in ,

2022’de Takip Edilmesi Gereken NFT Projeleri Hangileri?

2022’de takip edilmese gereken potansiyeli yüksek NFT projeleri hangileri?

NFT Projeleri 2022! Bu yazıda 2022’de takip edilmese gereken potansiyeli yüksek NFT projelerini sizlerle paylaşacağız.

NFT’ler geçen yıl kripto para piyasasını kasıp kavurdu. Eminem, Snoop Dogg, John Cena ve Tony Hawk gibi çok sayıda sanatçı, sporcu ve ünlü kendi NFT koleksiyonlarını başlatırken, yüz binlerce yatırımcı, koleksiyoncu en yeni NFT’leri elde etmeyi bekliyor.

Chainalyss raporuna göre, kripto kullanıcıları 2021’de yalnızca Ethereum tabanlı varlıklara 44.2 milyar dolarlık harcama gerçekleştirdi. En önemlisi, NFT’ler kesinlikle gündemde kalacak ve sektör 2022 ve sonrasında gelişmeye devam edecek.

Takip Edilmesi Gereken NFT Projeleri 2022

NFT projeleri 2022! Bu yazıda 2022’de takip edilebilecek en iyi beş NFT projesini topladık.

OVR NFT projesi 2022

OVR NFT Nedir?

OVR, topluluk tarafından yönetilen bir sonraki düzey sanal dünya yaratmak için artırılmış gerçekliğin ve NFT”lerin gücünü birleştirir. NFT’ler şeklinde Dünya’nın tüm yüzeyini kaplayan 1,6 trilyon 200 metrekarelik dijital arazi parselleriyle proje, artırılmış gerçeklik teknolojisi aracılığıyla fiziksel ve sanal dünyalar arasında bir köprü oluşturmayı amaçlıyor.

Projenin, katılımcıların akıllı telefonlarıyla fiziksel konumları taramak karşılığında yerel OVR jetonları kazanabilecekleri Map2Earn adlı devam eden bir girişimi var. Buradaki nihai hedef, ekosistemin omurgasını oluşturacak ve OVR’nin artırılmış gerçeklik destekli metaverse’ünde sayısız heyecan verici fırsat açacak büyük, çok ayrıntılı ve ultra hassas bir 3D dünya haritası oluşturmaktadır.

Projenin verilerine göre, kullanıcılar birincil piyasada yaklaşık 6,7 milyon OVR tokenı harcadı. Aynı zamanda, 744.000 OVRLand parseli yaklaşık 25.000 mal sahibine satıldı ve Map2Earn girişimine 69.000 kişi katıldı.

Corite CO NFT Nedir?

Universal Group ve MTG mezunları Mattias Tengblad ve Emil Angervall tarafından kuruldu. Bağımsız sanatçılar, başarılı olmak için büyük şirketlere güvenmek yerine, hayranlarını destekçilere dönüştürmek ve vizyonlarını birlikte gerçekleştirmek için platformdan yararlanabilirler.

Fiat platformlarının ilk başarısının ardından Corite ekibi, taraftarlar ve oyuncular arasında daha da güçlü bir bağlantı kurmak için trend olan Oynat-Kazan modelini, NFT’leri ve kripto para birimlerini kullanan şimdiye kadarki en iddialı proje üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Chromia blok zinciri üzerine inşa edilen Corite CO, sonunda orijinal Fiat hizmetinin yerini alacak olan merkezi olmayan bir müzik platformudur. Proje kısa süre önce CO blok zinciri platformunu 2022’nin ilk çeyreğinde başlatmak için 6.2 milyon dolarlık fon aldı.

Kryptomon NFT Nedir?

Kryptomon, Pokemon”un Tamagotchi ve CryptoKitties ile buluştuğu Play to Earn blockchain oyunudur. NFT destekli bir metaverse’de oyuncular, toplayan, büyüyen, yükselten, üreyen, savaşan ve en önemlisi Kryptomon’larını besleyen ve besleyen eğitmenlerin rolünü üstlenirler.

Her Kryptomon benzersizdir ve yeteneklerini, istatistiklerini, savaşta nasıl performans gösterdiklerini ve oyun için gerekli olan diğer birçok bileşeni belirleyen 38 rastgele parametreden oluşan değişken bir genetik kod içerir.

Yerel KMON tokenı tarafından desteklenen Kryptomon ekosistemi hala gelişiyor. Proje, yumurta kuluçka, Tamagotchi, pazar yeri ve NFT’ler ve hazine avı gibi temel işlevleri sunarken, birçok önemli özelliğin 2022’nin üçüncü çeyreğine kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

LaCucina NFT Nedir?

LaCucina, belirli borsalardaki likidite havuzlarını temsil eden fırınların, madeni paralarını bu havuzlara yatıran kullanıcılara ödüller verdiği, gıda ve yemek pişirme temalı merkezi olmayan bir finans protokolüdür. Ayrıca, her çiftçilik havuzuna göre uyarlanmış ve miktar, zamanlama ve süre gibi belirli likidite sağlama özelliklerine dayalı esnek ödül politikaları olan Pişirme Planları da vardır.

DeFi’deki çoğu protokolün aksine, kullanıcıların kazançlarını  arttırmak için platformda tokenlarını stake etmelerini gerektirmez. Bunun yerine, harici çiftçilik yoluyla diğer merkezi olmayan finans çözümlerinde mevcut likidite pozisyonlarından daha fazlasını üretebilirler.

Şu anda LaCucina, yalnızca beyaz listedeki kullanıcılar tarafından erişilebilen beta sürümünde çalışmaktadır.

MultiNFT Nedir?

MultiNFT, yeni başlayanlar için işe alımı kolaylaştırarak NFT’nin benimsenmesini kolaylaştırmak için karşılıksız ve blok zinciri oyun sektörlerinde geniş bir hizmet yelpazesi sunar.

Projenin en önemli özelliklerinden biri, metaverse kulüp sahnesine aktif katılımıdır. MultiNFT, kullanıcılar içfarklı katta popüler DJ’lerle tekno, trance, house ve pys müziğin keyfini çıkarabilecekleri Decentraland’da devrim yaratan bir gece kulübü mekanı olan Rage Club’ı işletmektedir.

MultiNFT, Sandbox, Netvrk ve diğer popüler dijital alemlerde de mevcuttur. Ayrıca proje, Axie Infinity, Enjin, Decentraland, Ready Player Me ve Area 51 Agency gibi önemli metaverse ve NFT piyasa oyuncularıyla ortaklıklar içeriyor.

MultiNFT, MNFT tokenın ön satışını şimdiden başlattı ve Decetraland kulübündeki lansman partisini kutladı. Satış, DeFi desteğini entegre ederek, özel içeriğe erken erişim sağlayarak ve diğer özelliklerle birlikte nakit para kazanma fırsatı sunarak MultiNFT’nin ekosistemine büyük bir destek sağlıyor.

KriptoHaber: Launchpad Ve NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bscpad Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Coinlist Platformu nedir? Katılım şartları nelerdir?

Kalao (KLO) Coin Nedir? KLO NFT Pazarı Nedir?

AVAXWARRIORS Nedir? NFT’leri Almak İçin Ne Yapmalısınız?

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

FunnelHeads NFT Projesi Nasıl Alınır?

FunnelHeads NFT Projesi Nasıl Alınır? Projenin Satış Tarihi Ne zaman?

Pangolin Coin (PNG) Nedir? PNG’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Pangolin Token (PNG) Nedir? PNG’nin 2022 Gidişatı Ne Olacak?