in ,

1 Doların Altındaki En İyi Metaverse Coinleri 2022

Bu yazımızda sizlere 1 doların altındaki en iyi metaverse coinleri 2022 paylaşacağız.

1 dolar altındaki en iyi metaverse coinleri 2022 paylaşacağız. Bunun yanında metaverse coinlerin projelerine ve fiyat hareketlerine de değinerek sizlere rehberlik etmek istiyoruz. Bu yazı bir inceleme yazısıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Geçen yıl kripto para birimi alanındaki en sıcak trendlerden biri metaversedi. Metaverse’e odaklanan çok sayıda proje geçen yıl ortaya çıktı ve yatırımcıların dikkatini çekti.

Bununla birlikte 2022. depoladıkları gelişmeler sayesinde daha fazla metaverse projesinin piyasaya girdiğini göreceğiz.

Bu yazı, 1 doların altındaki en iyi 5 metaverse projesini ele alıyor. Projelerin neler geliştirdiğine ve neden onlara yatırım yapmanız gerektiğinize bakacağız.

1 Dolar Altındaki En İyi Metaverse Coinleri 2022

Metaverse hala ilk günlerinde, ancak çok sayıda kripto para projesi giderek dikkatlerini bu alana odaklıyor. Decentraland, The Sandbox ve Axie Infinity metaverse alanında önde gelen kripto paralardan. Ancak, görece olarak bilinmeyen ancak büyük potansiyele sahip bazı projeler var. Şu anda 1 doların altında işlem gören ilk beş kripto parayı sizler için listeledik.

1 dolar altındaki metaverse coinler 2022

Bloktopia (BLOK)

Bloktopia (BLOK), dünyanın önde gelen blok zincirlerinden biri olan Polygon tarafından inşa edilen ve destelenen merkezi olmayan bir metaverse’dir. Bloktopia, kullanıcıları tek bir sürükleyici ve ilgi çekici ortamda bir araya getirerek kripto topluluğu için benzeri görülmemiş bir sanal gerçeklik deneyimi sağlamayı hedefliyor.

Güçlü desteği ile 2022’de mutlaka izlenmesi gereken metaverse projelerinden biridir. Bloktopia, Animoca Brands gibi yatırımcıları kendine çekti. KuCoin, CoinMarketCap ve Coingecko gibi önde gelen kripto şirketlerinin Bloktopia için sanal ofisleri zaten var.

Diğer önde gelen metaverse projelerine benzer şekilde Bloktopia, kullanıcıların bir NFT mekanizması kullanarak BLOK gayrimenkullerini satın almalarına olanak tanıyan bir pazar yeri sunar.

BLOK şu anda 31 Ekim 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi 0.1782’den yaklaşık olarak %80 düşüşle 0.039’dan işlem görüyor. Son düşüşüne rağmen BLOK hala tüm zamanların en düşük seviyesinden %450’den fazla yukarda BLOK’un 353 milyon dolarlık bir piyasa değeri var.

MEta Hero coin 2022 beklentisi

Meta Hero (HERO)

Meta Hero, kendisini metaverse’e açılan kapı olarak tanımlıyor. Proje önümüzdeki on milyon yeni kullanıcıyı kripto para birimine getirmek için Ultra HD fotogrametrik tarama teknolojisini kullanmayı amaçlıyor.

Meta Hero, projesinde çalışmak için 3D tarama dünyasının lideri Wolf Studio ile ortaklık kurdu. Meta Hero’nun 3D baskı, tarama ağı ve oyun içi karakter oluşturma gibi çok sayıda kullanım alanı vardır.

Meta Hero ekibi, 4K HD tarayıcılarını zaten piyasaya sürdü ancak şu anda 16K Ultra HD’ye yükseltme üzerinde çalışıyor. HERO şu anda 2 Arralık 2021’de ulaştığı tüm zamanları en yüksek seviyesi olan .0.2520 dolardan %55 düşüşle 0.11 dolardan işlem görüyor.

Epik prime coin 2022

Epik Prime (EPIK)

Epık Prime (EPIK), oyun içi NFT ürünleri ve pazar yerleri oluşturmak için AAA oyun şirketleri ve dev eğlence IP ve markalarıyla birlikte çalışan bir NFT platformudur. EPIK, bu listedeki diğer projelerden farklıdır çünkü işletmelerin NFT’leri lisanslamasına, üretmesine ve blok zinciri destekli oyun içi deneyimlerine yardımcı olur.

