in

Bitcoin’in Yatay Seyretmesi Altcoinleri Etkiledi Mi?

Bitcoin’in Yatay Seyretmesi Altcoinleri Etkiledi Mi, Arbitrum ve Solana Önümüzdeki Hafta Yükselecek Mi?

Bitcoin’in Yatay Seyretmesi Altcoinleri Etkiledi Mi, Arbitrum ve Solana Önümüzdeki Hafta Yükselecek Mi? Bitcoin Yorum

Bu yazımızda, Kriptohaber.com.tr olarak: Altcoin piyasası 2023 Ekim ayında kritik bir direnç seviyesine ulaşmıştı. Geçtiğimiz hafta ise ekim ayında yakaladığı bu direnç seviyesini tekrar geri kazanmaya çalıştı. Lider kripto para Bitcoin’in ise 35 bin dolar seviyesini geçememesi altcoin piyasasında gerilemeye yol açtı. Kripto para piyasalarında bu gelişmeler yaşanırken yatırımcılar önde gelen altcoinlerin fiyat düşüşlerinden faydalanmakta gecikmedi. Keyifli okumalar dilerim.

Bitcoin’in Yatay Seyretmesi Altcoinleri Etkiledi Mi?

“Bitcoin’in son dönemde 36.000 dolar seviyesini zorlamasıyla birlikte, altcoin piyasasında bir miktar geri çekilme yaşandı ve altcoin sezonu endeksi zorlu bir dönemden geçiyor. Ancak, Kısa Vadeli Sahipler (STH’ler) her piyasa hareketini bir fırsat olarak değerlendirdikleri için bazı altcoinler hafif bir yükseliş eğilimi göstermeye başladı.

Bitcoin’in Yatay Seyretmesi Altcoinleri Etkiledi Mi?
Bitcoin’in Yatay Seyretmesi Altcoinleri Etkiledi Mi?

Altcoin sezon endeksi ise düşüş trendinde ve bu, altcoinlere olan talebin azaldığını gösteriyor. Bu iki durum, yatırımcıların düşen fiyat seviyelerini fırsat olarak gördüğünü ve Bitcoin’i satıp düşen piyasalara yatırım yapabileceğini işaret ediyor.

Bununla birlikte, önümüzdeki hafta bazı önde gelen altcoinlerin, özellikle Binance Coin, Solana ve Arbitrum gibi, yükseliş yaşayabileceği beklentisi var. Şu anki durumda Bitcoin 35.147 dolar seviyelerinde işlem görüyor ve kripto piyasası hâlâ dalgalı bir seyir izliyor.”

Binance Coin, Arbitrum ve Solana Önümüzdeki Hafta Yükselebilir!

“BNB son dönemde 225 dolarlık kritik seviyenin üzerinde toparlanarak, bu seviyeyi güçlü bir şekilde savunan boğaların olduğunu gösterdi. Ancak, 235 dolar direnç seviyesini aşma girişimleri, ayıların artan satış baskısını savunmaya devam etmesi nedeniyle başarısız oldu.

Bu durum, BNB fiyatının kısa vadeli olarak 225 ila 235 dolar arasında konsolide olabileceğini ve yüksek talebin olduğunu gösteriyor. Boğalar bu yüksek direnci başarıyla savunurlarsa, önümüzdeki haftalarda BNB fiyatında yükseliş yaşanması olasıdır. 20 günlük EMA’nın yükselmesi ve RSI seviyesinin artması da BNB’nin iyimser bir tablo çizdiğini gösteriyor, bu da düşüşlerin alım fırsatlarına dönüşebileceğini işaret ediyor.

Fiyatın 235 doları aşması durumunda 248 dolara ve muhtemelen 261 dolara kadar bir yükseliş görebiliriz. Solana (SOL) cephesinde benzer bir durum yaşanıyor. Alıcılar, düşüşleri savunarak SOL fiyatını son birkaç günde yükseltti. Ancak SOL, 46 dolar gibi önemli bir direnç seviyesiyle karşı karşıya ve zirve seviyeleri bu sınırı korumaya çalışıyor. Fiyatın 38 dolarlık destek seviyesini koruması kritik, çünkü ayılar SOL fiyatını aşağı çekmeye çalışabilir.

Fiyat 48 doların üzerine çıkarsa, SOL önümüzdeki hafta 59 dolar direncini test edebilir. Arbitrum (ARB) fiyatı ise 1,08 dolarlık acil direnci aşmakta zorlanıyor, ancak boğalar hala pozisyonlarını koruyor gibi görünüyor. Eğer başarılı olurlarsa, 1,2 dolar ve potansiyel olarak 1,36 dolar seviyelerine doğru bir yükseliş görebiliriz. Yükseliş eğilimi, yükselen 20 günlük EMA ve aşırı alım RSI tarafından destekleniyor.”

Written by Emre Duralı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Arbitrum (ARB) Coin Nedir, Kurucuları Kimler, İstatistikleri Nelerdir, Projeyi Özel Kılan Nedir, Nasıl Alınır, Nereden Alınır, Nasıl Çalışır?

Arbitrum (ARB) Coin

Compound (COMP) Token Nedir, Avantajları Nelerdir, Nasıl Satın Alınır, Madenciliği Nasıl Yapılır? Compound (COMP) Token Yorum

Compound (COMP) Token