in ,

League of Ancinets Nasıl Bir Oyundur?

Genel özellikleri neler?

Uzun bir bekleyişin ardından nihayet oyun camiasında heyecan verici haberler var! Oyuncuların oyun oynayarak geçirdikleri zamandan para kazanmalarını sağlayan yeni bir oyun daha yola çıktı. Oynarken kazan (play to win) modeli, son yıllarda yüzlerce video oyunu tarafından benimsenmiştir. League of Ancients, piyasadaki en iyi oynarken kazan oyunlar arasındadır.

League of Ancients Oyna Kazan Oyunu 2022

League of Ancients, MOBA oyun öğelerini, oyuncuların hak ettikleri deneyimi ve ödülleri kazanmalarını sağlayan oyna-kazan modeliyle oluşturulmuştur.

Oyna Kazan Oyunu League of Ancinets! (Play to Win)

Topluluk büyüdükçe League of Ancients metaverse’e yeni kahramanlar ve özellikler ekliyor ve oyuncuların savaşta karakterlerini yükseltmelerine olanak tanıyor. League of Ancients herkesin eşit olduğu ve oynamaya ve kazanmaya teşvik edildiği bir ekosistem kurmayı amaçlıyor. Oyuncular varlıklarına tamamen sahip olabilir, fikirler ve geri bildirimler yoluyla ilerlemelerine katkıda bulunabilirler.

LOA: Oyun İçi Para Birimi

Oyuncular token arzının yalnızca dörtte birini (veya 250M) kazanabilirler. %25, diğer blockchain oyunlarına kıyasla düşük bir yüzdedir. 80 milyon NFT stake için belirlenirken, 150 milyon token ayrılmıştır.

Oyun içi para birimi, toplam arzı 1 milyar olan LOA BEP-20 (Binance Akıllı Zincir) Simgesidir. LOA, 5v5 maçları kazanarak kazanılabilir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, NFT maçları, oyunculara normal maçlardan daha fazla LOA BEP-20 jetonu kazandıracak.

Oyun ödülleri, bir oyuncunun oyundaki hünerini artırmanın yanı sıra, daha verimli oyun ekipmanı satın almalarını da sağlayabilir. Oyna-kazan sistemi sayesinde, oyunculara oyun platformunda geçirilen süreye göre jetonlar verilir. Bu jeton, nakit olarak değiştirilebilir veya oyuncular tarafından oyun ekipmanı veya başka şeyler satın almak için kullanılabilir.

Kahramanlar

League of Ancient kahramanları, farklı oyun tarzlarıyla dikkat çekiyor. Her oyuncu Tank, Mage, Marksman, Support veya Assassin gibi bir kahraman seçer. Her kahramanın bir pasif yeteneği ve üç aktif yeteneği vardır. Bazıları azim ve dayanıklılıklarıyla tanınırken, diğerleri tehlikeli durumlardan sıyrılma ve zarardan kaçınma konusunda uzmandır.

Onları tanımak ve yeni çıkan kahramanları izleyerek, önünüzdeki savaşlar için en uygun olanları elde etmek size kalmış olacak. LOA’nın NFT savaşçı kahramanları, oyunda en çok parlayan özelliklere göre beş rolde sınıflandırılır. Bir oyuncunun LOA’da elde ettiği hemen hemen her öğe ve kahraman, açık piyasada değiş tokuş edilebilen veya satılabilen bir NFT’dir.

League of Ancients Nasıl Oynanır?

İki oyuncu, bir Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası (MOBA) olan LOA’daki kapalı bir arenada savaşır. Oyuncular, tipik olarak takımın genel performansını artıran ve tamamlayan benzersiz yeteneklere sahip tek bir karakteri kontrol eder.

Bu oyunun nihai amacı, bir takımın karşı tarafın kalesini yıkmasıdır. Heyecan verici bir savaş sistemi, benzersiz ve eğlenceli bir deneyim yaratmak için League of Ancients’ta çizgi film karakterleri ve görüntülerle eşleştirildi.

Oyuncular sadece maç oynayarak ve kazanarak $LOA (oyunun yerel kripto para birimi) kazanabilirler ve oyun ücretsizdir. Ayrıca, bir oyuncunun aldığı jeton yüzdesi, oyunun katmanlarında ilerledikçe ve deneyim kazandıkça artacaktır.

Ayrıca, sonunda projeye katılanlar için eSport tarzı rekabete yol açabilecek sağlam ekiplerin oluşumunu teşvik eder.