Epik Prime ekibi, erken aşama blok zinciri oyunlarını güçlendirme açısından endüstri liderlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu projelerin genel kabul görmesine yardımcı oluyor.

EPIK, 17 Kasım 2021’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.8657 dolardan %70’den fazla düşerek şu anda 0.2338 doalrdan işlem görüyor.

1 dolar altı metaverse coinleri 2022 Star Atlas

Star Atlas (ATLAS)

Star Atlas, metaverse alanındaki mücevherlerden biri olarak kabul ediliyor. Çift jeton ekosistemine sahip Solana destekli bir metaverse oyunudur.

Ekip, oyunun kripto para alanındaki en iyilerden biri olmasını sağlamak için blok zinciri, gerçek zamanlı grafikler, çok oyunculu video oyunları ve merkezi olmayan finans teknolojilerini bir araya getirmeyi hedefliyor.

Star Atlas henüz başlangıç. aşamasında ancak topluluk bu proje için heyecanlı Yol haritası, ekibin benzersiz bir şey üzerinde çalıştığını gösteriyor ve web sitelerinde bulunan fragmanda kullanıcılara heyecanlandırmaya yetiyor.

ATLAS 4 Eylül 2021’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0.2675 dolardan %60’tan fazla düşüşle 0.082 dolardan işlem görüyor.

1 dolar altı metaverse coinleri Redfox

Redfox (RFOX)

Redfox (RFOX), şu anda perakende amaçlı sanal bir alan inşa eden bir teknoloji şiketi olan Redfox Labs tarafından geliştirilmiştir. Ekip, RFOX’un perakende, medya, oyun ve ödüllere odaklanan sürükleyici metaverse deneyimlerinde dünya lideri olmasını istiyor.

Proje, RFOX tokenlarının arazi ve sanal varlık satın almak için kullandığı çift jetonlu bir sistem üzerinde çalışırken, VFOX ekosistemin ödül tokenıdır. RFOX, 2022’de izlenmesi gereken metaverse projelerindendir.

Ekip şuanda RFOX Finance ve RFOX Games dahil olmak üzere çok sayıda ürün geliştiriyor. Bu ürünler, nihai metaverse’i tamamlamak üzere tasarlanmıştır.

RFOX, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.377 dolardan %75 düşüşle 0.096 dolardan işlem görüyor.

Metaverse Coinleri 2022

Metaverse, kripto para birimi ve blok zinciri içerinde hızla büyüyen bir alandır. Metaverse alanında çok sayıda proje var, ancak yukarıda bahsettiğimiz 1 dolar altındaki metaverse coinleri 2022 yılında takip edilmeye değer.

Metaverse Nedir?

Metaverse, birden çok sanal alan içeren kalıcı, çevirimiçi ve 3D bir evren olarak tanımlanabilir. Kullanıcıların 3D alanlarda buluşmasına, çalışmasına, oyun oynamasına ve sosyalleşmesine izin vereceği için birçok kişi tarafından internetin gelecekteki bir yinelemesi olarak kabul edilir.

Metaverse, kullanıcıların bir karakteri veya avatarı kontrol etmesiyle artırılmış gerçeklik tarafından yönlendirilir. Metaverse ile iş toplantılarınızı sanal olarak gerçekleştirebilir ve fiziksel olarak oradaymış gibi hissedebilirsiniz.

Ayrıca blok zinciri tabanlı oyunlar ve daha pek çok şey dahil olmak üzere çok çeşitli şeyler yapabilirsiniz. Kripto para birimleri metaverse alanı için çok önemli hale geldi. Kriptolar metaverse tokenları olarak hizmet ederken, NFT’ler sanal koleksiyonlardır.

İlginizi Çekebilecek Coinler:

Metaversede Arsa Nasıl Satın Alınır? Metaverse Arazi Yatırımı Nasıl Yapılır?

NFT”lerin geleceği 2022 – NFT Pazarı Büyümeye Devam Edecek Mi?

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Harmony ONE Coin geleceği 2022

Harmony’nin (ONE) Bu Hafta Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıkmasının 3 Nedeni Ne?

2022 Yılına Damgasını Vuracak, Borsada En Çok Kazandıracak Hisseler!

2022’de Dikkat Edilmesi Gereken 3 Siber Güvenlik Kripto Parası!