in ,

Tesla Hisse Senedi Yatırımcılarına İpuçları Sunuyor!

Hafta Sonu Kripto Ticareti, Tesla Şanghay Kilitlenmesiyle Karşı Karşıyayken Hisse Senedi Yatırımcılarına İpuçları Sunuyor

7 gün 24 saat işlem gören Tesla token hisse senetlerinin tahmin gücü, Tesla’nın hisse senedi tokenlerinin elektrikli otomobil üreticisi için zor bir hafta sonuna rağmen tüccarlar arasında yükseliş sinyali vermesinin ardından nihayet Wall Street ve finans medyasının dikkatini çekiyor. Tesla token Nedir? Tesla Token bilgileri.

Tesla token ve  hisse senedi Pazartesi günü Wall Street’te olumlu bir açılış sinyali verdiği haberi, şirketin Şanghay’daki fabrikasının büyük Çin kentindeki COVID-19 kilitlenmeleri nedeniyle Mart ortasından bu yana aralıklı olarak askıya alınmasından sonra geldi.

Pazartesi günü erken saatlerde bir şirket içi nota atıfta bulunan bir Bloomberg raporuna göre, fabrika Pazartesi günü de kapalı kalacak ve işçilerden evde kalmaları istenecek.

Yetkililer şehrin tüm nüfusunu COVID-19 için test etmeye çalışırken, Şanghay yetkilileri Çin’in finans başkenti için iki aşamalı bir kilitlenme emri verdi.

Yine de, Tesla token hisse senedi tüccarları, otomobil üreticisinin Şanghay fabrikasının karşılaştığı sorunları aşacağına ve hisselerin Pazartesi günü yükseleceğine dair “güven sinyali veriyor” Bloomberg raporuna göre.

Şimdilik Tesla token ve hisse senedi işlem gördüğü tek büyük borsalar FTX ve Bittrex. Ek olarak, merkezi olmayan finans ( DeFi ) platformu Mirror Protocol (MIR) aracılığıyla sentetik bir hisse senedi tokeni ticareti yapma seçeneği de mevcuttur .

Yazma sırasında (11:36 UTC), FTX’teki Tesla hisse senedi tokenleri, Cuma günkü Wall Street’teki 1.084.47 USD’lik kapanış fiyatına kıyasla yaklaşık %1.26 artarak 1.098 USD’de kaldı.Tesla Token Yükseliyor! Hisse Senedi Yatırımcılarına İpuçları!

Aynı zamanda, Mirror Protocol’ün terraUSD (UST) stablecoin’ine karşı işlem gören ve genellikle prim üzerinden işlem gören ve Cuma günkü Tesla’nın kapanış fiyatından yaklaşık %3,4 daha yüksek olan 1,121 UST’den işlem gören sentetik Tesla simgesi (mTSLA).

Bununla birlikte, son 24 saat içinde FTX’te sadece 50.647 USD değerinde Tesla hisse senedi tokeninin el değiştirmesiyle, bu pazarların her ikisindeki ticaret hacminin nispeten küçük olduğunu belirtmekte fayda var. Terra’nın Terraswap merkezi olmayan borsasında, aynı zaman diliminde yalnızca 44.655 ABD Doları değerinde mTSLA tokeni işlem gördü.

Yine de Bloomberg’in Tesla hisse senedi tokeninin hafta sonu fiyat hareketlerini vurgulaması, bu pazarların geleneksel yatırımcılar ve kurumlar tarafından fark edildiğini ve muhtemelen daha ciddiye alındığını gösteriyor.

Küçük hacme rağmen, piyasalar, geleneksel borsaların kapalı olduğu hafta sonları ve gece boyunca karanlıkta kalan borsa yatırımcıları için faydalı girdiler sağlayabilir.

Tokenize edilmiş gerçek varlıklar da dahil olmak üzere kripto piyasaları ile 7/24 alım satım, bir piyasa artık her zaman mevcuttur ve hem bireysel yatırımcılara hem de kurumlara bahislerini korumaları ve normal çalışma saatleri dışında riskleri yönetmeleri için yeni bir yol açar.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Bitcoin Enflasyondan Korur Mu?

Visa, Sanatçıları NFT’ler Hakkında Eğitmek İçin Programını Başlattı!

Samsung’dan Bir İlk, Akıllı TV NFT Platformu!

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

bitcoin ve enflasyon

Bitcoin Enflasyondan Korur Mu?

Trezor Cüzdanları Hacklendi mi ? Neler yapabilirim?

Trezor Saldırıya Uğradığında Verilerinizi Nasıl Koruyabilirsiniz?