Füzyon

Oyuncuların oyunda satın aldığı görünümler (skinler), savaşa girdiklerinde karakterleri için zırh görevi görür. NFT skinleri, bir oyuncunun kahramanının görünümünü değiştirir ve standart veya NFT maçlarına katıldıklarında kazanma potansiyellerini artırır. Çok daha yüksek nadirlik düzeyine ve LOA kazanma gücüne sahip yenilerini oluşturmak için birden fazla NFT görünümünü birleştirmeye ise “füzyon” denir.

Bu nedenle, bir oyuncu son derece kıt bir cilt üretmek için füzyon sistemini başarılı bir şekilde uygularsa, teorik olarak onunla oyunu oynayabilir ve bağlantılı kripto para birimi aracılığıyla önemli bir pasif gelir elde edebilir veya yüksek bir fiyata satabilir. Bu, projenin yüksek düzeyde kar yaratmasını ve büyümeyi hızlandırmasını sağlayacak olan NFT tarafına güçlü bir şekilde odaklanmayı gerektirecektir. Bu herkes için bir kazan-kazan durumu.

League of Ancients oyuncuları, hangi olağandışı oyun içi öğeleri ele geçirebileceklerini görmek için sabırsızlanıyorlar. Bugüne kadar Discord ve Telegram gruplarının tek başına sırasıyla 25.000 ve 77.000’den fazla abonesi var.

League of Ancients oyunu, milyarlarca dolar gelir elde ederek ve sayısız oyuncuya keyifli ve kazançlı bir deneyim sunarak tüm zamanların en popüler DEFI oyunu olma potansiyeline sahiptir.

Oyun Modu

League of Ancients, oyunculara aralarından seçim yapabilecekleri aksiyon dolu üç oyun türü sunuyor. Bir oyuncu hangi oyun seçeneğini seçerse seçsin, savaşlarının başarılı bir şekilde sonuçlanmasının ardından oyun içi para birimine sahip olacaklardır.

Normal Karşılaşmalar

Normal Maç, LOA’daki üç oyun modunun temeli olandır. Normal Maça katılım, oyuncuların sıralamalarını etkilemez. Bu nedenle endişe duymadan rahatlıkla katılabilirler.

NFT Maçları

Bu süre sınırlı mevsimlik mod, oyuncuları mevcut sıralamalarına göre karşı karşıya getirir. Herhangi bir kahraman, belirli bir nadirlikte yeterli NFT görünümüne sahipse, bir NFT maçına katılabilir.

Turnuvalar

LOA geliştirme ekibi tarafından denetlenen bu oyun moduna katılan takımların, %5’i yönetim amacıyla kullanılacak bir kayıt ücreti ödemeleri gerekecektir. Kalan ödül fonu $LOA tokenleri olarak verilecektir.

League of Ancients in a Nutshell

Beşe beş savaşlar ve üst düzey grafikler ve oynanış içeren üç ayrı oyun modu ile League of Ancients, NFT oyun alanında devrim yaratıyor. Oyun içi ekonomileri, yerel belirteçleri $LOA’nın ve oyunun NFT’lerinin kullanılabilirliği etrafında inşa edilmiştir. LOA’daki oyna-kazan modelleri, oyuncuları oyuna harcadıkları zaman ve karakterlerini yükseltmeye adadıkları için ödüllendirmek için tasarlanmıştır.

Son düşünceler

League of Ancients, harika bir oyun deneyimi arayan oyuncular için ezber bozan bir oyun olarak öne çıkıyor.

Daha fazla bilgi almak isteyenler; League of Ancient’ın resmi web sitesi olan leagueofancients.com adresini ziyaret edebilirler.

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Binance Launchpad’de Alpine F1 (ALPINE) Fan Token Satışı Başlıyor!

Kurumsal Kripto Pazarının Geleceği Nasıl Olacak?

YouTube Eyes Metaverse, Blockchain, NFT Özellikleri Oluşturucu Programı 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Güney Kore Devlet Varlık Fonu ‘Dolaylı Olarak’ Coinbase Hisselerini Satın Aldı

Rusya Her Yıl 13 Milyar Dolar Kripto Vergisi Toplayabilir!

 

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2022’de Yatırım Yapabileceğiniz En İyi Web 3.0 Kripto Para Birimleri Hangileri?

2022 Ethereum geleceği

Ethereum 2022’de Yerini Koruyabilecek Mi? Solana Ve Cardano Ethereum’u Geçebilir Mi?