in ,

Bitcoin İçin Kritik Hafta

Yükseliş Trendi Başladı Mı? Bitcoin için gelecek aylar bizlere neler gösterecek? Bitcoin fiyat tahmini.

Mart ayında düşen trendi kıran Bitcoin, 48k dolar seviyelerine kadar hızlı bir yükselişin ardından 40k dolar seviyelerine geri geldi. Dünyadaki yaşanan olaylardan da fazlasıyla negatif yönde etkilenen Bitcoin için gelecek aylar bizlere neler gösterecek? Bitcoin fiyat tahmini.

 Yükseliş Trendi Başladı Mı?

Yükseliş Trendi Başladı Mı?

Düşen trendi kırdıktan sonra, ivmeli hareketler yapan Bitcoin; trendi test ediyor. 40k dolar seviyesinin çok kritik olduğu ortada. Bu konumun altına doğru gelebilecek bir hareket kripto para piyasasını derinden etkiler. Küresel piyasaların toparlanması, korona virüsün de hayatımıza olan etkisinin azalmasıyla yönünü yukarı çeviren Bitcoin, bir de Rusya-Ukrayna savaşından dolayı darbe aldı. Hızlı bir şekilde düzelerek 40 k dolar seviyesinin üstüne çıkmayı başardı.

Kripto para piyasasında yaşanan olayların, piyasada daha önce de görüldüğünü varsayarsak; son dip seviyesi olan 33k doların bizim için bir trend başlangıcı olduğunu düşünüyorum. 2021 yılının Mayıs ayında yaşanan büyük düşüşten sonra da bir dip seviye görmüştük. Ardından fakeoutlar gelmişti. Daha sonra tarihinin en yüksek seviyesi olan 69k doları görmüştük. Şuan ki yapının da buna benzer bir yapı olduğunu düşünüyorum.

 

Bitcoin fiyat analizi. Bitcoin gelecek aylarda artar mı?

Bitcoin Fiyat Tahmini

Geçtiğimiz haftadan beri düşüşler gördüğümüz Bitcoin için en güçlü destek noktası geldi. Bu major destek noktası çok kere bizi yukarda tutmayı başardı. Günlük bazda ichimoku bulutunun üstünde kapanışlar yapmaya devam ediyor. RSİ indikatörünün de aşırı satım bölümüne geçmediğini görüyoruz. Günlük bazda bulutun test edilmesi alım fırsatı olarak kullanılabilir. Bitcoin için artıştan önce son alım fırsatı olabilir. Piyasayada fazlasıyla long pozisyon bulunduğu için, sert bir düşüşten sonra yukarı yönlü sert bir hareket gelmemesi için hiçbir engel yok. Boğa piyasasında dipleri kaçıran arkadaşların her geri çekilmede cüzdanlarına kademeli olarak ekleme yapmasının da en uygun strateji olacağını düşünüyorum.

 

Güncel kripto para haberleri için KriptoHaber.com.tr sayfamızı takip etmeyi unutmayın…

 

Binance %10 Komisyon İndirimli Referans Linkimiz:

https://accounts.binance.com/en/register?ref=YD0LZVG5

İlginizi Çekebilecek Diğer Bitcoin Haberleri:

Bitcoin Oyun Teorisi Nedir?

Kıdemli Rus Milletvekili Bitcoin için Gaz ve Petrol Alım Satımını Önerdi

Bitcoin’De Boğa Sinyalleri Gelmeye Başladı Mı?

Written by Yankı Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ravencoin Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022'de Yükselecek Mi?

Ravencoin (RVN) Nedir? Madenciliği Nasıl Yapılır? 2022 Gidişatı Nasıl Olacak?

Ripple davayı kazanabilecek mi? Ripple ne kadar? Alım fırsatı geldi mi?

Ripple Coin İçin SEC Davası Umduğundan İyi Gidiyor