in , , ,

RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır? 2022 Rollercoin Nedir? Nasıl oynanır?

Rollercoin Nedir? Nasıl oynanır? Bitcoin madenciliği video oyunu

RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır? Bu gün sizlere RollerCoin sanal kripto para madenciliği oyununu tanıtacağız. Sizler de kendi madencilik merkezinizi oluşturabilir ve geliştirebilirsiniz. RollerCoin’in güncel olarak 2 milyon kullanıcısı bulunmak. Rollercoin nedir? RollerCoin Nasıl oynanır? RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır? gibi soruların cevaplarını sizler için bu yazımızda derledik.

RollerCoin Nedir?

RollerCoin çevrimiçi kripto para madenciliği simülatör oyunudur. RollerCoin, gerçek kripto para madenciliğindeki gibi, madencilik hızlarına ve güçlerine bağlı olarak kullanıcılar arası blok ödülü dağıtır.

Şu anda 6 farklı algoritmada kripto para madenciliği yapabilirsiniz: Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Etherium (ETH), Binance coin (BNB), Polygon (MATIC). Ek olarak, oyunun yerel para birimi olarak işlev gören ERC-20 tokeni olan (RLT) madenciliği de yapabilirsiniz.

RollerCoin’e KriptoHaber Referansı ile Kaydolmak İçin Hemen TIKLA!

Rollercoin Nedir? Nasıl oynanır?

 

Nasıl RollerCoin Oynayabilirim?

RollerCoin’e KriptoHaber Referansı ile Kaydolmak İçin Hemen TIKLA!

  • Öncelikle oyunu oynamak için kaydolmanız gerekir. Kayıt işlemi için Facebook hesabınızı RollerCoin ile bağlayabilir veya e-postanızla giriş yapabilirsiniz. Refarans linkimiz ile kayıt olmak için tıklayın; https://rollercoin.com/?r=kiwa4e9h
  • Sonrasında karakterinizi oluşturun ve özelleştirin.
  • RollerCoin madenciliğinin temellerini öğrenmek için RolerCoin Nedir sayfasını okuyabilirsiniz…
  • Daha sonra oyun oynayarak veya madencilik cihazlarına yatırım yaparak madencilik gücünüzü arttırabilir ve sanal kripto madenciliğine başlayabilirsiniz!

RollerCoin’de Kripto Para Kazanmanın 2 Yolu;

1) Mini Oyun Oynayarak (RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır?)

RollerCoin sitesin şuanda 11 mini oyun bulunmaktadır. Bu mini oyunları kazandığınızda size belli bir miktarda kazım gücü kazandırır ve o mini oyunun zorluk seviyesi bir miktar yükselir. Her mini oyunun 10 adet zorluk seviyesi ve 3 basamağı vardır. Bu oyunların her 3 basamağını geçtiğinizde 1 seviye atlamış olursunuz. Her seviye atladığınızda ise mini oyunların verdiği kazım gücü ödülü bir miktar artar. Kazandığımız her 10, 30 ve 60 mini oyunda otomatik olarak bilgisayarımızın seviyesi yükselir. Bu durum gün içinde kazandığımız mini oyunların bizlere verdiği kazım gücünü sırasıyla 3, 5 ve 7 gün boyunca kaybetmememizi sağlar. Özetle 10 oyun oynadığımızda bu süre içerisindeki gelen kazım gücü 1 gün tutulur, 20 oyun daha oynarsak ve toplam olarak 30 oyun kazanırsak aradaki 20 galibiyetimizden gelen güç 3 gün tutulur.

RollerCoin’de Gücümü Nasıl Korurum?

Bilgisayarımızın seviyesinin düşmemesi için 24 saatte minimum 1 oyun oynanması gerekmektedir. Fakat bizim önerimiz düzenli olarak min. 60 oyun oynanması yönündedir. Örneğin: 7 Gün boyunca 100 oyun oynayan bir oyuncu. 7. günün sonunda 700 Oyunluk güç kazanmış olacaktır. 8. Gün, 8. günün 100 oyunluk gücünü kazanırken 1. günün güçlerini kaybedecektir. Böylece bir oyuncu düzenli olarak 100 günlük oyun oynadığında 7. gün itibari ile düzenli olarak 700 oyunluk güce sahip olacaktır. Bu örneğe günlük düzenli olarak 250 oyun oynayan oyuncu; 7. günün sonunda ve devamında her gün 1750 oyunluk güce sahip olacaktır.

RollerCoin’de Oyun oynamak ne kadar değerli?

