in ,

İnstagram’da NFT Özelliği!

Meta CEO’su Mark Zuckerberg onayladı!

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Meta’nın, kullanıcıların NFT’lerini platformda gösterebilmeleri için önümüzdeki aylarda video ve fotoğraf sosyal uygulaması Instagram‘a NFT işlevini ekleyeceğini söyledi. İnstagram’da NFT özelliği. İnstagram’da NFT’ler ne zaman sergilenicek? İnstagram NFT özelliği!

İnstagram'da NFT Özelliği

Zuckerberg’in Salı günü Austin, Teksas’ta bir South by Southwest forumunda şunları söylediği bildirildi:

“Yakın vadede NFT’leri Instagram’a getirmek için çalışıyoruz.”

İnstagram NFT Özelliği

Zuckerberg, yakın gelecekte Instagram kullanıcılarının platformda kendi NFT’lerini basabileceklerini umuyor. Ancak Zuckerberg, “Bugün tam olarak ne olacağını açıklamaya hazır değilim” dedi.

Daha önce Facebook olarak bilinen Meta, uygulamasının Instagram’ın, geçen Temmuz ayından bu yana bir mobil geliştiricinin ortaya koyduğuna göre, uygulamasında değiştirilemez belirteçler (NFT) özelliği geliştirdiği bildiriliyor. İnstagram NFT özelliği!

Öte yandan, geçtiğimiz Haziran ayında Mobil geliştirici Alessandro Paluzzi, Instagram’ın kendi platformunda “Koleksiyon” ürünlerini satabilecekleri bir platform sağlayarak kullanıcılara NFT teklif seçenekleri üzerinde çalıştığını belirtti. Ancak Instagram, platformunda NFT’nin kullanıma sunulduğunu henüz duyurmadı veya platformda herhangi bir potansiyel ödeme özelliği göstermedi.

11 Şubat’ta bildirdiğine göre, çevrimiçi yetişkin içerik abonelik platformu OnlyFans, kullanıcıların doğrulanmış NFT’leri profil resimleri olarak göstermeleri için bir özellik başlattı.

Blockchain tarafından bildirildiği gibi. 21 Ocak’taki haberler, sosyal medya platformu Twitter, NFT avatarları için resmi bir doğrulama mekanizması başlattığını ve bazı kullanıcıların sahip oldukları NFT’leri profil resimleri olarak belirlemelerine izin verdiğini duyurdu.

Twitter’ın ayak izlerini takip eden Reddit, 27 Ocak’ta test edilen bir özellik aracılığıyla kullanıcıların NFT tabanlı profil resimlerine sahip olmalarına izin vermeyi planlıyor.

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

El Salvador’un Bitcoin Bond Çıkışının Zamanlaması Şüpheli Mi?

Soruşturma Altındaki Kripto Suç Vakaları

Bitcoin ve Ethereum AB’den Destek Aldı!

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Fed faiz artırımı

Fed İki Günlük Toplantıya Başladı!

Birleşik Krallık Kripto

Birleşik Krallık Kripto Düzenlemesi Çağrısında Bulundu!