in , ,

Lightning Network, Bitcoin’i değiştirecek mi?

Lightning Network, Bitcoin’e ne gibi yenilikler sunabilir? Lightning, Bitcoin kullanma şeklimizi sonsuza kadar değiştirebilecek gibi görünüyor.

Lightning Network Bitcoin’i elektronik para haline dönüştürecek mi? Lightning Network, Bitcoin’e ne gibi yenilikler sunabilir? Lightning, Bitcoin kullanma şeklimizi sonsuza kadar değiştirecek mi? Aynı zamanda Lightning network‘ü yeni duyanlar için Lightning Network Coin nedir? ve Lightning Network Coin yorumlarını bu yazımızda sizler için derledik.

Blockchain teknolojisini kullanan hızlı, neredeyse ücretsiz ödeme vizyonu devrim niteliğindeydi.

lightning network coin nedir

Block’un 2022 araştırma anketine göre, Bitcoin Bilgi ve Algıları, düşük gelirli ülkeler gibi dünyanın bazı bölgelerinde, Bitcoin için gerçekten alternatif bir ödeme mekanizması olarak kullanımında artış görülüyor.

Bununla birlikte, batı dünyası için, Bitcoin’in hala işlem yapmak yerine servet depolamanın bir yolu olarak kullanıldığını söylemek daha doğru.

Bunun için güzel sebepler var. Blok alanı sınırlıdır, ücretler yüksek olabilir (yine de geleneksel havale sistemlerinden daha ucuzdur) ve tahmin edilmesi zordur (birkaç dolardan altmışın üzerine kadar).

Aynı derecede önemli olan, işlemlerin hızı da benimsenmesini engelliyor – Bitcoin’in blok zincirinde saniyede yaklaşık yedi işlem yapılabiliyor.

Son olarak, blok zincirine kaydedilen tüm eylemlerin doğal şeffaflığı, ilgili tarafların bir kullanıcının adresini araştırabileceği ve hangi mal ve hizmetleri satın aldıklarına dair bir fikir edinebileceği anlamına gelir.

Bitcoin Lightning Network 2022 Ekşi Yorum
Bitcoin Lightning Network 2022 Ekşi Yorum

Lightning Network nasıl çalışıyor?

Bunu alıcı ve satıcı arasında doğrudan bir kanal oluşturarak yapar. Bu iki taraf daha sonra diledikleri gibi işlem yapabilir ve bittiğinde kanalı kapatabilirler.

Kapatıldığında, Lightning Network ağı blok zincirindeki iki taraf arasında bir kanalın açılıp kapatıldığını kaydeder.

Bu çok daha az veridir, bu da daha hızlı, daha ucuz olduğu ve aynı zamanda gizlilik sorunlarının çözülmesine yardımcı olduğu anlamına gelir.

Bitcoin ağının dış gözlemcilerinin BTC’nizi nerede harcadığınızı izlemesi çok daha zordur ve Bitcoin’in gizlilik endişelerini hafifletmeye yardımcı olur.

Şu anda Lightning Network herhangi bir transfer türü için kullanılabilir, ancak çoğu kişi bunu temel katman ücretleri nedeniyle genellikle ekonomik olmayan mikro ödemeler veya daha küçük transferler için faydalı bulmaktadır.

Ancak bu ücretler sıfıra yakın olduğunda, 90 doların ücretler tarafından yenmesinden endişe etmeden bir twitter profiline bir dolar bahşiş verebilirsiniz.

Lightning Network Coin Nedir?

Lightning Network, Bitcoin’in (BTC) blok zincirine eklenen, zincir dışı işlemlere, yani blok zinciri ağında olmayan taraflar arasındaki işlemlere izin veren ikinci bir katmandır. Lightning Network banka hesabına benzetilmesinden dolayı birçok kullanıcı tarafından sevilen ve Bitcoin’e göre hızlı olmasından dolayı potansiyeli oldukça yüksek olduğu düşünülen bir altcoindir. Zaman tasarrufu ve hızlı işlem yapmayı sunan bir Kripto para birimidir.

Lightning Network Coin 2022 Yorumları?

Zaman tasarrufu elde etmek ve daha hızlı işlem gerçekleştirmek mevcuttur. Sistemi banka hesabına benzeten pek çok kişi vardır. Bitcoin kullanıcıları tarafından oldukça sevilen bir sistem olup altyapısının geliştirilmesi durumunda potansiyeli oldukça fazla olan bir sistemdir.

Önemli Bir Detay

Lightning Network’ün blockchain teknolojisine kattıkları küçümsenemez. Birçok yönden Bitcoin için yeni bir yardımcı bir teknoloji olduğunu söyleyebiliriz. Ve en önemlisi de Twitter (Strike aracılığıyla) ve BitPay gibi dünyanın en yaygın platformlarından bazıları ve Kraken gibi önde gelen kripto para borsaları tarafından da desteklenmektedir.

Bu sadece liste büyürken birkaç önemli isim. Malları ve hizmetleri için ve hatta çalışanlarına ödeme yapmak için Bitcoin ödemelerini benimseme planlarını açıklayan artan sayıda şirket var.

Lightning ile, Bitcoin’in, başlangıçta ufuk açıcı olan Bitcoin: Peer-to-Peer Elektronik Nakit Sistemi’nde ortaya konan küresel değişim aracı ve Peer-to-Peer Elektronik Nakit Sistemi haline gelmesine çok daha yakınız.

Tüketicilerin küresel, sınırsız ve izinsiz bir para ile anında işlem yapabilmesi nedeniyle, uygulanması daha fazla kripto para biriminin benimsenmesi için önemli bir kilometre taşıdır.

 

Bitcoin Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

Bitcoin Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler:

Rusya’nın Saldırganlığı Bitcoin ve Kriptoyu Nasıl Etkiledi?

Gala Coin Nedir? Gala Coin Geleceği 2022 Yorumları

Dip Dalgada Gelecek Vaadeden Coinler Hangileri?

BTCnin düşüşü için dip nokta mı ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dip Dalgada Gelecek Vaadeden Coinler Hangileri?

Amerikan Bankaları Kripto Para Teknolojisiyle Dijital Cüzdan Başlatıyor!

Amerika’nın En Büyük Bankaları Kripto Para ve Blockchain Teknolojisiyle Dijital Cüzdan Başlatıyor!