in , ,

The Sandbox (SAND) 2022’de Yükselir Mi? SAND Coin Fiyat Analizi

The Sandbox (SAND) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini inceleyeceğiz.

The Sandbox (SAND) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde SAND coin’in projesine ve amacına da değineceğiz. SAND coin 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sandbox (SAND) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri 2022

Sandbox fiyat analizi 2022

Sandbox fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 4 saatlik grafikte SAND coinin düşen kanal içerisinde hareket ettiğini görüyoruz. SAND 25 Kasım’da 8.50 dolarlık tarihi zirvesini gördükten sonra %57 düşerek şu anda 3.65 dolardan işlem görüyor.

Sandbox (SAND) Fiyat Beklentisi 2022

Sandbox (SAND) 2022’de yükselir mi? 25 Kasım’da 8.50 dolara çıkarak tarihi zirvesini gören SAND %57 düşerek şu anda 3.65 dolardan işlem görüyor. 3.74 destek noktasının kırılması sonucu ilk destek noktamız 3.14 dolar, oraya inip  oradan tepki alması muhtemel gözüküyor. Düşen kanal kırılmadığı sürece pozitif konuşmak zor. Yukarı yönlü ilk direnç noktamız 3.74 oranın kırılması durumunda sırasıyla 4.11 ve 4.42 dolar seviyeleri takip edilebilir.

Sandbox (SAND) fiyat beklentisi 2022

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Sandbox (SAND) teknik analiz göstergelerinde SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

The Sandbox (SAND) Projesi Nedir?

The Sandbox, merkezi olmayan bir sanal oyun dünyasını çalıştıran Ethereum ağı üzerinde çalışan bir yazılımdır.

The Sanbox, özünde oyuncuların LAND adı verilen dijital arazi parsellerini satın alabilecekleri ve diğer kullanıcılarla paylaşmak için bunların üzerinde deneyimler yaratabilecekleri bir oyundur. Bu şekilde Sandbox, Decentraland ile aynı damarda bir blok zinciri tabanlı metaverse dünyasıdır.

The Sandbox, NFT tipi LAND tokenına ek olarak metaverse’deki işlemleri yöneten iki yerel tokena sahiptir:

  • SAND Token: LAND satın almak, kullanıcı tarafından oluşturulan içerikle etkileşim kurmak ve merkezi olmayan özerk organizasyonun yönetimine katılmak ve oyunun bir parçası olan çeşitli işlemleri kolaylaştırmak için kullanılır.
  • ASSET Token: LAND’i doldurmak için kullanılan avatarlar, kreasyonlar ve ekipman gibi oyun içi öğeleri temsil eden NFT’lerdir. The Sandbox pazarında takas edilebilir.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Altcoin Haberleri

Newscrypto Coin (NWC) 2022’de Yükselir Mi? NWC Coin Fiyat Analizi

TON Coin’in 2022 Yılı Gidişatı Ne Olacak?

Fantom Blok Zincirinden FTM’den Sonra Alınabilecek En İyi 5 Altcoin!

Facebook Hangi Metaverse Coin’i Destekliyor?

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler!

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Platypus Coin 2022

Avalaunch Yeni Rekor Geldi! Hangi Coin 166.9X Yaptı?

metaverse'de evcil hayvan nasıl satın alınır?

Metaverse’de Evcil Hayvan Sahibi Olabilirsiniz!