in ,

Binance Para Yatırma ve Çekme Rehberi! Binanceye Para Yatırma 2022

Binance Para Yatırma ve Çekme İşlemleri! Binanceye Para Yatırma ve Çekme 2022!

“Binance para yatırma ve çekme nasıl yapılır?” sorusu, son zamanlarda en çok merak edilen sorulardan bir tanesi olmuştur. Kripto para borsası çok büyük riskleri içinde barındırsa da, oldukça yüksek meblağlarda kazanç sağlama fırsatını da sunabilmektedir. Oldukça hareketli olan bu borsada, Binanceye para yatırma saatleri belirli bankalar ile haftanın her günü ve 24 saat yapılabilmektedir. Ancak işlem yaparken oldukça dikkatli davranılmalı ve analizler kontrollü bir şekilde gerçekleştirilmelidir.

En büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Binance, bu alana yatırım yapma konusunda en doğru tercihlerden bir tanesi olabilir. Ancak bu borsaya para yatırma işleminin öğrenilmesi gerekmektedir. Binanceye para yatırma işleminin gerçekleştirilebilmesi için, kullanıcıların yapması gereken bir takım adımlar bulunur. Bu adımlardan bahsedilecek olursa, şu şekilde sıralanabilir;

Binance’de Nasıl İşlem Yapılır? Binance Para Yatırma ve Çekme.

Öncelikle Binance ve BinanceTR ‘de hesap açmanız gereklidir. Aşağıdaki linklere tıklayarak komisyon indirimli şekilde binance’ye kayıt olabilirsiniz.

Binance‘e Kayıt Ol: https://accounts.binance.com/en/register?ref=13660182
BinanceTR‘ye Kayıt Ol: https://www.trbinance.com/account/signup?ref=A85ILM1V

Üyeliklerimizi açtıktan sonra kimlik doğrulamalarını da yapmamız gerekecek. Bilgisayar kullanan kullanıcılarımız browserları üzerinden işlemlerine devam edebilirler fakat mobil olarak devam edecek kullanılarımız cihazlarına Binance ve Binancetr aplikasyonlarını indirmeli.

Binance Tr Para Yatırma Rehberi

BinanceTR’nin Mobil Cihazlara İndirilmesi Gerekir

Binance’e para yatırmak isteyen kullanıcıların, öncelikle yapması gereken BinanceTR’yi mobil cihazlarına indirmeli veya bilgisayarlarından BinanceTR sitesine girmeliler. Daha sonra kayıt olunması için işlemlerin gerçekleştirilmesi gerekir. Kayıt olma işlemi kısa bir süre içerisinde yapılabilir. Bu uygulama Binance platformunun alt şirketi gibi bir işlem gördüğünden, yüklenen TL’nin USDT’ye çevrilmesi gerekir. Ardından Binance hesabına aktarılmalıdır. Böylelikle bu borsada para çekme ya da yatırma işlemleri gerçekleştirebilmek mümkün olur. Binance para yatırma 2022 yılında,  BinanceTR’ye üye olunarak kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Ardından hesaba giriş yapıldıktan sonra, ana sayfada yer alan cüzdan kısmına tıklanması ile gerçekleştirmek istenilen işlemler yapılabilir.

BinanceTR Cüzdanda TRY’nin Seçilmesi Gerekir Ve Yatırma Seçeneğine Tıklanmalıdır!

BinanceTR cüzdanına girildiğinde, pek çok seçenek ile karşılaşılabilir. Bu seçeneklerden Türk lirası seçeneği olan TRY’nin seçilmesi gerekir.  Ardından kullanıcıların para çekme ve yatırma işlemlerini gerçekleştirebilmesi için, karşılarına bir ekran gelecektir. Ekranda bulunan yatırma seçeneği ile para yatırma işlemi gerçekleştirilebilir.

Bu işlemler havale ya da EFT şeklinde yapılabilir. BinanceTR uygulamasının anlaşmalı olduğu bankalar aracılığı ile yatırma işlemleri kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Para yatırma Ziraat ya da Vakıfbank aracılığı ile yapılabilir. Para yatırma işlemlerinde bu bankalar kullanılarak,  7/24 işlem yapılır. Binanceye para yatırma sorunu asla yaşanmamaktadır. Ancak kullanılmak istenilen bankalar farklı ise, sadece mesai saatleri içerisinde bu işlemler gerçekleştirilebilir.

Binance Tr Papara Para Yatırma

Binance’e Para Yatırma İşlemi Papara’dan Nasıl Gerçekleştirilir? Binance Para Yatırma

Binance para yatırma Papara üzerinden de gerçekleştirebilmek mümkündür. Kullanıcılar kolay ve güvenlir bir şekilde Binance’ye para yatırma işlemini yapabilirler. Binanceye para yatırma açıklama yapılacak olursa, şu şekilde belirtilebilir; Öncelikle Binance uygulaması açılarak cüzdan kısmına girilmesi gerekir. Ardından spot seçeneğine tıklamalıdır. Açılan sayfada yatırma seçeneğine tıklanarak devam edilmelidir. Sonraki işlem ise nakit seçeneğine tıklamak ve TRY seçeneğini seçmektir.

Ardından ekranda bulunan Papara hesap bakiyesi seçeneğine tıklayarak, para yatırma işlemi gerçekleştirilebilir. Ancak bu noktada dikkatli olunmalıdır. Papara, Binance para yatırma komisyonu olarak %1 oran istemektedir. Bu oran yatırılan para miktarına göre de değişkenlik gösterebilir. Ardından gerekli hesap ya da telefon numarası bilgilerinin girilmesi ile Papara tarafından gönderilen onay kodunun istenilen alana yazılması sonrasında işlem tamamlanmış olur.

Binance Para Yatırma Limitleri Nelerdir? Binanceye Para Yatırma ve Çekme

Binance para yatırma limiti merak edilen konulardan bir tanesidir. Bu konuda açıklama yapılaca olursa, günlük olarak en fazla para yatırma ve çekme limiti 500 bin TL olarak ifade edilir. Binanceye para yatırma alt limit 100 TL olarak belirlenmiştir. Aylık olarak para yatırma ve çekme limiti ise 3 milyon olarak ifade edilmektedir. Binance’ye para yatırmak isteyen kişiler, banka yolu ile işlemleri gerçekleştirebilmektedir. Para yatırma işlemi gerçekleştirdikten sonra TL ile istenilen para birimleri alınabilmektedir.

KriptoHaber Binance Para Yatırma ve Çekme Rehberi gibi diğer konular:

Written by Kripto Egitim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Web 3.0_metaverse 2022

2022 Yılına Damga Vuracak Geleceğin İnterneti Web 3.0 !

Kripto paralarda korku ve açgözlülük endeksi nedir? 2022

Korku ve Açgözlülüğü Kripto Borsalarında Ne Belirler?