in , ,

Bittorrent Coin Geleceğinde Ne Gösteriyor?

Bittorrent geleceğinde ne gösteriyor? Bittorent 2022 yorumları neler?

Bittorrent geleceği, Bittorent yorum ve Bittorent grafik incemeleri ile ilgili konular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Kısa ismi BTT olarak bilinen ve özellikle ilk piyasaya çıktığı dönemlerde yüksek popülerlik kazanan birim, günümüzde de güncelliğini koruyor. Bu kapsamda yatırımcılar ellerindeki tutarın geleceğini, ilk kez yatırım yapacaklar ise birimin çizmiş olduğu grafiği merak ediyor.

Bittorent Yorum

 

Bittorrent Coin Nedir?

Bittorrent coin nedir sorusu özellikle ilk kez yatırım yapacaklar için önem taşıyor. TRON Vakfı ve Bittorrent Vakfı ortak çalışması olarak piyasaya çıkan Bittorrent coin, bu iki vakfın ortak tokenidir. TRC-10 tabanlı olan birim, mevcut Bittorrent ağında çalışarak yeni bir ekosistemi oluşturmayı hedeflemektedir. Özellikle Bittorrent ve TRON’un merkezi olmayan, engelsiz ve özgür internet vizyonuna sahip olmaları ilgili birimi de popüler hale getiriyor.

Merkezi olmayan dosya paylaşım özelliği torrent ile kripto ekosisteminin bir araya gelmesinden doğan Bittorrent coin ilk kez 2019 yılında Tron-Binance ortaklığı ile duyurulmuştu. Kısa sürede satışı başlayan BTT Coin, dijital para birimi olarak içerik oluşturucuları tarafından kitleleri ile bağlantı kurmasında aracı rol üstleniyor. Daha hızlı dosya paylaşımı için kullanıldığı gibi Bittorent programı üzerinde olacak şekilde yerleşik cüzdanda saklanması da mümkün oluyor. Bittorrent coin analizi yapıldığında aynı zamanda depolama alanlarının veya işlemci güçlerinin kullanıma açılması için de kullanıcılara BTT teşviki sağlandığı da görülüyor. İlave olarak ağ içinde değer aktarımı BTT ile sağlanmakta ve ağa katılım gösteren herkes de geliştirilmiş olan tüm uygulamalara kolay şekilde erişim gösterebiliyor. Bunun yanında BTT Coin kullanımı ile belirli içeriklerin satın alınması da mümkün. Tüm bu özellikleri BTT Coin’in oldukça sağlam bir vizyona sahip olabilmesine ve yatırımcılar tarafından da tercih edilebilmesine olanak tanıyor. Bittorent yorum ve Bittorent grafik ayrıntıları yazımızın devamında.

Bittorent Geleceği

Bittorrent Coin Fiyat Analizi ve Bittorent Yorum 2022

Uzmanların yaptığı Bittorent yorum ve incelemelerle, fiyat açısından son bir yıllık süre zarfında stabil bir görünüm çizdi. Uzmanlara göre birimin bu şekilde istikrarlı bir fiyat grafiği çizmesindeki önemli etmenlerin başında vizyonun oldukça iyi planlanmış olması öne çıkıyor. Ocak 2021 analizine bakıldığında birim fiyatının yüzde 32, Şubat 2021 fiyatında ise yüzde 199, Mart 2021’de ise yüzde 343 değer kazandığı görülüyor. Özellikle Mart 2021 tarihinde birimin yüzde 343 oranında değer kazanması kendisini top 10 kripto para listesinde üst sıralara da çıkarmıştı. Ancak bu yükseliş sonrasında birimin fiyatlarının duraksadığı ve ufak iniş veya yükselişler yaşadığı görülüyor.

Aralık 2021 tarihinde yüzde 13 kayıp ile yılı tamamlayan birim 2022 yılına ise yüzde 98 kayıp ile başladı. Şubat ayında da yüzde 7 oranında değer kaybeden birim, böylece bir yıl öncesinde sağlamış olduğu yüksek değer kazanımını neredeyse sıfıra indirdi. Ancak Mart 2022 tarihinde yüzde 8 olarak değer kazanan birim, bu seviyeden sonra kayıplarını telafi etmeye de başlayacak gibi gözüküyor. Ancak Bittorent yorum açısından bakıldığında uzmanlar Mart 2022’de oluşan yükseliş grafiğinin piyasalardaki genel havadan kaynaklandığını ifade ediyor. Mart ayında yaşadığı yükseliş, birimin yaklaşık 5 ay sonra ilk kez yükseliş trendine girmesine imkân verdi. Bu bakımdan fiyat açısından USD karşısında güçlü bir pozisyonda olmasına rağmen uzmanlar fiyatların yakın zamanda önemli bir yükseliş yaşamayacağını ve stabil görünümün devam edeceğine vurgu yapıyor.

