in , ,

League of Kingdoms nasıl para kazanılır? Nasıl oynanır? Loka Coin Nedir?

League of Kingdoms hakkına dair tüm bilgiler…

League of Kingdoms nasıl para kazanılır? Nasıl oynanır? Loka Coin Nedir? Sevgili KriptoHaber okurları play to earn oyun inceleme serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Gelecek vaat eden ve arkasında  Binance borsasının olduğu League of Kingdoms oyununu inceleyeceğiz.

League of Kingdoms Nasıl Para Kazanılır? Nasıl Oynanır?

loka coin nedir?

League of Kingdoms, blok zincirinde tam özellikli bir MMO Strateji oyunudur. Genesis kıtasında, tüm araziler NFT’dir ve kullanıcılara aittir. Kendi krallıklarınızı geliştirerek sahip olabilir, oynayabilir ve ödüller kazanabilirsiniz. Kullanıcılar tarafından şekillendirilen, merkezi olmayan ve kendi kendini yöneten bir ekosistem olacaktır.

League of Kingdoms oyunu gayet sade ve açık bir şekilde anlaşılır düzeyde bir oyundur. Oyunu 1 2 gündür kendim bizzat oynayarak test ettim. İlerlemek oldukça basit bir o kadar oynanmasıda keyifli bir oyun. Oyunda belediye binanız ve 3 temel ana kaynağınız bulunmaktadır. Bunun yanında farklı işlere yarayan binalarda mevcuttur. Kaynakları temin etmeniz için üretici binalarınızı kullanabilirsiniz. Oyunda şuan için aktif bir kazanç durumu yok fakat dediğimiz gibi gelecek vaat eden bir oyun olduğu için önceden yerimizi almakta fayda var.

League of Kingdoms nasıl oynanır

Oyuncular, oyunu oynamak için kripto para birimleri ile önceden herhangi bir deneyime veya bilgiye ihtiyaç duymazlar ve NFT’lere dönüştürülebilecek kaynakları toplamak için Arazi NFT’lerine sahip olmaları gerekmez. LOKA jetonunun benimsenmesiyle, oyuncular oyun platformunda etkin bir şekilde sahiplenebildiği, önerebildiği, oy kullanabildiği ve kazanabildiği için League of Kingdoms daha fazla oyuncu benimseme, dahil etme ve aktivasyona sahip olabilecek.

LOKA Coin Nedir? 2022

LOKA, League of Kingdoms’ın yerel yönetim simgesidir ve bazıları League of Kingdoms oyun serisinde para birimi olarak kullanılacak ve özel paketler, görünümler, mallar satın almak gibi tüm oyun içi mağaza satın alımlarında kullanılacaktır. LOKA ($LOKA) jetonu, gelecek Drago ve Skin NFT’leri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere özel NFT varlıkları oluşturmak, yükseltmek ve elde etmek için bir NFT güçlendirici olarak kullanılacaktır. LOKA ($LOKA) belirteci, platformun gelecekteki özelliklerini, politikalarını, içeriğini ve/veya parametrelerini belirlemek için zincir üstü yönetişim tekliflerini önermek ve oylamak için de kullanılacaktır. Son olarak LOKA jetonları, oyun içi rekabeti oynayarak ve/veya özel görevleri gerçekleştirerek de kazanılabilir – örneğin her Kıta ve Kıta (CvC) savaşından sonra, kazananlar LOKA jetonları (ve potansiyel olarak daha nadir NFT) ile ödüllendirilecektir.

League of Kingdoms oyununu kayıt olmak için buradan sitesine ulaşabilirsiniz. Bol kazançlı, geleceğe dair umut dolu bir oyun olacağını düşünüyoruz. Bir sonraki play to earn oyun inceleme yazımmızda görüşmek üzere…

KriptoHaber: Play to Earn Oyunları Hakkında Daha Fazla İçerik

Thetan Arena Nedir? Nasıl Oynanılır? Nasıl Para Kazanılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Cortex Coin (CTXC) Nedir? Cortex'in 2022 Yılı Gidişatı Ne olacak?

Cortex Coin (CTXC) Nedir? Cortex’in 2022 Yılı Gidişatı Ne olacak?

Coinlist Platformu Nedir? Nasıl Üye Olabilirim? Ön Satış Şartları Nelerdir?

Coinlist Platformu Nedir? Nasıl Üye Olabilirim? Ön Satışlara Nasıl Katılırım?