in , ,

Yerli Otomobil TOGG Blockchain Anlaşması İmzaladı

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren global teknoloji markası TOGG ve Avalanche blok zincirini geliştiren Ava Labs arasında stratejik ortaklık

Togg Avalanche (AVAX) Ortaklığı ne anlama geliyor? Togg’un Ava Labs ile işbirliği otomobil sektöründe yeni bir çağ açacak gibi duruyor. Yerli otomobil Togg’un bu hamlesi blockchain ağında bir trend başlangıcı olabilir. Togg Avalanche (AVAX) Ortaklığı

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren global teknoloji markası TOGG ve Avalanche blok zincirini geliştiren Ava Labs, akıllı sözleşmelerle güvenli ve hızlı mobilite hizmetleri geliştirmek için stratejik bir ortaklığa imza attı.

Togg Avalanche (AVAX) Ortaklığı

TOGG İle Avalanche (AVAX) İşbirliği

Togg’un sosyal medya hesabından heyecan verici bir paylaşım geldi. Togg’dan yapılan açıklamaya göre, “USECASE Mobility” yaklaşımıyla mobiliteyi bir adım öteye taşıyarak otomobilden fazlasını üretmeyi hedefleyen Togg, CES 2022’de blockchain teknolojilerinde stratejik olarak arayışını tamamlayarak; güvenilir, hızlı, teknolojik ve AR-GE’yi önemseyen bir platform olan Avalanche blockchain ile işbirliğine imza attı.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, mobilite dünyasında dijital ekonominin rolünün arttığını belirterek, “İlk günden beri Togg kullanıcıları için yeni nesil dijital mobilite çözümleri geliştiriyoruz. Ava Labs ile işbirliğimiz, Togg kullanıcılarının deneyimini farklı bir hale getirecek. Tüm mobilite ekosistemine dahil olan iş ortakları, Togg kullanıcıları ve hatta Togg sahibi olmayan kullanıcılar bile bu platformdan faydalanabilecek.” ifadelerini kullandı.

TOGG’un Mobilite Geleceği

Son 15 yılda cep telefonlarında meydana gelişim otomobil sektöründe de yaşanıyor. Togg IoT ve M2M teknolojilerini blok zinciri altyapısıyla birleştirerek mobilite dünyasında bu değişime öncülük ediyor.

Togg, Intermodal adı verilen karma bir model kullanıyor. Navigasyon sistemi sayesinde kullanıcılar, farklı ulaşım seçeneklerinden yararlanarak seyahat etme imkanına sahip olacaklar.

Aracın bakım ve değişen parçaları blok zincirinde tutularak güvenilir bir ikinci el piyasası oluşturulacaktır.

Avalanche (AVAX) Nedir?

Avalanche (AVAX), işlem hızı, düşük maliyetler ve çevre dostu olmaya odaklanan akıllı sözleşme özellikli bir blok zinciri platformudur. Sonuç olarak Avalanche’ın sunmayı umduğu şey, ademi merkeziyetçilikten veya güvenlikten ödün vermeyen, oldukça ölçeklenebilir bir blok zinciridir.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

2022’nin En İyi 5 NFT Projesi

Bitcoin’in 42 Bin Dolara Düşmesinin Temel Nedenleri

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Konami NFT kutlaması yapıyor

Konami, Castlevania’nın 35. Yıldönümü Şerefine NFT Satışlarına Başladı!

Paypal Kendi Stablecoin'ini üretiyor 2022

PayPal, Kripto İşi Büyüdükçe Kendi Sabit Coin’ini Yaratmayı Hedefliyor!