Bittorent Yorum ve Bittorent Grafik

Bittorent yorum açısından uzmanları neredeyse tek noktada birleştiriyor. Pek çok uzmana göre Bittorrent coin, sahip olduğu altyapı ile birlikte istikrarlı bir altcoin olarak öne çıkıyor. Piyasaya ilk çıktığı dönemde çok yüksek ivme yakalayarak önemli seviyelere ulaşan birim, bu dönemde pek çok uzmandan tam not almayı başarmıştı. Fakat düşüş grafiğini yaklaşık olarak bir yıldır devam ettiren birim, bu süre zarfında yatırımcı kaybetti ve kimi uzmanların da birim hakkında fikir değiştirmesine yol açtı. Fakat 2022’nin ilk ayları sonrasında birimde görülen toparlanma uzmanların tekrar birime şans vermesine de olanak tanıdı. Kendisini toparlamak için güçlü bir ekosisteme sahip olduğunu belirten çoğu uzman, Bittorrent coin’in zamanla çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyor.

Fiyatların devamlılığın sağlanması ve genel yükseliş çizgisinin de takip edilmesi için yatırımcılarının da istikrarlı şekilde birimi izlemeye devam etmeleri de gerekiyor. Yatırımlardan vazgeçilmesi halinde uzmanlar birim fiyatlarında aşağı yönlü hareket olacağının altını çiziyor. Ancak bu alt yönlü hareketin birimin genel yapısına zarar vermeyecek seviyede olduğunu ve yüksek düşüşler kaydedilmeyeceğini de ifade ediyorlar.

Bittorent Grafik

Bittorrent Coin Gelecek Olarak Ne Sunuyor?

Uzmanların yaptığı Bittorent yorum ve incelemelerine göre birimin ekosistemini koruması ve proje detaylarının da genişletilmesi halinde olumlu düşünceler mevcut bulunuyor. Sayıları az olarak kabul edilecek kimi uzmanlar yatırım önerisi hakkında Bittorrent coinin hâlâ kendisini kanıtlamadığını ve projenin her an önemli sorunlar ile karşı karşıya kalabileceğinden bahsediyor. Çoğunluk olan grupta yer alan uzmanlar ise hızlı veri aktarımı hedefleyen ve interneti işlevsel biçimde kullanacak bir sistemin ileride çok daha fazla rağbet görebileceğini belirtiyor.

Özellikle Bittorrent coinin dev markalar ile yapmaya hazırlandığı anlaşmalar da birimin güç kazanmasında ve fiyatlarını yükseltmesinde etkili olabilir. Amazon Prime ve Netflix ile anlaşma yapması beklenen birimin, nihai karar sonrasında daha fazla popüler hale geleceğini tahmin etmek ise güç değil. Bu yüzden gerek piyasaları takip eden yatırımcılar gerekse de uzmanlar kurumsal anlaşma ve yatırımların artması ile birlikte birimin de çok daha güç kazanabileceğinin altını çiziyor.

Uzmanların tahminlerine göre 2022 yılını birim 0,003 dolar, 2023’ü 0,004 dolar, 2024 yılını 0,006 dolar ve 2025 yılını ise 0,009 dolar bandında tamamlayacak. Elbette bu tahminlerin mevcut verilerden hareketle yapıldığını ve piyasalardaki gelişmeler ile değişebileceğini de göz önünde tutmak gerekiyor. Ancak halihazırda Bittorrent coin, risk almayı seven yatırımcılar için ideal bir seçenek oluşturuyor. Bittorent yorum ve farklı coinlerin yorumları ile ilgili makalelerimizi sitemizden takip edebilirsiniz.

Bittorent Coin Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

Bittorent Coin Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

KriptoHaber: Bittorent Yorum Yazımıza Benzer Makaleler için;

Hot Coin’in Geleceği!

Enjin Coin (ENJ) Nedir? ENJ’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Bitcoin Oyun Teorisi Nedir?

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

İspanyol Perakende Devi El Corte Ingles, Kripto Borsasını Açacak

El Corte Ingles Kripto Borsasını Açıyor!

Firo Coin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022'de Yükselecek Mi?

Firo Coin (FIRO) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Yılı Gidişatı Ne olacak?