Günlük düzenli olarak 250 oyun oynayan oyuncu; 7. günün sonunda ve devamında her gün 1750 oyunluk güce sahip olacağını söylemiştik günlük 1750 oyun ise ortalama olarak 1.000.000 Gh güce sahip olacaktır. Bu ise yaklaşık olarak 800$’lık yatırıma eş değerdir. Tek farkı 800$ vererek bu güce hiç oyun oynamadan da sahip olabilirsiniz.

1 Ph/s = 1,000 Th/s = 1,000,000 Gh/s

 

RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır?

2) Madencilik Ekipmanları Satın Alarak (RollerCoin ile Nasıl Para Kazanılır?)

Siteye giriş yaptığımızda karşımıza çıkan odayı kripto para madenciliği ekipmanlarıyla doldurmaya başlayabilir kendi zevkinize göre dizayn edebilirsiniz. Odanızda maksimum 12 adet raf bulunabilir bu yüzden raf satın alırekn büyük olanları tercih etmenizi öneririz. Odanızı doldurduğunuzda ise ekstra oda satın alarak ekstra raf alanı elde edebilir böylece yeni raflarınız ile daha fazla madencilik ekipmanını çalıştırabilir ve gelirlerinizi yükseltebilirsiniz. Satın almış olduğunuz veya kazandığınız tüm madencilik ekipmanları her algoritmada kazım yapabilirler. Ancak gücünüzü kazım zorluğuna göre dağıtmak sizin elinizde.

3) Hangi Coini/Token’ı Kazmalıyım?

Madencilik cihazlarımızı aldık fakat az evvel belirttiğimiz gibi onların güçlerini en verimli şekilde yönlendirmek bizim elimizde. En karlı şekilde kazım yapabilmek için dikkat etmeniz gereken üç unsur bulunmakta; “Network Gücü”, “Minimum Para Çekme Miktarı ve Çekim Masrafı” ve son olarak “Mevcut Kampanya ve Teklifler”. Bu kavramlar size yabancı gelmiyorsa şanslısınız, fakat bu ayrıntıları bilmeyenleri ve oyun ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenleri KriptoHaber Discord kanalımıza davet ediyoruz. Kazım konusundaki en önemli önerimiz ise; Eğer kazandığınız coin/token’lar ile oyuna yatırım yapmaya devam etmeyi düşünüyorsanız siz de RLT token kazmalısınız.

RollerCoin’de Para Nasıl Çekilir?

Para çekme işlemi kriptodaki tüm standartlar ve trendler takip edilerek yapılmıştır, bu nedenle her oyuncu için kullanımı kolaydır. Oyun içi cüzdanınızı açmak için ekranınızın sol üst tarafında bulunan “Cüzdan” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Rollercoin Nedir? Nasıl oynanır? RollerCoin’de Para Nasıl Çekilir?

Cüzdan sayfası açıldığında, cüzdan sayfasının sol tarafında dilediğiniz kripto para cüzdanını seçebilirsiniz. Örneğin Bitcoin’i baz alalım. Sol taraftan Bitcoini seçtiğinizde BTC cüzdanınızı göreceksiniz. Ayrıca her kripto paranın kendine özgü çekim alt limitleri ve çekim ücretleri de vardır. RollerCoin’de BTC için minimum para çekme miktarı, 0.0001 BTC’ye eşit olan 10.000 Satoshi’dir. Ve çekim yapmak ücretsizdir.

RollerCoin’e KriptoHaber Referansı ile Kaydolmak İçin Hemen TIKLA!

Rollercoin Nedir? RollerCoin ile nasıl para kazanılır? RollerCoin’de Para Nasıl Çekilir?

 

KriptoHaber: Kripto Oyunlar Hakkında Daha Fazla İçerik;

Alien Worlds Oyunu Nasıl Oynanır? Tıkla Oku!

Thetan Arena Hakkında Bilmeniz Gerekenler Bu Yazıda!

Ayrıca kurucu ekibimizden ArtoHD’nin “AcemiArto” YouTube kanalında yayınlanan videoları da izlemenizi öneririz. İyi Seyirler…

🚀 Oyun Oynayarak Bedava Bitcoin Kazan! Tam 1800TL’lik Yatırım Yapma Şansı! 🎁

🚀 RollerCoin Ödeme Kanıtı ve Çok Özel Taktikler ile Oyun Oynayarak Haftada 60$ Kazan! #RollerCoin 🎁

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

AVAXWARRIORS Nedir? NFT'leri Almak İçin Ne Yapmalısınız?

AVAXWARRIORS Nedir? NFT’leri Almak İçin Ne Yapmalısınız?

NFTb Coin Nedir? NFTb coini 2022 yılında ne bekliyor?

NFTb Coin Nedir? NFTb’nin Öne Çıkan Özellikleri!