in , ,

MODEX Token, Yeni Web 3.0 Yetenekleriyle Yenilendi

MODEX Token, yeni Web 3.0 yetenekleriyle yenilendi. MODEX’in yol haritası ne olacak?

MODEX Token, yeni Web 3.0 yetenekleriyle yenilendi. MODEX’in yol haritası ne olacak?

MODEX Token, Yeni Web 3.0 Yetenekleriyle Yenilendi.

Önde gelen blok zinciri tabanlı çözüm sağlayıcısı Modex, yeni bir tokenomik modeli ve Modex Ağı’na yeni Web 3.0 yetenekleri eklemeyi amaçlayan güncellenmiş bir yol haritası ile artık Bittrex Global, Digifinex, Uniswap üzerinden satın alınabilen yenilenmiş MODEX Token’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Yenilenmiş MODEX Simgesinin ve Web 3.0’dan ilham alan yol haritasının piyasaya sürülmesi, Modex’in son birkaç yılda kurumsal blok zinciri sektöründe kazandığı deneyimin sonucudur. Bu lansman sayesinde şirket, kurumsal token Web 3.0 konseptini pazar ihtiyaçlarına ve trendlerine en iyi şekilde hizmet etmek için kullanarak Web 3.0 yeteneklerinde öncü olmayı hedefliyor. Kısa bir süre önce Modex, Microsoft İş Ortağı Ağı içinde Silver Cloud Platform Yetkinliğini elde ederek, şirketin yüksek bir teknik performans ve hizmet kalitesi standardını karşıladığını gösteren bir başarı elde etti.

MODEX Token nedir

MODEX Token, ilk olarak 2018’de, şirketin Akıllı Sözleşmeler Pazarı projesini destekleyen bir ICO bağlamında piyasaya sürüldü. Ancak akıllı sözleşmeler pazarı Modex’in başlangıçta öngördüğünden farklı bir şekilde geliştikçe, şirket odağını kurumsal segmente kaydırdı, değerli teknik ve ticari bilgiler topladı ve amiral gemisi Blockchain Database® (BCDB) teknolojisini geliştirdi. Yenilikçi çözüm, Web 3.0 Ağı ve yeni kurumsal ürün ve hizmetleri de dahil olmak üzere Modex’in teknolojik girişimlerinin önemli bir bileşeni olmaya devam edecek.

MODEX’in Yol Haritası Ne Olacak?

Modex, mevcut Token müşterilerine değer veriyor ve bu ilişkiyi güçlendirmenin tek yolunun tam şeffaflık olduğuna inanıyor. Yenilenen MODEX Token, bir dizi yeni ürün, güncellenmiş bir teknik inceleme, yakında yayınlanacak sürdürülebilir bir tokenomik modelin yanı sıra Token havuzları ve şirketin sonraki adımlarıyla ilgili şeffaflık getiriyor. Yol haritası ayrıca, önümüzdeki ay uygulanacak bir hisse mekanizmasını ve 2022’nin 3. çeyreğinin başlangıcı için tahmin edilen ilgili yazılım ürünlerinin planlanan lansmanı ile ilgili ayrıntıları da içeriyor.

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:
Birleşik Krallık Kripto Düzenlemesi Çağrısında Bulundu!

İnstagram’da NFT Özelliği!

Fed İki Günlük Toplantıya Başladı!

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Birleşik Krallık Kripto

Birleşik Krallık Kripto Düzenlemesi Çağrısında Bulundu!

Cardano, 200.000 Dolarlık TVL'yi Kırdı. Bitcoin 100.000 Dolara Ulaşabilir.

Cardano, 200.000 Dolarlık TVL’yi Kırdı. Bitcoin 100.000 Dolara Ulaşabilir.