in , ,

Bitcoin İçin Durgun Hafta

Bitcoin için durgun hafta. Bitcoin için yeni hafta neler getirecek. Bitcoin Fiyat Analizi Mart 2022.

Bitcoin için durgun hafta. Bitcoin için yeni hafta neler getirecek. Bitcoin Fiyat Analizi Mart 2022

Bitcoin İçin Durgun Hafta

Geçtiğimiz hafta 40K dolar seviyelerinde iniş çıkışlar yaşayan Bitcoin, yeni haftada yükselecek mi? Yaklaşık 3 hafta önce başlayan Rusya-Ukrayna savaşından darbe alan Bitcoin, toparlanma sürecini çabuk tamamladı. Savaşın başladığı günlerde 34K dolar seviyelerine kadar düşerek bütün yatırımcıları korkuttu. Fakat dünya çapında yaşanan bu olaydan güçlü bir şekilde çıkmayı başardı. Bu belirsizlikle dolu günlerde Bitcoin aynı fiyat aralığında tutunuyor. Bunun başlıca sebepleri dünyadaki savaş ortamı ve korona virüsün hala hayatımızdan çıkmaması. Bunun gibi belirsizlik yaratan olaylardan sadece kripto para piyasaları değil, bütün piyasalar zarar görmeye devam ediyor.

Bitcoin Fiyat Analizi

 

AB’de Kritik Oylama

Avrupa Birliği Parlamentosu Ekonomik ve Parasal İşler Komitesi, Bitcoin ve Ethereum gibi önemli kripto para birimlerinin pratikte yasaklanmasına yol açabilecek yeni bir kripto varlık düzenleyici çerçevesini bugün oylayacak. Bu oylama sonucu kripto paraların yasaklanması olmayacaktır. Fakat bu gibi haberler piyasaya olan güveni azaltarak yatırımcıların korkmasına yol açmakta.

 

BTCUSDAnaliz 14 Mart

 

Bitcoin Fiyat Analizi 2022

Bitcoin’nin günlük bazda grafiğine baktığımızda 40K dolar seviyesinin altında oturduğunu görüyoruz. Bu direnç noktasının üstünde bulunmamız bizim için daha iyi olacaktır. Bitcoin için yeni haftanın yükseliş haftası olacağını düşünüyorum. 20 Ocak gününden itibaren başlayan daralan bir yapı günlük bazda karşımıza çıkıyor. Genelde daralan yapıların sonunda büyük hareketler karşımıza çıkar. Bulunduğumuz piyasada bu hareketin yukarı yönlü olması olası. 40K doların güçlü bir şekilde kırılması durumda 45K dolar ardından 52K dolarlar karşımıza çıkacaktır. Bitcoin’nin bu şekilde ilerlemesi altcoinleri de uyandıracaktır. Geçtiğimiz rallilerde de gördüğümüz gibi Bitcoin yine altcoinler için öncü olacaktır. Ethereum’da bu sefer öncülük sırasında Bitcoin’e yardımcı olacak gibi. 2022 yılının kripto paralar için artış yılı olacağını düşünüyorum. Yatırımcılarına güzel karlar getirecek. Fakat bu piyasada her zaman planlı ilerlemek lazım.

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:
FTX Europe, Web3 ve Müzik Festivallerinin Geleceğini İnşa Etmek İçin Tomorrowland ile Ortaklık Yapıyor!

Kadena Coin Yükselişte!

Polkadot (DOT) 2022 Fiyat Analizi. Polkadot 19 Doları Geçebilecek Mi?

 

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Eda Zamanpur Animal Babes NFT Sergisi 8 Mart’ta Başlıyor!

Eda Zamanpur Animal Babes NFT Sergisi 8 Mart’ta Başlıyor!

Bitcoin ve Ethereum AB'den Destek Aldı!

Bitcoin ve Ethereum AB’den Destek Aldı!