in ,

İngiltere’nin Portsmouth Şehrinde Kripto Paralar İle Ödeme İmkanı

Bitcoin ve kripto paraların kullanım alanı artacak mı? Kripto paralar ile fatura ödenebilecek mi? Bitcoin gelecekte başka ne için kullanılabilir? Kripto paralar 2022

Bitcoin ve kripto paraların kullanım alanı artacak mı? Kripto paralar ile ödeme imkanı. Bitcoin gelecekte başka hangi alanlarda kullanılabilir? Kripto paralar 2022

Bitcoin ve kripto paraların kullanım alanı artacak mı? Bitcoin gelecekte başka ne için kullanılabilir? Kripto paralar 2022

Bitcoin İle Faturalar Ödenicek

Belediye başkanının, Belediye Binasının kripto para birimleri ve blok zinciri hakkında daha fazla şey öğrendiğini ve bunların daha iyi şehir hizmetleri için nasıl kullanılacağını söylediği bildirildi. New Hampshire, Portsmouth şehri, kripto paraları benimseme çabasıyla, sakinlerinin faturalarını Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri ile ödemelerine izin verecek. Şehrin belediye başkanı Deaglan McEachern, bu fikri şehir sakinlerine daha fazla ödeme seçeneği sunacağını düşündükleri için önerdiğini belirtti.

Seacoastonline’dan 23 Mart’ta yayınlanan yerel bir habere göre, Belediye Başkanı McEachern, “Kripto para biriminde kullanılan teknoloji türünün, geleceğimiz açısından bizim için çok önemli” dedi. Devam etti: “Portsmouth’un bunun gelecekte bizi nasıl etkileyeceğini görmek için beklemediğinden emin olmak istiyorum çünkü zaten bizi etkiliyor.”

McEachern, Belediyenin kripto para birimleri ve blok zincirleri hakkında çok daha fazla şey öğrendiğini ve bunların daha iyi şehir hizmetleri için nasıl kullanılacağını söyledi. Ayrıca, herhangi bir kripto para birimi ödemesinin derhal ABD dolarına dönüştürüleceğini ve böylece değişikliğin şehrin parasal uygulamaları üzerinde hiçbir etkisi olmayacağını belirtti.

Kripto Paralar! Kullanım Alanı Artacak Mı?

Bu projenin bizlere gösterdiği gibi, hükümetlerin kripto para birimlerine olan ilgisi artıyor. Örneğin Miami ve New York, kripto para birimini benimseme konusunda arkadaş canlısıydı. Colorado valisi Jared Polis, eyalet hükümetinin sakinlerin 2022 yazı kadar erken bir tarihte kriptoda vergi ödemesine izin vereceğini söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri milletvekilleri, bir kongre çerçevesi beklemek yerine, dijital varlıklarla ilgili herhangi bir potansiyel düzenleyici belirsizliği eyalet düzeyinde ele almayı önerdiler. Şubat ayında, bir Tennessee Temsilciler Meclisi üyesi, devletin kripto para birimine ve değiştirilemez tokenlere yatırım yapmasına izin vermeyi teklif etmişti.

Bitcoin gelecekte başka ne için kullanılabilir?

Bitcoin gelecekte başka hangi alanlarda kullanılabilir?

Son zamanlarda kripto paralar çok farklı yerlerde kullanıldığına dair haberler görüyoruz. Bu borsaya olan güvenin artmasıyla birlikte, kullanım alanının gelecekte çok daha fazla genişleyeceğini düşünüyorum. En ufak alışverişlerimiz de bile kripto paralar ile ödeme yapabiliriz. Tabi ki bu dönüşümün gerçekleşmesi için daha çok erken.

Kripto paralar ile ilgili en güncel haberlere ulaşmak için KriptoHaber.com.tr sitemizi takip etmeyi unutmayın…

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

 

KriptoHaber: “İngiltere’nin Portsmouth Şehrinde Kripto Paralar İle Ödeme İmkanı” yazımıza benzer haberler:

 Biyoteknoloji Hisseleri 2022! Hangi Biyoteknoloji Hisselerine Yatırım Yapılmalı?

ABD Yatırım Şirketlerinden Cowen, Kripto Departmanı Açtı

Küresel Düzenleyiciler Ukrayna Savaşında Kripto Kullanımını İzliyor

 

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ukrayna Artık Kripto Para İle Bağış Kabul Ediyor!

Ukrayna Artık Kripto Para Bağışını Da Kabul Ediyor!

Ravendex Token’nin İşlem Hacmi Artışta