in ,

Güncel Airdrop Listesi ve Borsaları 2022

Bu yazımızda ise güncel Airdrop listesi 2022 ve borsalarını inceleyeceğiz…

Güncel Airdrop Listesi 2022 yazısına başlamadan önce sevgili KriptoHaber okurları bir önceki yazımızda “Airdrop nedir?”Airdroplara nasıl katılım sağlanır?” gibi soruları detaylı bir şekilde cevaplandırmıştık. Bu yazımızda ise güncel Airdrop listesi 2022 ve borsalarını inceleyeceğiz. Gerekli şartları yerine getirdiğiniz takdirde sorunsuz bir şekilde kazandığınız Airdrop size verilecektir. Böylelikle yatırımsız ve kolayca bedavadan para kazanmış olacaksınız. Gelin şimdi bu borsa ve projelere bakalım.

Airdrop Güncel Listesinde 2022 Yılında Hangi Projeler Var?

Airdrop coin ve projeler 2022

CoinMarketCap Desteklediği Airdrop’lar Hangileri? 2022

İlk olarak CoinMarketCap’i inceleyeceğiz. Burada bir sürü coin belli tarihler arasında şartları sağlayanlar arasında dağıtılıyor. Katılım sağlamak oldukça basit. https://coinmarketcap.com/tr/airdrop/ bağlantısından şu an halihazırda devam eden, bitmiş Airdrop ve gelecek olan ileri tarihli Airdrop projelerini görebilirsiniz. Airdrop’ları kazanmak için görevleri eksiksiz yapmalısınız.

Gerçekten zaman ayırıp Airdrop takibi yaptığınızda emeklerinizin karşılığı alacaksınızdır. Şuan  yaklaşmakta olan 3 Airdrop projesi bulunmaktadır.

Güncel Airdrop Borsaları 2022

 

Tabloda da gördüğünüz üzere 20,25 ve 26 Ocak tarihlerinde Airdrop etkinlikleri bulunmaktadır. Bu Airdrop’lara tarihleri geldiğinde CoinMarketCap üzerinden görevleri yaparak kolayca katılabilirsiniz

Tabi ki bir önceki yazımızda belirtmiştik. Size verilen görevleri yapmak için bir Twitter ve Telegram hesabı gerekmektedir. Kazandığımız takdirde coinler bize ulaşsın diye de Metamask ya da başka bir cüzdana da ihtiyacınız olacaktır. Eğer bunlara sahipseniz 5 dakika dahi zamanınızı almayacak görevleri yapıp Airdrop kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

CoinMarketCap’e ait tüm Airdrop listesine ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.

Binance Borsasının Desteklediği XLM Airdrop’u Hangisi? 2022

Aidrop Listeleri 2022: Aqua token airdrop 2022 Konumuz ‘Güncel Airdrop Projeleri’ olduğu için Binance borsasının da desteklemiş olduğu 15 Ocak’ta gerçekleşecek olan XLM sahiplerine verilecek olan AQUA token Airdrop hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Aqua Token Airdrop Katılım Şartları Neler? 2022

  • Bu Airdrop sırasında, AQUA jetonları Stellar Lumens (XLM) sahiplerine dağıtılacaktır.
  • Uygun kullanıcıların en az 500 XLM ve en az 1 AQUA bakiyesi olmalıdır.
  • Her uygun kullanıcı, bu Airdrop için tahsis edilen 15B AQUA jetonlarından bir pay alacaktır. Sahipsiz AQUA, DAO fonuna gider.
  • 15 Aralık 2021’de 00:00:00 UTC’de Stellar ağının anlık görüntüsü alınacaktır.
  • Dağıtım Stellar ağındaki talep edilebilir bakiye ödemeleri kullanılarak yapılacaktır.
  • Dağıtım başladıktan sonra üç yıl (36 ay) devam edecektir.

Şartları sağladığınız takdirde Aqua tokenları hesabınıza aktarılacaktır. Binance borsası genel olarak birçok Airdrop desteklemektedir. Airdrop projeleri gerçekten sıkı bir takip ister. Konuya gereken ilgi ve alakayı gösterdiğiniz zaman kazanan taraf hep siz olursunuz.

Evet değerli KriptoHaber okurları sizler için bu yazımda güncel Airdrop tarihlerinden ve düzenli Airdrop dağıtan sitelerden bahsettik. Umarım kolay bir şekilde Airdrop’lara  nasıl katılacağınızı anlamışsınızdır. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere….

KriptoHaber: Airdrop Konusunda İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Airdrop ve Borsa Airdrop’ları Nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

NFT'nin geleceği 2022

NFT’lerin Geleceği 2022 – NFT Pazarı Büyümeye Devam Edecek Mi?

Oxbull Launchpad Platformu Nedir?

Oxbull Launchpad Platformuna Katılım Şartları Neler?