in ,

PayPal, Kripto İşi Büyüdükçe Kendi Sabit Coin’ini Yaratmayı Hedefliyor!

PayPal (PYPL) şirketi kripto işini büyütürken kendi sabit parasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Bir şirket sözcüsü Cuma günü CoinDesk’e yaptığı açıklamada, “PayPal (PYPL) şirketi kripto işini büyütürken kendi sabit parasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor” dedi.

Paypal Kendi Stablecoin'ini üretiyor 2022

PayPal Ne Zaman Kendi Coin’ini Üretecek?

Kaynaklar, Eylül ayında CoinDesk’e PayPal’ın yan kuruluşu Curv’ün bir stabilcoin geliştirmek için aktif olarak çalıştığını söyledi.

“Bir stabilcoin keşfediyoruz; Bir PayPal sözcüsü CoinDesk’e e-postayla gönderilen bir açıklamada, ilerlemeye çalışmak istediğimizde elbette ilgili düzenleyicilerle yakın temas halinde olacağız” dedi.

Bloomberg haberi ilk olarak, PayPal’ın geliştirici Steve Moser tarafından şirketin iPhone uygulamasında kendi stablecoin’ini oluşturmaya yönelik kanıtlarının bulunmasından sonra gün yüzüne çıktı.

Gizli kod ve resimler, “PayPal Coin” olarak adlandırılan şey üzerinde çalıştıklarını bizlere açıkça gösterdi. Bloomberg raporunda, oluşturulan bu yeni coin’in ABD doları tarafından destekleneceğini düşündüklerini belirtti.

PayPal son zamanlarda kripto para birimi konularında çok aktif, müşterilerinin satın alabileceği kripto miktarını artırmanın yanı sıra, kullanıcılarını kripto konusunda eğitmek ve kriptolarını üçüncü taraf cüzdanlarına güvenli bir şekilde çekmelerine izin vermek, yatırım yapmalarına yardımcı olmak adına büyük uğraş içerisindeler.

Bir PayPal sözcüsü Bloomberg’e PayPal uygulamasının içindeki görüntülerin ve kodun yakın zamanda gerçekleşen bir dahili hackathon’dan kaynaklandığını söyledi.

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Togg Avalanche (AVAX) Ortaklığı

Yerli Otomobil TOGG Blockchain Anlaşması İmzaladı

ispanya 2022 Yılında Kripto Para Madenciliğine Girmeye Hazırlanıyor

Kripto Para Madenciliğinin Yeni Dünya Merkezi Olabilir!