in , ,

Metaverse’de Evcil Hayvan Sahibi Olabilirsiniz!

Metaverse’de Evcil Hayvan Sahibi Olmak! Metaverse’de nasıl evcil hayvan sahibi olablirsiniz?

Metaverse’de Evcil Hayvan Sahibi Olmak! Metaverse’de nasıl evcil hayvan sahibi olablirsiniz? Evcil hayvan NFT’lerinin popülerliği giderek artıyor. Bu yazı metaverse evrenin de evcil hayvan sahibi olmak isteyenler için bir rehber görevi görüyor.

Yeni araştırmalar, Covid-19’un zirvesi sırasında, kendilerine eşlik etmek için tüylü bir arkadaş arayan insan sayısının sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda metaverse’de yeni zirvelere ulaştığını gösteriyor.

Sorun şu ki, tokenize edilmiş evcil hayvanlar burada mı kalacak yoksa pandemik bir moda mı?

metaverse'de evcil hayvan nasıl satın alınır?

Metaverse’de Nasıl Evcil Hayvan Sahibi Olunur? 2022

Metaverse, sanal ve artırılmış gerçeklik tarafından kolaylaştırılan sana bir dünya veya Web3 olarak internetin bir sonraki yinelemesi olarak kabul edilir.

Metaverse’de bir evcil hayvan satın almanın veya sahiplenmenin birkaç yolu vardır ve bunların her birinin farklı yardımcı programları vardır. Sanal açık dünya platformu Decentraland’da bir köpek yavrusu satın alıp yürüyüşe çıkarabilir veya bir balık satın alıp şifonyerinizdeki bir kasede sergileyebilirsiniz.

Metaverse’de Evcil Hayvan Satın Almak 2022

Metaverse’de evcil hayvan almanın başka bir yolu, OpenSea gibi bir pazar yerinde basitçe değiştirilemez bir token (NFT) görüntüsü satın almaktır. Bu örneklerin ortak noktası, her ikisinin de yalnızca dijital dünyada var olmalarıdır.

Bununla birlikte dijital ve fiziksel dünyayı harmanlamayı amaçlayan popülerlik kazanan projeler de var. Örneğin, Kasım 2021’de oluşturulan ClassicDoge, evcil hayvanınızın gerçek dünyada 3D görüntüsünü taramanıza ve simgeleştirmenize ve onların sizinle birlikte metaverse’de yer almasına olanak tanır.

Evcil Hayvan NFT’leri 2022

ClassicDoge’un büyüme ve ortaklıklar başkanı Saylor Howell, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, pandeminin evcil hayvan NFT’leri için parlayıcı bir an oluşturmuş olsa da, metaverse’ün kaçınılmaz bir gelişimi olduğunu söyledi:

Gerçeklere bakarsanız, dünya değişiyor. Ve bence metaverse, sevdiğimiz şeyleri sanallaştırmaya başlamak için çok iyi bir fırsat.

Proje henüz emekleme aşamasında olmasına rağmen, pazarlama direktörü Kade Cooper Cointelegraph’a  ekibin uzun vadeli vizyonunun “gerçek evcil hayvanınızı metaverse getirmek için bir köprü olmak” olduğunu söyledi. Ve şunları ekledi, “köpeğinizi yürüyüşe çıkarabilir ve vefat etmiş olsa bile yanınıza oturmasını sağlayabilirsiniz” dedi.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Metaverse Yazıları:

1 Doların Altındaki En İyi Metaverse Coinleri 2022 

2022’de Dikkat Edilmesi Gereken 3 Siber Güvenlik Kripto Parası

Hiç Tereddüt Etmeden Alınabilecek En İyi 3 Metaverse Hisse Senedi

Metaverse’de Arsa Nasıl Alınır? Metaverse Arazi Yatırımı Nasıl Yapılır?

Ankara Metaverse Evrenindeki 4. Şehir Oldu!

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Sandbox fiyat analizi 2022

The Sandbox (SAND) 2022’de Yükselir Mi? SAND Coin Fiyat Analizi

Kripto Haber Çekiliş

KriptoHaber Olarak MetaBoomers NFT Çekilişi Gerçekleştiriyoruz!