in , , , , ,

Kadena Coin (KDA) Coin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? Kadena 2022 Gidişatı Ne Olacak?

Kadena (KDA) Coin projesiyle ilgili tüm detaylar yazımızda….

Kadena Coin (KDA) Ethereum blok zincirine dayanan gelişmekte olan bir dijital para birimidir. Daha düşük bir işlem ücreti ile BTC ve Ethereum ile aynı ademi merkeziyetçilik ve akıllı sözleşme kapasitelerini sağlar. Kadena Coin (KDA) Coin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? Kadena 2022 Gidişatı Ne Olacak? gibi soruların cevabını bu yazımızda bulacağız.

Kadena Coin (KDA) Nedir? 2022

Kadena, kurumsal firmalar ve start up’lar adına blockchain kolaylıkları sağlamayı, BTC güvenliğini artırtmayı, hemen hemen bedava gaz ücretleri ve yüksek randıman getirmeyi hedeflemektedir.

Her kripto para biriminin blok zincirindeki işlemleri işlemek için Hisse Kanıtı’na geçtiği bir dünyada, Kadena Coin (KDA) bunun yerine blok zincirlerini güvence altına almanın en güvenli yöntemi olduğuna inandığı İş Kanıtı’na geri dönüyor. Bununla birlikte, bu, her ikisi de pahalı işlemlere sahip olan ve daha yeni blok zincirlerine kıyasla yavaş olan Bitcoin ve Ethereum tarafından en iyi şekilde görülen ölçeklenebilirlik sorunları ile birlikte gelir.

Bunu çözmek için Kadena, esasen işlemleri “parçalayan” bir “chainweb” kullanır. Sharding, işlemlerin daha küçük bloklara bölünerek daha hızlı ve daha ucuza işlenmesini sağlayan bir süreçtir, Ethereum’un da Ethereum 2.0’a yükseltmesiyle yapmaya çalıştığı bir şey. Chainweb ayrıca Kadena’nın Proof-Of-Work sisteminin, Bitcoin ve Ethereum’dan farklı olarak, ölçekleme sırasında bile enerji açısından verimli kalmasını sağlayarak daha az dirençle benimsenmesine izin veriyor.

KDA’nın Katman 2 özel blok zinciri “Kuros”, kurumsal kullanıcıların, akıllı sözleşmeler aracılığıyla iş akışını işlemek ve otomatikleştirmek için katman 1’in ölçeklenebilirliğinden ve veriminden yararlanmalarına izin vererek bunun üzerine inşa edilmiştir.

Kadena Coin (KDA) Coin Nedir? Kadena Mining

Kadena Coin (KDA) Geleceği 2022

Kadena Coin (KDA), kullanıcılarına yeni bir akıllı sözleşme programlama dilinin yanı sıra kullanıcıların birlikte çalışabilir, ölçeklenebilir ve bir blok zinciri ağında işlem yapmalarını sağlayan kurumsal düzeyde bir blok zinciri ekosistemidir.

Kadena’nın önemli bir yararı kripto para birimi endüstrisini rahatsız eden bir dizi sorunu ele almasıdır. Örneğin, Bitcoin herhangi bir büyük kripto para biriminin en düşük verimine sahiptir. Ethereum’dan farklı olarak Kadena yüksek bir işlem hacmine sahiptir. Yüksek verimi nedeniyle bu sözleşmeleri kontrol etmek daha zordur. Kadena yüksek işlem hacminin yanı sıra düşük işlem maliyeti de sunuyor. Genel blok zinciri, işlemleri doğrulamak için kullanılan bir İş Kanıtı protokolüdür. Bu teknoloji ölçeklenebilir ve birkaç Bitcoin benzeri zinciri örerek katman-1 ölçeklenebilirliğine ulaşır. Kadena blok zinciri kaynakları için tek bir kaynak sağlayarak blok zincirini daha erişilebilir ve kullanımı daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

Kadena Coin (KDA) Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022

Kadena Coin (KDA) madenciliği maalesef GPU veya CPU ile yapılamamaktadır. Sadece ASIC makineler ile yapılmaktadır. Dünyaca ünlü ASIC miner üreticileri, KDA algoritmasında çalışan ve madenciliğini yapan ürünler üretmektedirler.

Kadena Mining Nasıl Yapılır? KDA Mining Cihazları?

Güncel (22.03.2022) Tarih ile cihazlar ve güçleri aşağıdaki gibidir.

Mining Cihazları
Cihaz Modeli Çıkış Tarihi Hash Gücü Elektrik 24s Kar
Goldshell KD6 Nisan 2022 26.30 Th/s 2630W $111.25
Goldshell KD5 Mart 2021 18.00 Th/s 2250W $75.07
iBeLink BM-K1+ Eylül 2021 15.00 Th/s 2250W $61.66
Goldshell KD2 Mart 2021 6.40 Th/s 830W $26.62
iBeLink BM-K1 Kasım 2020 5.30 Th/s 835W $21.69
Goldshell KDA box Mayıs 2021 1.60 Th/s 205W $6.66
Blackminer F2 Eylül 2018 67.66 Gh/s 682W -$1.33
Monad Imperium F2 Haziran 2020 71.00 Gh/s 1050W -$2.20
Monad Imperium R2 Haziran 2020 85.00 Gh/s 1150W -$2.38

Kadena Coin (KDA) Nereden ve Nasıl Satın Alınır? 2022

Kodena Coin (KDA) şuan KuCoin, Gate.io ve Bittrex borsalarında işlem görmektedir. Yakın zaman içerisinde Binance borsasında da işlem görmesi beklenmektedir.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

XRP, SOL ve ADA’yı Geride Bıraktı! Yeni Fiyat Artışı mı Geliyor?

Ethereum, Visa’dan 4,5 Kat Daha Fazla İşlem Gerçekleştiriyor!

FTX’ten Sam Bankman-Fried: “Kripto daha sıkı düzenlenmeli!”

Written by Ahmet Burak Demir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Facebook, Kripto Para Dolandırıcılık Reklamlarına Destek İle Suçlanıyor!

Facebook, Kripto Para Dolandırıcılık Reklamlarına Destek İle Suçlanıyor!

Kanada Düzenleyicisi Coinbase ve Kraken CEO’larının Kripto Gözetim Tweetlerini Rapor Etti