in , ,

Para Kazandıran NFT Oyunları 2022

2022’de para kazandıracak NFT oyunları…

Para kazandıran NFT oyunları 2022 yılında da yine çok kazandıracak. Gittikçe daha fazla kişinin ilgisini çekmekte olan NFT oyunları ile birlikte kazanç ve eğlence bir arada bulunuyor. 2022’de oyun severler ile buluşacak olan oyunlar şimdiden heyecan yaratmayı başarıyor.

Para kazandıran NFT oyunları

Para Kazandıran NFT Oyunları!

Battle of Guardians – Para Kazandıran NFT Oyunlarının Lideri!

Battle of Guardians NFT oyunları arasında en yenisi olarak öne çıkıyor. Dört oyun sever tarafından geliştirilen oyun, Unreal Engine motoru kullanılarak yapıldı. Solana ağı üzerine kurulan oyun online çok oyunculu deneyim sunuyor. İsminden de anlaşılacağı gibi oyuncuların birbirleri ile mücadeleye girdikleri bu oyunda ana hedef rakipleri yenmek ve ödüller kazanmak olarak öne çıkıyor.

Oyunda işlemlerin yapılması için ise oyun içi para birimine ihtiyaç duyuluyor. Bunun için de oyunda BGS ve FP isimli iki para türü bulunuyor. BGS özellikle NFT karakteri elde etmek için kullanılıyor. FP ise NFT almak için kullanılıyor.

NFT Oyunlarından Nasıl Para Kazanılır?

RaceFi – Sürat Sevenler İçin En İyi Kazandıran NFT Oyunu!

Para kazandıran NFT oyunları arasında yarış severlere hitap eden oyun kapsamlı otomobil yarışı severlere hitap ediyor. Oyundaki tüm geliştirmeler NFT üzerinden sağlanıyor. Solana ekosistemi üzerine kurulan oyun aynı zamanda bu kapsamda ilk yarış oyunu olma özelliği de taşıyor. Oyuncular farklı zorluklara sahip olan parkurlarda çevrimiçi bir şekilde yarışıyor. İster sade bir önde bitirme yarışı ister diğer araçlar ile aksiyon dolu yarışlara oyundan katılım sağlanabiliyor. RCOİN oyunda kullanılan para birimidir ve oyun içi satın alımlar bu birim üzerinden sağlanıyor. Her üç ayda bir olacak şekilde skor tablosunun en üst sıralarında yer alacak oyuncular ise ödül kazanacak.

Rainmaker NFT Oyunu 2022

Rainmaker – Çevrimiçi Ticaret NFT Oyunu!

Para kazandıran NFT oyunları arasında kendisine özel yapısı ile Rainmaker da öne çıkıyor. Çevrimiçi bir ticaret oyunu olan oyunda farklı stratejiler uygulayarak kâr yapmaya çalışıyorsunuz. Özellikle kripto piyasasının nasıl çalıştığını da oyun üzerinden öğrenme olanağınız bulunuyor. Anlaşılması kolay olan ara yüzü ile öne çıkan oyun, gerçek para kazanmayı sağlıyor. Aynı zamanda emtia piyasalarının keşfi açısından da yararlı olarak görülüyor.

Polygonum NFT Oyunu 2022

Polygonum – PVP Oyunlarından Nasıl NFT Kazanırım?

Gerçek para sistemi olan POG Coin ile oynanan oyunda oyuncular oyun içi nesneleri alıp satabiliyor, takas edebiliyor ve kendi bölgelerini oluşturabiliyor. Nasıl NFT kazanabilirim? Çok oyunculu hayatta kalma simülasyonu olan oyun, özellikle bu türü seven oyuncular için 2022’nin en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor. Oyunda PVP, PVE ve çiftlik olmak üzere üç ana bölge bulunuyor. PC ve telefon üzerinden oynama imkânı sunması da oyuna olan talebi artırabilir. Hikaye kısmında avcılık, balık tutma, madencilik gibi görevler yer alıyor. Diğer oyuncularla da rekabet etmek için oyuncular onların ellerinde tuttukları bölgeleri ele geçirmek durumunda. Ele geçirmek için ise savaşmak gerekiyor. Aynı şekilde başka oyuncular da barış içinde yaşadığınız kendi bölgenize saldırı düzenleyebilir. Bu durumda ise barikatlar ve gerekli savaş araçlarını elde ederek savunma yapabilirsiniz. POG üzerinden NFT bölgeleri almaya olanak veren oyun, bu sayede rekabeti her zaman canlı tutmayı başarıyor.

League of Kingdoms nasıl oynanır

League Of Kingdoms – Binance’da Listeli Loka Coin

League of Kingdoms, blok zincirinde tam özellikli bir MMO Strateji oyunudur. Genesis kıtasında, tüm araziler NFT’dir ve kullanıcılara aittir. Kendi krallıklarınızı geliştirerek sahip olabilir, oynayabilir ve ödüller kazanabilirsiniz. Kullanıcılar tarafından şekillendirilen, merkezi olmayan ve kendi kendini yöneten bir ekosistem olacaktır. Bu yazının devamı için tıklayın!

NFT Oyunlarından Nasıl Para Kazanırım?

NFT oyunları sadece keyif almanız için değil aynı zamanda kazanç sağlamanız için de idealdir. NFT oyunlarından nasıl para kazanacağınızı ise oyunun dinamikleri belirlemektedir. Diğer oyuncuları yendiğinizde veya oyunda çeşitli görevleri başardığınızda NFT veya kripto para birimleri kazanabilirsiniz. Oyunun anlaşmalı olduğu borsa üzerinden de elde ettiğiniz paraları farklı birimlere çevirebilirsiniz. Oyunlar cep telefonlarından, konsollardan veya bilgisayarlar üzerinden oynanabiliyor. Temel mantık ise oyna-kazan üzerine kurulu olduğundan oyunlar için ciddi emek ve zaman vermeniz gerektiğini de unutmamanız gerekiyor.

BONUS: RollerCoin – Sektörün Lideri!

Tam olarak henüz NFT tabanlı olmasa da, kendi tokenini (jeton) ve exchange sistemini (takas sistemi) oturtmuş RollerCoin, simülatör mantığında ilerleyen nesne (item) ve geliştirmekte olduğu pazaryeri (marketplace) ile oyna kazan oyunların uzun süredir vazgeçilmezlerinden biri olmakla kalmayıp çok yakında NFT bazlı altyapıya geçeceğinin de sinyallerini veriyor. RollerCoin sektör liderliğini ilan edip karlılığını dengelemeden önce hala üye olmadıysanız bu linkten üye olmayı, detaylı RollerCoin yazımızı okumadıysanız bu linkten incelemeyi unutmayın.

 

KriptoHaber: Diğer Kripto Para ve NFT Kazanabileceğiniz Oyun Haberleri:

2022’de Yükselebilecek NFT Tabanlı Blockchain Oyunları

Alien Worlds Oyunu Nasıl Oynanır?

RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır? 2022 Rollercoin Nedir? Nasıl oynanır?

 

 

 

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Bitcoin işlem sorunları

Bitcoin İşlem Ücreti Nedir? Bitcoin İşlem Ücretleri Nasıl Hesaplanır? 2022

Gate.io Nedir? Para Çekme Ve Para Yatırma Nasıl Yapılır? 2022

Gate.io Fon Şifresi Nedir? Fon Şifresi Ne İşe Yarar?