in ,

Samsung’dan Bir İlk, Akıllı TV NFT Platformu!

Samsung ile ‘Akıllı TV NFT Platformu’ Geliştirmek İçin Şık Ağ Geçidi

Nft platformu nedir? NFT’ler, bazıları birkaç milyon dolara satılarak popülaritesi hızla artan sanat eserleri gibi etkin bir şekilde dijital belirteçlerdir. Genellikle Ethereum olmak üzere bir blok zinciri platformuna dayanırlar ve kripto para birimlerinde tokenler için ödeme yaparlar

NFT pazarı Nifty Gateway, elektronik devi Samsung ile birlikte dijital sanat ve koleksiyon ürünleri satın almak ve takas etmek için kullanılabilecek bir “ilk akıllı TV NFT platformu” geliştireceğini söyledi.

Samsung ve Nifty Gateway arasındaki ortaklık, kullanıcıların Nft platformu  sayesinde Samsung TV’lerinde NFT’lere göz atmalarını, görüntülemelerini ve bunlarla etkileşim kurmalarını sağlayacak. Platform, kullanıcıların Daniel Arsham, Pak ve daha fazlası gibi sanatçılara ait 6.000’den fazla dijital sanat eserine ve koleksiyona erişmesine izin verecek.

NIfty Gateway, müşterileri için kaliteli içerik sağlamak için basılan tüm dijital sanatı doğrular. Burada kullanıcılar Nft platformu kullanarak, isterlerse NFT’lerini güvenli bir Nifty Gateway Omnibus Cüzdanında da saklayabilirler. Ayrıca, müşteriler satın alımları için ödeme yapma esnekliğine de sahip olacaklar. NFT satın almak için banka veya kredi kartlarınızı ve hatta kripto para biriminizi kullanabilirsiniz.Nft platformu

Şirket bir basın açıklamasında, büyük kripto varlık borsası Gemini’nin sahibi olduğu Nifty Gateway’in NFT pazarını Samsung’un 2022 premium TV ürün serilerine zaten entegre ettiğini söyledi.

Nifty Gateway, Samsung ile işbirliği içinde müşterilere Beeple, Daniel Arsham, Pak ve daha fazlası dahil olmak üzere önde gelen sanatçıların 6.000’den fazla dijital sanatına erişim sunacaklarını söyledi.

Nft platformu ayrıca, Samsung kullanıcılarının doğrulanmış NFT’leri tespit edebileceklerine ve dijital koleksiyon satın almak için banka kartları, kredi kartları veya kripto dahil olmak üzere çeşitli yöntemler kullanabileceklerine dikkat çekti.

Bu yılın başlarında Samsung , 2022 için Tüketici Elektroniği Şovu (CES) tekliflerinin, kullanıcıların dijital varlıklara göz atmasına, satın almasına ve satmasına olanak tanıyan bir uygulama ile donatılmış bir dizi TV içereceğini duyurdu.

Güney Koreli elektronik devi, “Bu uygulama, dijital sanat eserlerini keşfetmek, satın almak ve ticaret yapmak için sezgisel, entegre bir platforma sahip” dedi.

KriptoHaber: “NFT Platformu” Benzeri diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Visa, Sanatçıları NFT’ler Hakkında Eğitmek İçin Programını Başlattı!

Katalan Devi Barcelona, Token Sonrası Yeni Yatırımları Neler?

Bittorrent Coin Geleceğinde Ne Gösteriyor?

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Chiliz Coin Geleceği! Chiliz Coin Yorum ve Grafik Analizi! Chiliz Coin Fiyatı!

Chiliz Coin Nedir? Chiliz Coin Analizi!

Dent Coin Yorum ve Dent Coin Geleceği! Dent Coin Grafik ve Fiyat Analizi!

Dent Coin’in Geleceği Ve Fiyat Analizi!