in ,

Metaverse’de Arsa Nasıl Alınır? Metaverse Arazi Yatırımı Nasıl Yapılır?

Yeni çağın son yatırım teknolojisi Metaverse, NFT dünyasıyla birlikte milyonlarca insanın ilgisini çekmeyi başardı.

Metaverse arsa nasıl alınır? Metavers arsa (arazi) yatırımı nasıl yapılır? sorusu son zamanlarda pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Yeni çağın son yatırım teknolojisi Metaverse, NFT dünyasıyla birlikte milyonlarca insanın ilgisini çekmeyi başardı. Bitcoin ile başlayan kripto para dünyası ile benzerlikler taşıyan Metevers’te arsa alımı oldukça popüler. İstanbul’un gözde mahallelerine de ilgi oldukça fazla. Kimi yatırımcılar Metaverse arsa fiyatlarının 200 kat artacağını bile belirtiyor. Peki Metaverse yatırımı nasıl yapılır?

Metaverse arsa satın alma 2022

Son zamanlarda Metaverse terimini oldukça fazla duymaya başladık. Sanal evren yatırımları da son günlerde insanlar tarafından oldukça ilgi görmeye başladı. Özellikle Metaverse arsa alım satımına ilgi oldukça yüksek. Metaverse arsa nasıl alınır? Metavers arsa (arazi) yatırımı nasıl yapılır? sorusu Meteverse meraklıları tarafından internette oldukça fazla araştırılıyor. İnternette araştırdığım haberlere göre popüler metaverse platformu OVR’de Türkiye’den 20 binden fazla parsel satılırken, İstanbul’da ise başta boğaz hattı olmak üzere 11 binden fazla parsel kullanıcılar tarafından satın alındı. Vatandaşların her geçen gün merakını çeken “Metaverse” dünyasında arsa nasıl alınır, yatırım nasıl yapılır sorusu oldukça fazla sorulmaya başlandı. İşte Metaverse yatırımlarına dair detaylar…

Metaverse Arsa Nasıl Alınır? 2022

Metaverse yatırımı için öncelikle buna uygun bir cüzdanınızın olması gerekiyor. Kripto para yatırımcıları Metaverse yatırımlarının nasıl yapılacağı konusuna az çok hakimdir. Kripto para yatırımına benzer adımlar Metaverse yatırımları için de geçerli. Sanal arsa satışı gerçekleştiren platform satışı kendi coini ile gerçekleştirirken, arsalar sanal cüzdana gönderilecek OVR coini ya da platforma sanal cüzdanla bağlanılarak yapılan ödeme ile alınabiliyor.

Metaverse arazi alımı OVR Coin

Metaverse Arsa (arazi) Yatırımı Nasıl Yapılmalıdır?

Metavers arsa yatırımı yapmak için öncelikle karlı olabilecek bir konumdan arsa seçimi yapmanız gerekiyor. Ardından sanal cüzdan ile arsa almak istediğiniz şirketi seçerek Metaverse Coin ile arsayı alabilirsiniz. Dijital bir yatırım olan bu arsa sizin olacak ve size kazanç sağlayabilecek alan ya da yer seçiminde bulunmalısınız mesela sizin evinizin yanında büyük bir avm var eviniz o avm ve farklı ilgi çeken başka şeylerlede (tek avm değil) değer kazananır öyüzden doğru seçim burda önemlidir.

Metaverse İstanbul Arsa Fiyatları Ne kadar?

Türkiye’de yaklaşık 20 binin üzerinde parsel sanal platformda satılırken, İstanbul 11 binden fazla alanın satılmasıyla en çok ilgi gören şehir konumunda bulunuyor.

İstiklal caddesi ara sokaklarında satılmayan alanlar 12 OVR (Yaklaşık 400 TL) fiyata satılıyor.

İstanbul Nişantaşı’nda boş olan yerler 8 OVR (yaklaşık 250 TL) fiyata alıcı buluyor.

İstanbul Boğazı yakınlarındaki parseller 8 OVR (250 TL) fiyata satılıyor.

İstanbul’da satılan sanal arsaların büyük bir bölümünün Avrupa Yakası’nda olduğu görülürken, Anadolu yakası’nda Kadıköy ve Üsküdar en çok ilgi gören lokasyonlar oldu.

NOT: verdiğimiz rakamlar günlük olarak değiştiğinden baktığınızda farklılık gösterebilir.

Şaka gibi ama gerçek olan bir olay Metaverse arsaları “sahibinden.com’da” satılmaya başladı

Metaverse Arazi İstanbul Fiyatları 2022 kullanımı Sahibinden

Halihazırda sanal evrenden arsa alabileceğiniz 6 farklı platform bulunuyor. Ancak Sahibinden internet sitesinden de satış yapılıyor olması Metaverse’ün halk içine ne kadar indiğini gösterir nitelikte. Bu arsaları ‘boş yatırım’ olarak görenler varken bazı kullanıcılar gelecekte çok büyük değer kazanacağı görüşünde. 

Kripto Haber: İlginizi Çekebilecek Diğer Metaverse Yazılarımız

Piyasa Değeri 200 Milyon Dolar Altında Olan Metaverse Coin’leri!

iNFT Nedir? NFT ile Farkları Nelerdir?

En Ucuz Metaverse Coin’leri!

2022 Kripto Sözlüğü: NFT, Web 3.0 ve Metaverse

Written by Argi Dünyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

En İyi Web 3.0 Uygulamaları 2022 - Popüler Web 3.0 uygulamaları 2022

2022’de Bilinmesi Gereken En İyi Web 3.0 Uygulamaları

İran Uluslararası Ödemelerde Kripto Para Kullanacak! İran Ve Kripto Para

İran Uluslararası Ödemelerde Kripto Para Kullanacak!