in ,

Paris Saint Germain Token Alınır Mı? – PSG Token Geleceği 2022

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren ve yatırımcıların gözde tokenlerinden biri olan PSG token nedir?

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren ve yatırımcıların gözde tokenlerinden biri olan PSG token nedir?  PSG token Yorum, PSG token grafiği PSG token geleceği. PSG Token kaç TL? sorularının cevaplarını yazımızda siz değerli okuyucularımıza sunduk.

PSG Token geleceği taraftar tokenleri içerisinde önemli bir yeri olan ve listelendikten sonra ciddi bir yatırımcı kitlesini etkisi almaya başaran PSG’nin gelecekteki verilerini oluşturuyor. Yatırımcılar ve taraftarlar söz konusu token ile ilgili sıkı bir takip sağlıyor. Taraftar tokenleri dünya çapında büyük ilgi görüyor.

PSG Coin Yorum 2022 PSG Token Yorumları, Grafiği ve PSG Coin Nedir?

Paris Saint-Germain Fan Token Fiyatı

Paris Saint-Germain Fan Token fiyatı yazıyı yazdığımız zaman diliminde 200,88 TL’dir. Paris Saint-Germain Fan Token son 24 saatte %2.33 değişim gösterdi. Paris Saint-Germain Fan Token  günlük işlem hacmi 146.257.641 TL ve işlem hacmi olarak bütün para birimleri arasında 583. sıradadır.

  • 1 PSG Token Kaç Dolar; 13.54 USD’dir. Son 24 saatte 2.33% oranında değişti.
  • 1 PSG Token Kaç TL; 200,88 TL olarak fiyatlandı. Son 24 saatte 2.33% değişim gördü.

PSG Token Yorum

PSG token piyasaya çıkmasının ardında Chiliz ve Socios‘un büyük etkisi olan PSG token yorum konusunda, yatırımcılar bir hayli umutlu ve heyecanlı görünüyor. Kripto para piyasalarına 6 dolarla giriş yaparak ismini adeta altın harflerle yazdıran PSG token kısa bir süre içerisinde 34 dolar seviyesine kadar yükselerek yatırımcılarını sevindirmişti. Ancak bu yükseliş bir süre sonra ağır bir düşüşle 13 dolarlara kadar geriledi.

Paris Saint-Germain fan token olarak adlandırılan bu token  PSG’nin futbol sezonunu şampiyon olması halinde daha da yükseleceğini düşünüyoruz. Uzmanların analizlerine göre PSG token henüz kırılma noktasına ulaşabilen tokenler arasında bulunmuyor. Token fiyatlarında meydana gelen geçen haftaki ani düşüşün temel nedeni de bu olarak görülüyor.

PSG token ne zaman ki Binance borsasında listelenmeye başladı bütün dikkatleri üstüne çekti. Sonuç itibariyle dünyaca ünlü bir futbol takımının taraftar desteğini de ardına aldığı göz önünde bulundurulursa, PSG’nin destekçileri sayesinde yükselmesi çok olası olarak görülüyor. Dengelerin anlık olarak değişebildiği kripto para piyasaları söz konusu olduğunda istikrar durumunun öngörülebilir olmadığının da bilinmesi yatırımlar konusunda faydalı olacaktır.

PSG Token Grafik

PSG Coin Grafik, PSG Token Grafik

PSG Token grafik verilerine göre, PSG geride kalan 24 saatlik süre içerisinde yaklaşık olarak 13,24 kadar yükselmeyi başardı. Mevcut piyasa koşullarına bağlı olarak rakip tokenlerde değişimler göz önünde bulundurulursa bu yüzdenin son derece iyi olduğu söylenebilir. Piyasa sıralaması olarak 599. Sırada yer alan PSG token’ e ait olan verilerden piyasa hacmi 382.293.40, 71 TL seyreltilen piyasa değerleri ise, 5 milyon civarında.

 

KriptoHaber: “PSG Coin Yorum 2022” Benzeri Taraftar Token Haberleri:

Kulüplerlerin Taraftar Token Yakımı Gerçekleştirildi!

Taraftar Tokenları Nedir? En İyi Beş Taraftar Tokenı!

Taraftar Tokenlerine 350 Milyon Dolardan Fazla Para Harcandı

FC Barcelona Kendi Kripto Para Birimini Oluşturmayı Planlıyor

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ravendex Token’nin İşlem Hacmi Artışta

230 Milyon Shiba Coin Yakımı! Bu Memecoin İçin Yükseliş mi?

230 Milyon SHIB Token Yakıldı. Bu Memecoin İçin Yükseliş mi?