in , , , ,

Gala Coin Nedir? Gala Coin Geleceği 2022 Yorumları

Gala coin yorum ve haberleri geleceği nasıl olacak? Yapılan analizlerde yatırımcılara neler söyleniyor?

Oyun endüstrisi son birkaç yılda güçlü bir büyüme kaydetti. Sektör, Microsoft ve Take-Two Interactive gibi büyük şirketler tarafından kontrol ediliyor ve bu şirketlerin etkisi altında kalıyor. Bu firmalar oyun satın alma, abonelikler ve mikro işlemler yoluyla her yıl milyarlarca doları bütçesine katıyor. Gala Games, oyun sektörünü bozmayı amaçlayan bir blockchain projesi olmakta ve bu yazıda da Gala Games’in yarattığı Gala coin nedir? 2022 Gala coin yorum ve son dakika gelişmelerine göre gidişatı nasıl olacak? Gala coin geleceği hakkındaki analizler nelerdir? Sorularını inceleyeceğiz.

Gala coin yorum grafik analiz

 

Gala Coin Ortaya Çıkaran Gala Games Nedir?

Gala Games, merkezi olmayan bir oyun platformudur. Şu anda bu platformda oynanan oyunların çoğu doğası gereği merkezileştirilmiştir. Bu platform içerisinde geliştiricilerin tüm kararları ve tüm parayı verdiği anlamına gelir. Ayrıca kar odaklıdırlar yani motivasyonları mümkün olduğunca çok para kazanmaktır ve sermaye hacimlerini genişletmektir. Sonuç olarak çoğu oyuncu oyun sağlayıcılarından nefret eder. Örneğin FIFA franchise sahibi EA Sports, dünyanın en nefret edilen şirketlerinden biridir.

Bu nedenle Gala Games, geliştiricilerin oyunlarını oluşturduğu ve insanların oyunları çoğunlukla ücretsiz oynamasına izin verdiği bir platform oluşturarak bunu değiştirmeyi umuyor. Ağ, Gala token ve onu elinde tutan üyelerinindir, onlara aittir, onların tasarrufunda kullanılır. Gala coin yorum ve Gala coin grafik verilerine göre Gala coin satın almanın iki ana yolu bulunuyor. İlk olarak Coinbase ve Binance gibi merkezi bir borsadan satın alınabilir. Alternatif bir yol olarak ise bir düğüme (node) sahip olabilir ve onu bu şekilde çalıştırabilirsiniz. Böylelikle bir düğüm operatörü olarak şebekeden günlük dağıtımlar sağlananabilir.

Gala Games kullanıcıları zaten popüler oyunlar geliştirdiler. Platformdaki en iyi oyunlardan bazıları Spider Tanks, The Walking Dead, Legends Reborn, Town Star ve Mirandus’tur. Geliştiriciler sürekli olarak ekosistemde daha fazla oyun inşa ediyor. Bu da sektörün giderek büyümesine neden olmaktadır.

gala coin yorum grafik analiz

Gala Coin Piyasa Değeri Hakkındaki Haberler

Gala coin yorum yapılırken her ne kadar değişken bir durumda olsa da hem Gala ekosisteminde yönetim için hem de ekosistemde alışveriş yapmak için kullanılıyor. 1,2 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri var ve bu da onu Axie Infinity, Decentraland ve Sandbox’tan sonra dünyanın dördüncü en büyük oyun coin’i yapıyor.

Bilmeniz gereken başka bir şey de oyna-kazan oyun endüstrisinin çok büyük olduğu ve hızla büyüdüğüdür. Analizciler, endüstrinin aslında emekleme döneminde olduğuna ve daha fazla geliştirici ve kullanıcının endüstriyi kucaklayacağına inanıyor. Gala coin yorum ve analiz yapan insanların Gala coin nedir? Gala coin nasıl yatırım aracına dönüştürülebilir sorularına yanıt vermesi bekleniyor.  Ayrıca Gala coin geleceği ile ilgili bu umut verici performansın Axie Infinity, Decentraland ve Sandbox gibi kripto para birimlerinin neden milyarlarca değer elde ettiğini açıklaması bekleniyor.

Yakın tarihli bir araştırma endüstrinin 2024’te 250 milyar doların üzerinde bir değere sahip olacağını tahmin ediyor. Bu henüz emekleme döneminde olan bir endüstri için güçlü bir rakam. Bunun yansımalarının Gala coin twitter arama sonuçlarını incelediğimizde de insanların Gala coin nedir gibi sormasından gözlemleyebiliyoruz.

Gala Coin NFT Marketplace Alanında Lider Bir Oyuncu

Son olarak Gala Coin takas edilemez token (NFT) endüstrisinde lider bir oyuncu haline geldi. Bunun arkasındaki basit bir fikir bulunmaktadır. Platformu kullanarak insanlar kendi NFT’lerini basabilir ve daha sonra bunları kendi pazarlarında satabilirler. Ekosistemdeki NFT’lerin çoğu TownStar ve Walking Dead gibi mevcut oyunlardan oluşmaktadır. Bu ekosistemdeki işlemler Gala coin kullanılarak gerçekleştirilir.

2022’de Gala Games platformu, Gala Zinciri olarak bilinen kendi ürününü piyasaya sürerek ekosistemdeki bazı zorlukları azaltacak. Zincir, insanların ağda ödediği toplam maliyeti azaltarak ekosistemin ayrılmaz bir parçası haline gelecek. Ayrıca insanların ekosistemde kendi oyunlarını oluşturmalarını da kolaylaştıracak.

gala coin yorum analiz grafik

Gala Coin Yorum ve 2022 Verileri Nedir?

Gala coin yorum ve Gala coin grafik verilerine göre son birkaç aydır kötü bir yatırım oldu. Fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80’in üzerinde düştü. Bu durum, bu yıl hızla büyümesine rağmen gerçekleşti. Gala coin yorum ve Gala coin analiz sonuçlarına göre bu performans, Decentraland ve Sandbox gibi diğer oyun coin’leriyle uyumludur. Bu konuda uzmanlaşmış Gala coin yorum ve Gala coin analiz yapan firmaların görüşüne göre ekosistem büyümesi devam ettikçe Gala coin fiyat ve Gala coin grafik verileri önümüzdeki yıllarda coin’in giderek yükselmeye devam edeceği şeklinde yorumlanıyor.

Gala Coin Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

Gala Coin Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

KriptoHaber: Gala Coin Yorum ve Fiyat Analizi Benzeri Diğer Haberlerimiz İçin:

2022 GALA Coin Tahmini! GALA Fiyat Analizi

Aeternity (AE) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Gidişatı Nasıl Olacak?

Swipe (SXP) Coin Nedir?

Kyber Network (KNC) Yükselmeye Devam Ediyor!

Kadena Coin (KDA) Coin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? Kadena 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Avax Coin Sahipleri Piyasa Koşullarında Ne Yapmalı? Grafiklerdeki Düşüş Nasıl Yorumlanıyor?

Avax Coin Sahipleri Piyasa Koşullarında Ne Yapmalı? Grafiklerdeki Düşüş Nasıl Yorumlanıyor?

Sandbox Türkiye Daveti

Sandbox Türkiye Daveti