in ,

SushiSwap, DAO Sorumluluğunu Sınırlamak İçin İsviçre Yasal Yapısını Önerdi.

SushiSwap Topluluğu ne karar alacak? SushiSwap (SUSHI), token sahiplerini ne bekliyor?

Teklif sahibi Tangle’a göre, amaçlanan vakıf, katkıda bulunanların sorumluluğunu sınırlamada ve Sushi’nin gelecekteki büyümesini yönlendirmede kilit bir rol oynayacak. SushiSwap Topluluğu ne karar alacak? SushiSwap (SUSHI), token sahiplerini ne bekliyor?

SushiSwap Topluluğu İsviçre Yasal Yapısını Önerdi!

Topluluk liderliğindeki bir merkezi olmayan finans (DeFi) araçları paketi olan SushiSwap (SUSHI), token sahipleri ve Sushi protokolünün üyeleri için riskleri azaltmayı amaçlayan yasal bir yapı uygulamayı planlıyor. SushiSwap topluluğu yeni kararı!

sushiswap

Sushi’nin yeni yasal yapısı, SushiDAO için yasal netlik ve idari destek sağlamaya yardımcı olacak bir dernek veya vakfa ihtiyaç olduğunu belirten 20 Mart’tan itibaren topluluk tarafından onaylanmış bir teklife dayanacak.

 

Teklif sahibi ve SushiSwap topluluğunun bir üyesi olan Tangle’a göre, amaçlanan vakıf, katkıda bulunanların sorumluluğunu sınırlamada kilit bir rol oynayacak ve sonuç olarak Sushi’nin gelecekteki büyümesini yönlendirecek.

Sahipler ve katkıda bulunanlar için yasal açıklık yoluyla risk azaltma ve sorumluluk sınırlaması olasılığı göz önüne alındığında, teklif yasal yapının uygulanması için %100 oy aldı.

Tangle, vakfı kurmak için 100.000 ABD Dolarına kadar bir ön masraf ve 10.000 ABD Doları tutarında bir tekrar eden maliyet tahmin ediyor:

“Bir DAO kuruluşu oluşturmak için düşünülebilecek birkaç yargı alanı var, ancak şu anda İsviçre Birliği hukuku önde gelen çözüm.”

Sushi topluluğu, vakfı inşa etmek için, vakfın taslak maddelerinin yanı sıra üyelerin belirlenmesi ve oluşturulması, token dağıtımı ve transferini içeren dört aşamalı bir süreç uygulayacak.

Teklif ayrıca, “DevCo hizmetleri kuruluşu ve diğer ana katkıda bulunan kuruluşlar” dahil olmak üzere hizmet kuruluşlarına olan ihtiyacı da içermektedir. Kripto dostu yargı bölgelerinde ikamet eden bireyler, vakfın üyesi olmak için ideal adaylar olarak kabul edilecektir.

Tartışmaya ek olarak, topluluk üyeleri vakfın kullanımını ve neye sahip olduğunu tanımlamanın önemini vurguladı:

“Kesinlikle bir zorunluluktur, Sushi’nin kendisini güncellemesinin ve tüm katkıda bulunanlar için yasal bir kalkan oluşturmasının gerçekten zamanı geldi.”

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Rus ve Çin Merkez Bankaları ‘SWIFT-Alternatifi Üzerine Çalışıyor!

Charles Hoskinson: Cardano Yıl Sonuna Kadar Solana ile “Aynı Performansa” Sahip Olacak

Azuki NFT Yaratıcıları HYPETALKS Web3’te Konuştu!

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

küresel düzenleyiciler ukrayna kripto

Küresel Düzenleyiciler Ukrayna Savaşında Kripto Kullanımını İzliyor

Firepin Token Nedir?

Firepin Token Nedir? 2022’de Yeni Bir Axie Infinity Veya Solana Mı Geliyor?