in ,

Intel GRIID ile Karşılaştırıldığında Brüt Karlarını %130 Artıracak!

Intel’in BMZ2 Bitcoin Madencileri, Rakip Antminer S19 Pro – GRIID ile Karşılaştırıldığında Brüt Karlarını %130 Artıracak

Bir dizi Bitcoin (BTC) madenciliği tesisine sahip olan ve işleten bir Amerikan altyapı şirketi olan ve Intel’in yaklaşmakta olan “Bonanza Madeni” çiplerinin ilk alıcılarından biri olan GRIID tarafından yapılan bir ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) , şunları iddia etti: Yaklaşan Bitcoin madenciliği, mevcut pazar liderlerine rakip olarak önemli bir verimlilik sunuyor. Intel GRIID 2022

Intel’in ikinci nesil Bonanza Madeni (BMZ2) Bitcoin madenciliği 26 joule/terahash (J/TH) verimlilikle 135 terahash/saniyeye (TH/s) ulaşması planlanıyor. Karşılaştırıldığında, rakip bir madenci olan Antminer S19 Pro madencilik teçhizatı, 30 J/TH verimlilikte 110 TH/s getiriyor.

GRIID , yatırımcı sunumunda Intel’in madencisinin rakip S19 Pro teçhizatından %50 daha ucuza gelirken %15 daha verimli olacağı göz önüne alındığında, brüt karı %130 artıracağını iddia etti .

Intel GRIID bitcoin madenciliği

Özellikle, dosyalamada Intel’in donanımının adı belirtilmedi. Ancak ayrıntılar, GRIID’nin Intel ile olan önceki tedarik anlaşması açıklamalarıyla örtüşüyor ve söz konusu madencilik teçhizatının Intel’in ikinci nesil Bonanza Madeni (BMZ2) Bitcoin madenciliği olduğunu ima ediyor.

Yeni madenci, piyasada bulunan diğer modellere kıyasla da daha verimli. Örneğin, Intel’in BMZ2’si , 27.5 J/TH verimlilikle 198 TH/s hasılat ulaşan Bitmain’in en son modeli Antminer S19 Pro+ Hyd’i geride bırakıyor Benzer şekilde, 31 J/TH verimlilikte 112 TH/s sağlayan MicroBT’nin Whatsminer M30S++’ını geride bırakıyor. Intel’in BMZ2 Bitcoin Madencileri Brüt Kârı 130 Arttıracak! Intel GRIID 2022

Ancak BMZ2 madencileri , 21,5 J/TH verimlilikle 140 TH/s hasılat getirebilen Bitmain’in Antminer S19j XP’sini yenemedi .

Intel, ilk olarak bu yılınbaşlarında Bitcoin madenciliği donanım pazarına girişini duyurdu. 21 Şubat’taki bir teknoloji konferansında, teknoloji şirketi prototip çipini ve Bitcoin madenciliği sundu .

O sırada şirket, müşterilere gönderilmeyen birinci nesil madencilik çiplerinin özelliklerini detaylandırdı. Bunun yerine, şirketin gizemini koruyan ikinci nesil Bonanza Mine çipleri gelecek olanlardır.

Intel’in üretim kapasitesinin %25’ine erişecek olan Griid’in yanı sıra, İngiltere’nin ilk listelenen kripto para madenciliği Argo Blockchain ve Jack Dorsey liderliğindeki Block (önceden Square ) şirketin diğer müşterileri.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Apple Pay ve Google Pay’den Yaptırım!

USDT, Rus Rublesi Karşısında Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Kaydetti

FC Barcelona Kendi Kripto Para Birimini Oluşturmayı Planlıyor

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

kripto piyasası

Ukrayna Savaşı Başladığından Beri En Çok Hareket Eden Paralar!

ABD Senatörleri Rusya'daki Yaptırımları Zayıflatmak İçin Kripto Düzenlemeleri

ABD Senatörleri Rusya’daki Yaptırımları Zayıflatmak İçin Kripto Düzenlemeleri