in , ,

Bitcoin’De Boğa Sinyalleri Gelmeye Başladı Mı?

Bitcoin’de artış ne zaman gelicek? Bitcoin için boğa sezonu başladı mı? Bitcoin 2022’de artar mı?

Bitcoin’de artış ne zaman gelicek? Bitcoin için boğa sezonu başladı mı? Bitcoin 2022’de artar mı?Bitcoin Fiyat Analizi

Bitcoin’de Boğa Sinyalleri

Geçtiğimiz hafta 39K dolar bandın da bulunan Bitcoin, 40K dolar direncini aşmayı başardı. Grafiğine baktığımız da daralan bir yapıdan bahsetmiştik. Bu yapı genellikle daralımın sonlarına doğru yukarı ya da aşağı yönlü hareketler getirir. Geçen haftaki yazımız da belirttiğimiz gibi, piyasaların toparlanması ve Rusya-Ukrayna savaşının da durulmasıyla; kripto piyasasının da yükselişlerin başlamaması için bir neden kalmadığını düşünüyorum. Fakat her zaman olduğu gibi kripto piyasasın da her türlü gelişmeye karşı bir planımız olmalı.

Bitcoin için boğa sezonu başladı mı? Bitcoin 2022’de artar mı?

Bunun nedeni, kripto piyasasına hala diğer yatırım araçlarına güvenildiği kadar güvenilmemesi. Dünya çapın da yaşanan olaylardan ya da gelen haberlerden ciddi derece de etkilenebilen bir piyasa olması. Fakat önümüzde ki birkaç sene için de kripto paralar da farklı yerlere gelineceğine eminim. Bu zaman dilimin de öncümüzün Bitcoin olacağını düşünüyorum. Bununla beraber hacim olarak yüksek kripto paralar yükselişe geçecektir. 2022 yılının bu yol için bir başlangıç yılı olması da çok olası.

Bitcoin Fiyat Analizi Mart 2022

 

Bitcoin Fiyat Analizi 2022

Şuan için 42500 dolar bandında bulunan Bitcoin, yukarıdan gelen trend çizgisinin üstüne çıkmayı başardı. Bu durum da daralan yapının çalıştığını görüyoruz. İlk olarak bu trend çizgisinin altında kapanış yapmaması ve 40K dolar seviyesinin altına düşmemesi bizim için Bitcoin’de işlerin iyi gittiğini gösterir. Her zaman söylediğimiz gibi piyasada çok fazla fakeout oluyor. Bu yüzden günlük bazda kapanışlara bakarak bu seviyeleri izlemek daha iyi olacaktır. Şuan için ilk direnç seviyesi olan 45K dolar bizim için ilk hedef olarak görünüyor. Bu seviyenin gelmesi için biraz yatay hareketler görebiliriz. 45K dolar bandının kırılımı Bitcoin adına bir boğa koşusu anlamı taşıyacaktır. Bu rallinin başlamasıyla ilk olarak Bitcoin ardından altcoinler de rallide yerini alacaktır. Alım yapacaklar için 42K ve 40K dolar bantları alım olarak değerlendirilebilir. Olası bir ralli de her geri çekilme alım fırsatı olarak karşımıza çıkar.

Bitcoin ile alakalı tüm haberlere ve analizlere en hızlı şekilde ulaşabilmek için KriptoHaber.com.tr sitemizi takip etmeyi unutmayın…

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Huobi Global, Kripto Takas İşlevini Açıklarken ABBC Coin’i Listeliyor

Goldman Sachs Nakit Ödemeli Bitcoin!

El Salvador’un Bitcoin Hareketleri İlgi İle Takip Ediliyor

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Huobi Global ABBC Coin'i Listeliyor

Huobi Global, Kripto Takas İşlevini Açıklarken ABBC Coin’i Listeliyor

Shiba Coin Geleceği Shiba Coin Fiyat

Shiba Coin Geleceği İle ilgili Tahminler!