniz.

Diğer bir yolsa projenin tanıtılması için  X (Twitter) de retweet etmeniz size NFT kazanma şansı verebilir.

4. Öğrenin Ve Kazanın

Bazı web siteleri size kripto paralar hakkında bilgi edinme ve aynı zamanda öğrenirken kazanma şansı sunar. Bonusları kazanmak için bazı videoları izlemeniz, kısa bir sınava girmeniz ve geçmeniz gerekebilir.

Coinbase Earn, kripto hakkında bilgi edinmek için ödüller sunan bir sitedir. Fakat bu “öğren ve kazan” promosyonlarının sorunu şu ki, her zaman istediğiniz kripto para birimini alamayabilirsiniz.

5. Kripto Tasarruf Hesabı

Kripto ile faizi birleştirmek mi istiyorsunuz? Kripto tasarruf hesabı, varlıklarınızdan faiz kazanmanıza olanak sağlar. Alacağınız faiz oranları başlangıçta sizleri tatmin edebilir.

Kripto borsalarının kademeli oran yapısı sunan tasarruf hesaplarına göz gezdirebilirsiniz.

6. Airdrop’a Katılın

Yeni bir kripto para biriminin geliştiricileri, yeni kripto paralarını tanıtmak ve heyecan yaratmak için Airdrop dağıtabilmektedirler. Airdrop’lara katılmak için kripto projesini sosyal medyadan veya Discord kanalından takip edebilirsinz.

Ancak birçok Airdrop’un dolandırıcılık olduğunu ve size bir miktar para dağıtsalar bile bu paraların değersiz hale gelebileceğini belirtmekte fayda var.

7. Anketlere Katılın

Yapacağınız sadece ankete katılıp kripto kazanmak evet ciddiyiz çünkü bugünlerde bazı siteler bunu yapmanıza olanak sağlıyor. Ödemelerinizi kripto para birimi cinsinden alabileceğiniz gibi bunları nakit veya hediye kartı olarak da alabilirsiniz.

hediye kripto para

Kripto Dolandırıcılığına Dikkat Edin

Kripto para borsası dolandırıcılıklarla dolu. Ücretsiz hediye dünyasında bu durum daha da kötü olabilir. Bunun neden dolandırıcıların bedava kripto para arayanları avlamayı sevmesidir.

Bu nedenle bedava kripto para birimi ararken dikkatli olmanızda fayda var. Kripto cüzdanınıza giriş bilgileriniz veya özel anahtarlarınızı isteyen tüm promosyonlarından kaçın.

Ve unutmayın ki bedava hediye gerçek olamayacak kadar iyi geliyorsa muhtemelen öyledir.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Bitcoin (BTC) Büyük Yükselişi!

Bitcoin ve Ethereum AB’den Destek Aldı!

 

 

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Theta Network (THETA) Token Nedir, Projeyi Özel Yapan Nedir, Kurucuları Kimlerdir, İstatistikleri Nelerdir, Nasıl Alınır?

Theta Network (THETA) Token

Avalanche (AVAX) Coin Nedir, Kurucuları Kimlerdir, Nasıl Çalışır, Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir, Geleceği Nedir, Nereden Alınır?

Avalanche (AVAX) Coin