in ,

2022’nin En İyi 5 NFT Projesi

2022’nin en iyi 5 NFT projesi hangileri?

2022’nin en iyi 5 NFT projesi hangileri? 2022’de popüler olması beklenen NFT projeleri hangileri? Bu projelerin detayları ve kullanım alanları nereler? Yazımızda 2022’nin en iyi 5 NFT projesini sizlerle paylaşacağız. En İyi 5 NFT Projesi

Teknolojik gelişmelerle birlikte, NFT’ler dijital dünyanın yeni bir aşamasını başlattı. Facebook’un Meta’sının dünya çapında tanıtımı, NFT tabanlı artırılmış deneyimlerin yeni nesil sosyal ağların temel taşları olacağı bir metaverse çağına doğru hareketi ifade ediyor. Örneğin NFT’ler, blok zinciri oyunlarında ve diğer birlikte çalışabilir oyunlarda geniş dijital sosyal platform için değer taşıyıcıları görevi görüyor.

2022’nin En İyi 5 NFT Projesi

2021’de piyasaları domine eden NFT akımı 2022’de de piyasalarda ve teknoloji dünyasında adından çokça söz ettirecek gibi duruyor. Sizler için 2022’de adınca çokça söz ettirecek 2022’nin en iyi 5 NFT projesini seçtik. 2022’de popüler olmasını beklediğimiz bu NFT projelerini genel hatlarıyla anlattık. Bu yazının bir bilgilendirme yazısı olduğunu unutmayın ve yatırım tavsiyesi olmadığını unutmayın.

CryptoPunks

CryptoPunks, Ethereum’daki ilk karşılıksız token girişimlerinden biridir. Proje, şapka ve gözlük gibi rastgele eşyalara sahip bir bireyin algoritmik olarak olarak oluşturulmuş 24×24 piksellik 10.000 resmi içermektedir. Larva Labs, CryptoPunks’ı üretti. Ekip karakter oluşturucu için Londra punk sahnesinden, filmlerden ve edebiyattan ilham aldı.

Yeni başlayan için , Ethereum’daki ilk NFT girişimlerinden biridir. Önde gelen bir kedi yetiştirme blok zinciri oyunu/NFT projesi olan CryptoKitties’ten yıllar önce piyasaya sürüldü. Öncü bir girişim olmak projeye değer katıyor. İkincisi, sadece 10.000 CryptoPunk var. Bu, koleksiyonu nadir hale getiriyor.

CryptoDragons (Kripto Ejdarhalar)

CryptoDragons blok zinciri endüstrisini değiştirebilecek bir NFT ejderhası metaverse’dir. Proje geliştiricileri, Crypto Dragons metaverse’in ilk çıkışına tanık olmak için nadir bir şans sağlıyor.

Ortak, destansı ve efsanevi ejderha yumurtalarından oluşan 10.000 sınırlı NFT yumurta koleksiyonu mevcut. Bunun dışında NFT ejderhaları bu NFT yumurtalarından çıkacaktır. Ayrıca, yumurta çizimleri yapay zeka tarafından oluşturulmuştur.

Deadfellaz (Zombi)

Ethereum’un blok zincirinde basılmış 10.000 zombi NFT koleksiyonudur. Her Deadfella, 50’den fazla kostümde dahil olmak üzere 400’den farklı özelliğin birleştirilmesiyle yaratılmıştır.

NFT ekibi, çok sayıda heyecan verici proje güncellemesi de dahil olmak üzere 2.0 güncellemesini duyurdu. Proje, Deadfellaz Decentraland Estate’in 24 arsasını satın aldı. Benzersiz NFT’ler OpenSea’den satın alınabilir.

The Novatar

Novatar projesinin amacı, sanal bir varlığa insani bir dokunuş sunmak ve gerçekçi görünmesini sağlamaktır. Novatar, büyüdükçe ve geliştikçe fiziksel olarak değişmektedir. Dahası, blok zinciri dinamikleri bir avatarın büyümesini veya bebek kalmasını sağlar ve karar sahibine aittir.

Bir bebek Novatar, Novatar’ı rakiplerinden ayıran endüstride yeni bir ilk özellik olan bir büyümedir. Bu Novatarlar, kullanıcıların yeni bir meta kimliği oluşturmasına izin verecek. Kişinin Novatar’ı sanal dünyada kendini tanımlamanın tek yoludur. Ayrıca, insanlar gibi her Novatar’ın farklı yüz ifadeleri, meslekleri ve hatta cinsel yönelimleri olacaktır.

2022'nin En İyi 5 NFT Projesi

MetaHero (Meta Kahraman)

Metahero, meta taramayı metaverse’e entegre ederek önümüzdeki on milyon kripto kullanıcısını cezbetmeyi amaçlıyor. Ayrıca, Binance Akıllı Zinciri (BSC) üzerinde yeni bir proje olan metahero’da 3D tarama teknolojisi ve değiştirilemez token (NFT) akıllı sözleşmeleri kullanılıyor. Metahero, gerçek dünyadaki nesneleri değerlendirmek ve onları dijital olarak işlemek için 3D tarama teknolojisini kullanır ve benzersiz NFT’ler kullanır.

Metahero, teknolojisi müzik, oyun ve moda sektörlerinde kullanılan endüstri lideri Wolf Studio ile işbirliğine gitti.

Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazara aittir. Bu yazıdaki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. 

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Ankara Metaverse Evrenindeki 4. Şehir Oldu

Kripto Paraya Devlet Garantisi Geliyor! İki Ayaklı Düzenleme

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

2022 Bitcoin düşüşü

Bitcoin’in 42 Bin Dolara Düşmesinin Temel Nedenleri

Reef (REEF) Coin 2022’de Yükselir Mi? REEF Fiyat Analizi