in , ,

2022’de Yatırım Yapabileceğiniz En İyi Web 3.0 Kripto Para Birimleri Hangileri?

Web 3.0 kripto para birimleri 2022’de yatırım yapmak için iyi bir seçenek olabilir.

Blok zinciri teknolojisi bu günlerde güçlü bir ivme kazanmış durumda. Küresel nüfusun çoğunluğu kripto para birimlerine ve blok zincirine yatırım yapmak için yeni yollar yapmaya çalışırken, diğer tarafta Web 3.0 var. Web 3.0 şeffaflık için çabalıyor ve kullanıcılar, herkesin erişebileceği çok sayıda içerik sunmak için çalışıyor. Geleceğin teknolojisi olan Web 3.0, 2022’de kripto para birimleri içerisinde pozitif ayrışması muhtemel bir alan. Bu yüzden 2022’de yatırım yapabileceğiniz en iyi Web 3.0 kripto para birimlerini sizler için listeledik.

2022’de Yatırım Yapabileceğiniz En İyi Web 3.0 Kripto Para Birimleri

2022’de yatırım yapabileceğiniz ve karlı olması muhtemel  Web 3.0 teknolojisine dayalı kripto para birimini sizler için listeledik. Keyifli okumalar.

flux web 3.0

Flux

Flux, geliştiricilerin web’in bu yeni yinelenmesini oluşturmaları için zemin hazırlamayı amaçlamaktadır. Flux kullanarak Web 3.0 uygulamaları ve merkezi olmayan projeler geliştirebilir. Bu, yalnızca Flux kullanıcıları için yapılmış merkezi olmayan bir işletim sistemi olan FluxOS’un yardımıyla daha verimli hale gelir.

kusama web 3.0

Kusama

Tıpkı DOT gibi, geliştiriciler de parachain müzayedeleri yoluyla Kusama ağında yer almak için rekabet ediyor. Uzmanlar, ağ daha eski ve daha güçlü olduğu için Kusama’yı kısa vadeli karlı bir yatırım olarak görüyor.

livepeer web 3.0

Livepeer

Liveperr, Ethereum blok zinciri üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir video ağıdır. Esas olarak iki amaca yöneliktir: gerçek zamanlı videonun dağıtımı ve ağ katılımının teşvik edilmesi.

polkadot web 3.0

Polkadot

Polkadot, kripto pazarında en çok bilinen kripto para birimlerinden biridir, ancak çoğu yatırımcı bunun aslında bir Web 3.0 projesi olduğunu bilmiyor. Ağ, ölçeklendirilebilir arayışıyla bilinir ve Ethereum ile karşılaştırıldığında, düşük ücretler talep etme ve yüksek hızlar sunma olduğunda söz konusu olduğunda daha verimli bir proje.

filecoin web 3.0

Filecoin

Filecoin, Web 3.0 için dosya deposu gibidir. Merkez, bulut depolamaya güvenli bir alternatif ve pasif bir para kazanma yolu olarak hizmet eden merkezi olmayan bir depolama ağıdır. Ayrıca, özel şirket bilgileri ve kayıtları gibi daha hassas bilgiler depolamak için yeterince güvenli olduğunu iddia ediyor.

OCEAN web 3.0

Ocean Protocol

OCEAN, Web 3.0 çözümleri oluşturmak için gereken tüm araçları sunan bir kripto para birimidir. Protokol, Web 3.0 uygulamaları geliştirmek için gerekli olan birkaç araç geliştirmiş durumda. Protokol ayrıca internette veri paylaşımı ve verilerle uğraşırken erişim kavramının merkezden uzaklaştırılmasına da odaklanıyor.

kadena web 3.0

Kadena

Kadena, beyinli zincirlerin kullanımı sayesinde saniyede 480.000 işlem (TPS) işleme kapasitesine sahip olduğu belirtilen, ölçeklendirilebilir bir PoW blok zinciri protokolüdür. En iyi PoW kripto para birimi Bitcoin’den farklı olarak Kadena, Ethereum’dakilere benzer akıllı sözleşme yetenekleri sunar.

ZCash web 3.0

ZCash

ZCash, John Hopkins, MIT ve diğer seçkin akademik ve bilimsel kurumlardan bir grup bilim insanı tarafından geliştirilen, mahremiyete dayalı ilk kripto para birimlerinden biridir. Bitcoin kod tabanı üzerine inşa edilmiştir.

helium web 3.0

Helium

Helium, blok zincirine kaydedilebilecek radyo dalgaları aracılığıyla veri yayınlamak için küresel bir düşük enerjili kablosuz erişim noktaları ağı kullanan, IoT cihazları için merkezi olmayan blok zincirlere çalışan bir ağdır. Ağ, etkin noktaların yasal kablosuz kapsama alanı sağladığını doğrulamak için, kapsama kanıtı konsensüsü olarak bilinen yeni bir algoritma kullanır.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

2022 Yılının En Değerli NFT Projeleri Hangileri?

Solana’ya 2022’de Yatırım Yapmak Doğru Bir Hamle Midir?

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ferrari’den Dev NFT İşbirliği!

League of Ancients Oyna Kazan Oyunu 2022

League of Ancinets Nasıl Bir Oyundur?