in , ,

XRP, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı! Yeni Fiyat Artışı mı Geliyor?

XRP, 37 milyar dolarlık piyasa değeri ile SOL ve ADA’yı geride bıraktı. Dünyanın en büyük 6. kripto para birimi oldu!

XRP, 37 milyar dolarlık piyasa değeri ile ADA ve SOL’u geride bıraktı. Şu anda dünyanın en büyük 6. kripto para birimi olarak yer alıyor. XRP’nin yakında 1 dolara çıkması bekleniyor.

xrp_foto

XRP, piyasa değerinde Solana (SOL) ve Cardano’yu (ADA) yeni tahttan indirdi. Altcoin piyasasının düşüşte görünmesine rağmen, XRP bu kritik zamanda SOL ve ADA’yı geride bırakarak başarılı oldu.

Rakamlarla ifade etmek gerekirse XRP, CoinMarketCap’e göre yaklaşık 37 milyar dolarlık piyasa değeri ile Solana, Cardano ve diğer daha popüler altcoinleri hızla geçti. Bu, XRP’yi dünyanın en büyük 6. kripto para birimi olmaya itti.

Kriptonun şiddetli piyasa değeri artışının yanı sıra, XRP yazı yazılırken kripto başına 0,75 $’dan işlem görüyor. Kriptonun piyasa kapitalizasyonunun değeri ile tüccarlar, XRP’nin yakında 1 dolara ulaşmak için yeni bir sınırı aşacağına inanıyor. Bununla birlikte, öngörülen 1 doları yakında kaydetmeyi başarır ise bu, 2022’nin başlangıcından bu yana XRP için çığır açan bir dalgalanmayı temsil edecek.

Ayrıca XRP’yi %1,35 ve %4,86 büyüme oranıyla ADA ve SOL takip ediyor. Söz konusu kripto paralar CoinMarketCap’te sırasıyla 7. ve 8. sırada yer alıyor. Ayrıca SOL’den sonra Terra (LUNA) 9. sıradadır.

ABD SEC davasının başlangıcından bu yana XRP etrafındaki “Korku, Belirsizlik ve Şüphe” spekülasyonlarına rağmen, tüccarlar XRP’yi değerli bir varlık olarak görüyor. Bunun ile beraber XRP gün geçtikçe daha güçlü bir kripto para haline geliyor.

 

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Ethereum, Visa’dan 4,5 Kat Daha Fazla İşlem Gerçekleştiriyor!

Cardano Fiyat Analizi Şubat 2022

FTX’ten Sam Bankman-Fried, yeni bir röportajda kriptonun daha sıkı düzenlenmesi için çağrıda bulundu.

 

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

haftanın yükselebilecek coinleri 2022

Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken 5 Kripto Para!

Manchester City Metaverse’de Etihad Stadyumu’nu İnşa Edecek!