in ,

ABD Senatörleri Rusya’daki Yaptırımları Zayıflatmak İçin Kripto Düzenlemeleri

Elizabeth Warren, mali düzenleyicilerin tehdidi ciddiye alması gerektiğini söyledi.

  • ABD’li senatörler, Hazine Bakanlığı’nı kripto endüstrisinin yaptırımlara uygunluğunu gözlemliyor.
  • Bu yapılan gözlem, Rusya’ya yönelik yaptırımları baltalamak içindir.
  • Senatör Elizabeth Warren, mali düzenleyicilerin tehdidi ciddiye alması gerektiğini söyledi.

Senatör Elizabeth Warren

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından, Ukrayna’ya küresel kripto bağışı bir hayli büyüme gösterdi. Ayrıca, kripto endüstrisinden yaptırım uyumu hakkında konuşmalar artık daha önem kazandı. ABD Hazine Bakanlığı, 4 ABD senatörü tarafından kripto endüstrisi ile ilgili sorularla karşı karşıya kaldı.

Resmi bir mektupta senatörler, departmanın kripto endüstrisinin yaptırımlara uygunluğunu izleme ve uygulama konusundaki ilerlemesini sordular. Senatörlerin odaklandığı şey, suçlular veya uygunsuz devletler, yasadışı ihtiyaçlar için sınır ötesi işlemleri gizlemek için dijital varlıkları kullanabilir olmasıydı.

Bu tür dijital varlıklar ve ödeme sistemleri ABD ve diğer küresel yaptırımlardan kaçabileceğinden, senatörler, Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından Rusya’ya dayatılana daha fazla endişe duyuyorlar.

 

Mektupta ayrıca;

Yaptırım programımızın Rusya ve diğer düşmanlara karşı etkinliğini ve bütünlüğünü sağlama ihtiyacı göz önüne alındığında, Hazine’nin kripto para birimi endüstrisi tarafından yaptırımlara uyumu sağlamak için attığı adımlar hakkında bilgi arıyoruz.

İşgal nedeniyle, dünya çapında birçok hükümet Rusya’ya yaptırımlar uyguluyor. Bu, dört ABD Senatöründen biri olan Elizabeth Warren’a kripto para biriminin Rusya’nın yaptırımlardan kaçınmasına yardımcı olup olamayacağını sordu. Rusya’daki kripto yatırımları. Kripto paranın Rusya’ya karşı “yaptırımları baltalamak” için bir risk olduğunu ve Putin ve ekibinin ekonomik acıdan kaçmasını sağladığını tweetledi. Rusya’daki Kripto Yatırımları.

Crypto Law US’nin (dijital varlık haberleri) kurucusu John E Deaton, Tweet’ine yanıt olarak, kripto paranın Ukrayna’ya Rusya’ya karşı yardımcı olmak için olumlu bir katkı sağladığını belirtti. Senatörün iç gündemi desteklemek için “bilgiyi yaymanın bir yolu olarak savaşı” kullandığını belirtti.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Apple Pay ve Google Pay’den Yaptırım!

USDT, Rus Rublesi Karşısında Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Kaydetti

FC Barcelona Kendi Kripto Para Birimini Oluşturmayı Planlıyor

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Intel GRIID bitcoin madenciliği

Intel GRIID ile Karşılaştırıldığında Brüt Karlarını %130 Artıracak!

Temettü yatırımı 2022

Temettü Hisselerine Yatırım Yapmak: Temettü Oranı Yüksek ABD Hisseleri