in ,

BNY Mellon 2022 Yılında Yeni Bir Projeye İmza Atıyor!

BNY Mellon’dan yeni hamle…

BNY Mellon, Amerika Birleşik Devletleri ile başlayacağını ve daha sonra piyasa talebine göre dünya çapında genişleyeceğini söylediği bildiriliyor.

BNY Mellon 2022 Yılında Yeni Bir Projeye İmza Atıyor!

 

Büyük bir yatırım bankası olan BNY Mellon, kurumsal müşterilerin kriptoya maruz kalmalarını sağlayacak bir dijital varlık saklama platformu geliştiriyor.

City A.M.’den gelen bir rapora göre, müşteriler dünyanın en popüler kripto para birimleri olan Bitcoin (BTC) ve Ether’i (ETH), Fireblocks teknolojisi ile güçlendirilecek olan BNY Mellon kripto cüzdanlarında depolayabilecekler. Bununla birlikte, düzenleyici onay verildikten sonra, hizmet kademeli olarak artacak ve çeşitli tokenize edilmiş geleneksel ve dijital varlıkları entegre edecektir.

Yatırım bankasına göre yeni hizmetin bu yıl içinde sunulması bekleniyor. Ayrıca, küresel dijital saklama pazarına “ilk giren” olacağını öne sürdü.

Rapora göre Mellon, talep üzerine dünya çapında genişlemeden önce Amerika Birleşik Devletleri ile başlamayı planlıyor. Amerika’daki ilk çıkışın ardından, dijital varlık saklama başkanı Talia Klein, hizmetin Birleşik Krallığa kadar uzanabileceğini tahmin ediyor:

“Bence İngiltere’de gördüğümüz şey, burada gerçekten canlı ve aktif bir dijital varlık piyasası olduğu.”

Geçen yıl Şubat ayında banka, müşterileri adına bir varlık yöneticisi olarak Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini depolama, aktarma ve ihraç etme niyetlerini açıklamıştı. BNY Mellon, amiral gemisi Bitcoin yatırım ürünü için bir dizi hizmet sağlamak üzere Temmuz 2021’de Grayscale Investments ile bir işbirliği yaptığını duyurdu.

BNY Mellon kısa süre önce bir blockchain veri ve analiz firması olan Chainalysis ile risk yönetim sisteminde Chainalysis uyumluluk yazılımını kullanmak için ortaklık kurdu.

 

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Kripto Madencilere Vergi Muafiyeti!

Haftalık NFT İncelemesi!

Yooshi, Huobi Borsası ile Ortaklığa Başladı.

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

2022'de En İyi 10 NFT Pazar Yeri

2022’de En İyi 10 NFT Pazar Yeri

Decentraland Metaverse'de Ne Yapabilirsiniz?

Decentraland Metaverse’de Ne Yapabilirsiniz?