in , ,

Ravendex Token’nin İşlem Hacmi Artışta

Ravendex Token’nin işlem hacmi büyük ölçüde artışta. Ravendex Token nedir? Ravendex Token’nin amacı nedir?

Ravendex Token’nin işlem hacmi büyük ölçüde artışta. Ravendex Token nedir? Ravendex Token’nin amacı nedir? Ravendex 2022

Ravendex Token’nin işlem hacmi büyük ölçüde artışta. Ravendex Token nedir?

Kripto piyasası, Ukrayna’nın savaş durumunda  yardımlar alması için faydalı oldu ve insanların, teknolojinin kısıtlandığı zamanlarda sunabileceği gerçek potansiyeli ve kalibreyi fark etmelerini sağladı. Bitcoin ve Ethereum gibi bazı mavi çipli tokenlerin yanı sıra, birçok yatırımcı, kısa vadede olduğu kadar gelecekte de şaşırtıcı getiriler sağlama potansiyeline sahip olan diğer gelecek kripto paralardan habersiz. Çok sayıda merkezi olmayan borsada listelenen kripto paraların arasında böylesine konuşulan bir token olmamıştı. Ravendex Token şuan için herkesin dilinde. İşlem harcminde de büyük artış var.

Token, CoinMarketCap ve Bitmart’ta listelendikten sonra 2022’de Bitrue’da üçüncü listelenmesini gördü. Yaygın olarak kullanılan borsa,  yalnızca standart durum tespitinden sonra listelediği için projeye olan güvenini göstermiştir.

Ravendex Token Nedir?

Ravendex, tamamen gözaltına alınmayan Cardano tabanlı merkezi olmayan bir tokendir. EUTXO modelini kullanan zincirler arasında oluşturulan bir değişimdir. EUTXO modeli, Cardano tabanlı varlıklar arasında paylaşılan likiditeyi bölme gibi özellikleriyle bilinir. Cardano blok zinciri, daha düşük ücretleri ve benzerleri arasında daha hızlı likidite transferi imkanı sağladığı için de oldukça popülerdir. Cardano tabanlı tokenler ve ADA arasında varlıkların ve likiditenin anında transferine izin verir.

Şirket, Ekim 2021’de inanılmaz bir ön satış gerçekleştirerek,  yatırımcıların tarafından ve bu borsaya ilgisi olan insanlar tarafından ciddi derecede ilgi gördü. Yeni projeler arasında görülmeyen tokenlerin %90’ından fazlasını satışa çıkardılar.

Ravendex Token’nin Amacı Nedir?

$RAVE belirtecinin arkasındaki gerçek amaç, Rave Token ve Rave NFT tarafından desteklenecek olan Ravendex merkezi olmayan borsada kendi kendine sürdürülebilirlik duygusu yaratmaktır.

$RAVE token sahiplerinin önemli amaçlarından biri, Ravendex ekosistemini etkileyen yönetişim ile ilgili açık öneriler üzerinde oy kullanma yetkilerine sahip olmalarıdır. Başlangıçta, yıllık yüzde 15’lik bir oranın yanı sıra; ademi merkeziyetçiliği garanti etmeyi amaçlayan basit tokenomikler sunuyor.

Bitrue borsasından Ravedex Token almak için linke tıklamanız yeterlidir: https://www.bitrue.com/trade/rave_usdt

Bitmart borsasından Ravendex Token almak için linke tıklamanız yeterlidir: https://www.bitmart.com/trade/en?symbol=RAVE_USDT

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Firepin Token Nedir? 2022’de Yeni Bir Axie Infinity Veya Solana Mı Geliyor?

NFT Nedir? NFT’ler Hakkındaki En Önemli Tahmin!

NFT’lerinizi Nasıl Güvende Tutabilirsiniz?

 

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kripto Paralar! Kullanım alanı artacak mı? Kripto paralar ile ödeme imkanı

İngiltere’nin Portsmouth Şehrinde Kripto Paralar İle Ödeme İmkanı

PSG Coin Yorum 2022 PSG Token Yorumları, Grafiği ve PSG Coin Nedir?

Paris Saint Germain Token Alınır Mı? – PSG Token Geleceği 2022