in , ,

Cardano Fiyat Analizi Şubat 2022

Geçen haftaya göre yüzde 20 değer kaybeden Cardano (ADA) için alım fırsatı geldi mi? Cardano (ADA) fiyat analizi Şubat 2022.

Geçen haftaya göre yüzde 20 değer kaybeden Cardano (ADA) için alım fırsatı geldi mi? Cardano 2022 yılında yükselir mi? Cardano (ADA) fiyat analizi Şubat 2022.

Cardano 2022 yılında yükselir mi?

Cardano (ADA) İçin Alım Fırsatı Geldi Mi?

Bitcoin’in 44K dolar seviyesini kıramaması ile; geçen haftaya göre yüzde 20 değer kaybeden Cardano, 1 dolar seviyelerindeki majör destek noktasına oturdu. 1 dolar desteğinin aşağı yönlü kırılması Cardano’ya olan güvenin ciddi ölçüde zarar görmesine neden olabilir. Bu yüzden Cardano’nun yönünü yukarı doğru çevireceğini düşünüyorum. Uzun zamandır düşüş trendinin içinde hareket eden Cardano, trend çizgisi ile destek arasında  daralan hareketler yapmaktadır. 1 dolar seviyesinin alım noktası olarak karşımıza çıktığını görebiliriz. Şu an için de alım yapılması için bir sakınca olmadığını düşünüyorum. Alım yaparken doğru zaman seçimi sadece tek başına yeterli değildir. Kripto para piyasasındaki bir önemli nokta da kar almaktır.

 

Cardano(ADA) Şubat 18 Grafiği

Cardano (ADA) Fiyat Analizi Şubat 2022

4 saatlik bazda RSİ’da uyumsuzluk bulunmaktadır. Bu da ilk hareketin İchimoku bulutuna doğru devam edeceğinin habercisi. Şuan için alım konumunda bulunan Cardano için dikkat etmemiz gereken ikinci seviye ise 1.25$ noktası. Bu hem bir önceki yükselişin döndüğü nokta, hem de uzun zamandır devam eden düşüş trendinin direnç seviyesi. Yapılan alımların tamamı olmasa da bir kısmı ile kar almak mantıklı olacaktır. Düşüş trendinin kırılması durumunda Cardano için 2022’nin güçlü yükselişlerin görüleceği bir yıl olacağını düşünüyorum. Fakat birkaç denemeden sonra bu kırılımın gerçekleşmesi olası. Kırılımdan sonra 1.6$ seviyesi karşımıza  direnç olarak çıkacaktır. Bu seviyenin de yukarı yönlü kırılması Cardano için güzel rallilerin başlangıcının habercisi olacaktır.

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

 

KriptoHaber: İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Kripto Paralarda Düşüş Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Bitcoin’de Kritik Hafta. Amerika’da Rekor Enflasyon.

Litecoin (LTC)’den Şok Düşüş! Litecoin (LTC) Kaç Dolar? Litecoin Kaç Dolardan İşlem Görüyor?

Finansal İstikrar Kurulu, Kriptonun Büyüyen Gücüne İşaret Ediyor!

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

Polonyalı Madenci, Bitcoin Madenciliği İçin Güneş Panelleri Kullanarak Bu Teknolojiyi Ticarileştiriyor ve Evini Isıtıyor

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

CryptoTanks'ın demosu yayınlandı

NFT Oyunu CryptoTanks’ın Demo Versiyonu Yayınlandı!

2022'de Blockchain Oyunları: Play to Earn,

2022’de Blockchain Oyunları: Play to Earn, Oyunlaştırma ve Birlikte Çalışabilirlik