in , ,

Roobinhood Kripto Cüzdanının Beta Programı Yayınlandı!

Roobinhood Kripto Cüzdanı yayınlandı! Robinhood kripto cüzdanının beta programının kullanıma açıldığını duyurdu?

Roobinhood Kripto Cüzdanı yayınlandı! Robinhood kripto cüzdanının beta programının kullanıma açıldığını duyurdu. Peki, Robinhood kripto cüzdanının temel özellikleri neler? Bu yazı Robinhood kripto cüzdanı hakkında sizlere rehberlik edecek.

Geçen yılın sonundan bu yana Robinhood ve kripto planları hakkında birçok haber çıktı. Aralık ayının sonunda, Robinhood’un 2022’de cüzdanın beta sürümünü piyasaya sürdüğüne dair haberler duyulmuştu.

Robinhood’un dijital cüzdan özelliğini ilk kez Eylül ayında test ettiğini duyurmuştu. Kripto alanına genişleme, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) para yatırma ve çekme işlemlerinin etkinleştirilmesiyle başlayacak şekilde ayarlandı.

Giderek artan kripto düzenleyicilerinin arasında Robinhood, savaşı kripto borsalarına taşımayı hedefliyor. Statista’ya göre Robinhood, 2014’te sadece 500.000 olan kullanıcı sayısının 2021”de 20 milyonun üzerine çıktığı görüldü. Buna karşılık, dünyanın en büyük kripto borsası Binance (24 saatlik hacme göre) tahmini 28,6 milyon kullanıcı tabanına sahip.

Robinhood kripto cüzdanının temel özellikleri

Robinhood Kripto Cüzdanını Kullanıma Sundu

Robinhood, Perşembe günü dijital cüzdan beta sürümünün yayınlandığını duyurdu. Başlangıçta, cüzdan yalnızca bekleme listesindeki 1.000 müşteriye sunulacak. Platform, programın Mart ayına kadar bekleme listesindeki 10.000 müşteriye ulaşmasını bekliyor.

Cüzdan, müşterilerin kriptolarını Robinhood’dan harici kripto cüzdanlarına gönderip almalarına izin verecek. Daha önce yalnızca kripto alım satımını desteklemiş olan Robinhood kripto sahipleri, ilk kez daha büyük blok zinciri ekosistemine tam olarak bağlanabilir.

Robinhood Kripto Cüzdanının Temel Özellikleri Nelerdir?

Robinhood kripto cüzdanının beta programının temel özellikleri şunlardır:

  • Günlük 2.999 dolar para çekme limiti
  • Günde 10 işlem
  • İki faktörlü kimlik doğrulaması

Beta programı sırasında Robinhood ayrıca şunları yapmayı amaçlamaktadır:

  • QR taraması
  • İşlem geçmişi arayüzünün iyileştirilmesi
  • Blok gezgini desteğinin eklenmesi
  • Ek olarak kullanıcılar, dolar miktarı cinsinden gönderilecek/ alınacak kripto dolar miktarını hesaplayabilecekler

Cüzdan beta programının yoğun bir şekilde beklenen lansmanı, kripto piyasası için zor bir zamanda geldi. Geçen yılın sonundan bu yana, kriptolar için desteği test eden düzenleyiciler ve faaliyetler artıyor.

Daha bu hafta SEC Başkanı Gary Gensler’in bu yıl dijital varlıklara yönelik bir çöküş iddiasında bulunduğuna dair haberler geldi. SEC Başkanı, önümüzdeki aylarda kripto ticareti platformlarının daha doğrudan düzenlenmesinden bahsetti. Genster’in uyarısı, İngiltere Merkez Bankası, IMF ve Hindistan Başbakanı’ndan kriptoları düzenlemek için küresel bir çerçeve için yapılan son çağrıların ardından geldi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Kripto Borsa Haberleri:

Bybit Borsasından Büyük Kampanya: 750 Dolar Sizleri Bekliyor!

Güncel Airdrop Listesi ve Borsaları 2022

2022’de Kullanılabilecek En İyi 5 Kripto Para Borsası 

En Güvenilir Kripto Para Borsaları Hangileri? 2022

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2022'de Bitcoin (BTC) alınır mı?

2022’de Bitcoin’e Yatırım Yapmak Doğru Mu?

META Facebook

Facebook ve Instagram’da NFT Yaratma ve Satma Çalışmaları Başladı!