in , ,

Rap Ve NFT’yi Buluşturan Büyük Proje! Cryptorapperz Projesi Nedir?

Cryptorapperz Projesine Dair Bilgiler…

2022 Yılının muhteşem NFT projelerinden birini daha inceleyeceğiz. Cryptorapperz Projesi nedir? Projeye hangi ünlü rapçiler destek veriyor? Rap ve NFT’yi bir araya getiren projenin içeriği nedir? Projenin NFT’leri nasıl satın alınır? Cryptorapperz NFT’leri kaç dolar?  Tüm bu soruların yanıtlarını yazımızda bulmuş olacaksınız…

Cryptorapperz Projesi nedir?

Sanat, kripto ve rapçileri bir araya getiren özgün, daha önce hiç görülmemiş bir çalışma olan Cryptorapperz projesi, hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan kripto ve rap kültüründen ilham alan milyonlarca kombinasyondan seçilmiş 6.666 benzersiz parçadan oluşan özel bir koleksiyon. Her rapçi kendine özgü bir kimliği yansıtıyor. NFT’ler 3D olarak tasarlanmışlar.

Avalanche  ekosisteminin en büyük pazar yeri olan GetKalao tarafından onaylan bu büyük proje gelecek vaat eden bir Roadmap planlamasına sahip. Projenin Roadmap’i 4 çeyrekten oluşuyor.

Projenin 2. çeyreğinde dünyanın farklı ülkelerinden Rapçiler bir araya gelerek Cryptorapperz markası adı altında bir albüm çıkaracak ve bu albümü Spotify ve diğer platformlarda dinleyicilerle buluşturacaklar. Büyük kitlelere hitap eden rap sanatçılarının projede olması ile birlikte çıkacak albüm projenin de büyümesine katkı sağlayacaktır.

3. Çeyrekte “Sokağa çıktığınızda kendinizi Cryptorapperz gibi hissedin” sloganından yola çıkarak NFT’ler giyim markasına dönüşecek. Dünyanın her yerinden sipariş verebileceğiniz bir platform üzerine çalıştıklarını duyurdular.

4. Çeyrekte “Değişime ayak uyduranlar kazanacak” vizyonuyla rap konserlerini metaverse taşıma çalışmaları var. Sadece Cryptorapperz Nft holderslarının girebildiği bir metaverse rap konseri kulağa çok hoş geliyor.

RAP ve NFT’yi bu güzel iki unsuru en iyi şekilde bir araya getirip yatırımcılarını mutlu etmeyi amaçlayan projenin yol haritası bu şekilde.

Cryptorapperz Projesine Destek Veren Ünlüler Kimler?

Cryptorapperz projesi Rap ve NFT kültürünü bir araya getirmeyi amaçlayan bir proje. Rap müzik  sanatçıları ve rap müzik dinleyen insanlar tarafından yoğun ilgi gören bu büyük proje açıkçası  herkesi heyecanlandırıyor. Projeye destek veren ünlü Rap sanatçılarını aşağıda görebilirsiniz.

cryptorapperz

            Tepki                                                          Ados                                                     Allame

Cryptorapperz NFT’leri Nasıl Satın Alınır?

Cryptorapperz projesi Avax ağı üzerinde çıkacak olan bir proje ve proje Avax ağında başarılı bir pazar olan Kalao NFT pazarı tarafından destekleniyor. Sizlere daha öncesinde Kalao pazarından nasıl NFT alınır detaylı bir şekilde anlatmıştık. Basitçe tekrar edecek olursak Kalao pazarından NFT almak için Metamask cüzdanına ihtiyacınız var. Metamask cüzdanınıza Avax C-Chain ağını ekleyerek Kalao NFT pazarına cüzdanınızı bağlayarak Avax coin aracılığı ile Cryptorapperz NFT’lerini rahatlıkla alabilirsiniz.

cryptorapperz

Cryptorapperz projesi için Whitelist kazanmak istiyorsanız Discord kanallarına katılarak istenilen görevleri yerine getirmeniz gerekiyor. Whitelist kazandığınız takdirde projenin NFT’lerini almak için size ayrıcalıklı bir süre tanınmış oluyor. Böyle bir fırsatı değerlendirmek isterseniz buradan Cryptorapperz projesinin Discord kanalına katılabilirsiniz.

Cryptorapperz

Cryptorapperz NFT’leri Kaç Dolar?

Cryptorapperz projesi ekibinin her daim yatırımcılarını düşündüğünü söylemiştik. Yatırımcılarına daha farklı nasıl avantaj sağlayabilirler diye çok sıkı bir şekilde çalışıyorlar. Cryptorapperz NFT’lerinin fiyatını yatırımcılarını düşünerekten makul bir fiyat olarak 1 Avax olacak şekilde belirlemişler. Cryptorapperz NFT’lerine 1 Avax karşılığında sahip olabilirsiniz.

Cryptorapperz NFT projesini incelememizin sonuna geldik. NFT dünyasındaki tüm haberler ve gelişmeler için bizleri takipte kalın.

KriptoHaber: Launchpad Ve NFT Projeleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

FunnelHeads NFT’leri nereden ve nasıl satın alınır? Projenin ilk satış tarihi ne zaman?

BabyRider NFT Koleksiyonu Nasıl Alınır? BabyRider Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bscpad Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Coinlist Platformu nedir? Katılım şartları nelerdir?

Kalao (KLO) Coin Nedir? KLO NFT Pazarı Nedir?

AVAXWARRIORS Nedir? NFT’leri Almak İçin Ne Yapmalısınız?

Dixie ‘Polis Nedir? NFT’ler Nasıl Satın Alınılır? Çekilişe Nasıl Katılım Sağlanır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

kurumsal kripto pazarı 2022

Kurumsal Kripto Pazarının Geleceği Nasıl Olacak?

2022 Yılında Ses Getirecek NFT Projesi? The Underground Nedir?

2022 Yılında Ses Getirecek NFT Projesi! The Underground NFT Projesi!