in ,

Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken 5 Kripto Para!

Takip edilmesi gereken coinler hangileri? Bu hafta hangi coinler yüksek performans gösterebilir? Hangi coinlere dikkat etmeliyiz?

Takip edilmesi gereken coinler hangileri? Bu hafta hangi coinler yüksek performans gösterebilir? Hangi coinlere dikkat etmeliyiz? Bu yazı yatırım yapmadan önce size rehberlik etmek için yazılmıştır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Rusya’nın Ukrayna sınırları yakınında muazzam miktarda asker, savaş uçağı, teçhizat ve uzun süreli askeri tatbikatları yapması, önümüzdeki birkaç gün içerisinde olası bir işgal korkusunu arttırdı. Bu durum Bitcoin’in 45 bin dolar seviyelerinden 38 bin doların altına düşmesine neden oldu.

Kasvetli bir ortamda, kripto yatırımcıları için bir umut ışığı var çünkü Glassnode’dan gelen veriler, Bitcoin arzının ’60’ından fazlasının bir yıldan fazla bir süredir herhangi bir işlemde kullanılmadığını gösteriyor. Bu, uzun vadeli alıcıların düşüş trendindeki pozisyonlarını terk etmediğini gösteriyor.

Bloomberg Intelligence baş emtia stratejisti Mike McGlone, önümüzdeki haftanın Bitcoin için zorlu bir hafta olabileceği konusunda uyardı ve ekledi “risk varlıkları düşmedikçe enflasyonun düşmesi olası değildir.” Ancak McGlone, Bitcoin’in bu yıl daha güçlü yükselmesini bekliyor.

Bu Hafta Yükselebilecek Coinler

Bu hafta takip edilmesi gereken coinler hangileri? Bitcoin ve altcoinler toparlanabilecek mi? Sizler için bu hafta yükselebilecek coinlerini inceledik.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi 2022

Bu hafta takip edilmesi gereken coinler hangileri?

BTC fiyatı 39 bin doların altında kalmaya devam ederse satışlar ivme kazanabilir ve BTC/USDT işlem çifti acil destek bölgesi olan 35.507 dolar seviyesine düşebilir.

Boğaların bu bölgeyi agresif bir şekilde savunması bekleniyor çünkü bunun altında bir kırılma, 32.917 doları yeniden test etmesinin yolunu açabilir. Fiyat 39.600 doların altında ne kadar uzun süre kalırsa, aşağı yönlü hareket olasılığı o kadar yüksek olur.

Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden geri döner ve hızla 39.600 doların üzerine çıkarsa, daha düşük seviyelerde bir birikim önerecektir. Boğalar daha sonra fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışacaktır.

RSI aşırı satım bölgesine derin bir şekilde daldı ve bu satışın kısa vadede aşırıya kaçmış olabileceğini gösteriyor. Bu, yakın vadede küçük bir rahatlama rallisi veya konsolidasyon olabileceğini gösteriyor.

LEO Coin Fiyat Analizi 2022

LEO 8 Şubatta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.14 dolara çıktıktan sonra bir düzeltme hareketi içerisinde hareket ediyor (5.45$).

Artan 20 günlük EMA ve pozitif bölgede RSI, boğaların avantajlı olduğunu gösteriyor. Alıcılar fiyatı 6.24 doların üzerine çıkarırsa LEO yukarı yönlü hareketini devam ettirebilir.

Tersine, boğalar mevcut toparlanmayı sürdüremezse, ayılar bir fırsat algılayacak ve parite 20 günlük EMA’nın altına çekmeye çalışacaktır.

MANA Fiyat Analizi 2022

Decentraland (MANA), 16 Şubat’ta düşüş trendi çizgisinden aşağı döndü bu da duyarlılığın düşüş eğiliminde olduğunu ve tüccarların rallilerde sert direnç seviyelerine satış yaptığını gösteriyor.

Ayılar, fiyatı 50 günlük SMA’nın (2.83 dolar) altına çekti ve bu da 2.44 dolar ile 200 günlük SMA (2.20 dolar) arasındaki güçlü destek bölgesine olası bir aşağı yönlü kapıyı aralıyor.

Fiyat bu bölgeden geri dönerse, boğalar tekrar MANA’yı düşüş trendi çizgisine itmeye çalışacaktır. Boğalar, yeni bir yukarı yönlü hareketin başladığını belirtmek için bu engeli aşmak zorunda.

Aksi bir durumda, ayılar fiyatı 200 günlük SMA’nın altında tutarsa satış yoğunlaşabilir ve parite 1.70 dolara kadar düşebilir.

Fiyat mevcut seviyeden yükselirse, boğalar pariteyi 200-SMA’nın üzerine çıkarmaya çalışacaktır. Böyle bir hareket, boğaların geri dönmeye çalıştığının ilk işareti olacaktır. 20-EMA’nın üzerinde bir kırılma ve kapanış, kanalın direnç çizgisine doğru bir ralli olasılığını arttıracaktır.

KLAY Coin Fiyat Analizi 2022

Takip Edilmesi gereken Coinler

Klaytn’ın yerel kripto para birimi olan KLAY, 16 Şubat’ta düşüş trendi çizgisinden geri döndü ve bu, satışların devam ettiğini gösteriyor.

Bununla birlikte, pozitif olan nokta ise boğaların fiyatın 20 günlük EMA’nın (1.23 dolar) altına düşmesine izin vermemesidir. Bu, yatırımcıların desteğe düşüşle satın aldıklarını gösteriyor.

Fiyat 1.27 dolar üzerine yükselir ve devam ederse, boğalar tekrar düşüş trendi çizgisindeki genel engeli aşmaya çalışacak. Bunu başarırlarsa, trendde olası bir değişik görmemiz muhtemel. KLAY daha sonra 1.50 dolara yükselebilir.

Alternatif olarak, 20 günlük Ema’nın altında bir kırılma ve kapanış ayıların yoğun bir satış içerisinde olduğunu işaret edecektir. Bu, fiyatı 1.10 dolara kadar düşürebilir.

XTZ Coin Fiyat Analizi 2022

Tezos (XTZ), 10 Şubat’ta düşüş trendi çizgisinden aşağı döndü ve bu, ayıların hala satmaya devam ettiğini gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı yükseliş çizgisine çekmeye çalışacak.

Yükseliş çizgisi, Mart 2020’den beri güçlü bir destek görevi görüyor. Bu nedenle, boğaların yükseliş çizgisini agresif bir şekilde savunması muhtemel. Fiyat bu destekten geri dönerse, alıcılar XTZ’yi düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarmaya çalışacak.

Başarılı olurlarsa, parite trendde olası bir değişikliğin sinyalini verebilir. Bu olumlu görüş, fiyat kırılırsa ve yükseliş trendi çizgisinin altında kalırsa geçersiz olabilir. Böyle bir hareket düşüşü hızlandırabilir.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Kripto Madencilere Vergi Muafiyeti!

Haftalık NFT İncelemesi!

Yooshi, Huobi Borsası ile Ortaklığa Başladı.

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ethereum'un yükseltmeleri bu patlamanın nedeni gibi görünüyor.

Ethereum, Visa’dan 4,5 Kat Daha Fazla İşlem Gerçekleştiriyor!

XRP, 37 Milyar Dolarlık Piyasa Değeri ile SOL ve ADA'yı Geride Bıraktı,

XRP, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı! Yeni Fiyat Artışı mı Geliyor?