in , ,

Looks Airdrop’u Kaçırmayın! LooksRare NFT Platformu Nedir?

Yeni bir NFT platformu olan LooksRare, NFT piyasasına girişiyle birlikte büyük bir sıçrama gerçekleştirdi.

LooksRare NFT platformu nedir? OpenSea ile farkları nelerdir? LOOKS airdrop’a nasıl katılınır? LOOKS airdrop’a katılım adımlarını birer birer açıklıyoruz. Bu yazımız LooksRare ve LOOKS airdrop hakkında sizler için rehber görevi görecek.

NFT ticaret hacmi yüksek kalmaya devam ederken, 2022’de yeni bir NFT ticaret platformu dalgası ortaya çıkmaya başladı.

Yeni bir NFT platformu olan LooksRare, NFT piyasasına girişiyle birlikte büyük bir sıçrama gerçekleştirdi. LooksRare, NFT kullanıcıları için bir token airdrop’u ile birlikte piyasaya girdi.

LOOKS Airdrop 2022

LooksRare NFT Nedir?

Aylarca süren geliştirme ve kısa bir hype ve pazarlama haftasından sonra LooksRare, NFT pazarını kullanıcılara açtı. Lansman açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

LooksRare kullanıcıalrı, koleksiyoncuları ve yaratıcıları katılım için aktif olarak ödüllendirilen ilk NFT platformudur.

LooksRare kendisini, topluluğun uzun zamandır istediği birçok şeye cevap verecek bir NFT pazarı olarak tanımlıyor.

LooksRare’ı OpenSea’den ayıran birkaç önemli özellik var. Bunlardan birkaçını listelemek gerekirse, LooksRare, OpenSea’deki %2.5’lik işlem ücretine kıyasla %2’lik daha düşük bir işlem ücretine sahiptir. Dahası LOOKS token’ını tutanlara tüm platform ücretinin %100’nü geri vermeyi vaat ediyor.

LooksRare platformuyla ilgili bir diğer önemli nokta, türev NFT projelerinin nasıl ele aldığıdır. LooksRare, eylemleri kötü niyetli olmadığı sürece türev projelerden doğrulanmışlık durumunu kaldırmayacağını ifade ediyor.

OpenSea geçmişte yüksek profilli NFT projelerinin türevlerini sebepsiz bir şekilde kaldırmıştı.

LOOKS Airdrop’a Nasıl Katılınır? 2022

LooksRare airdrop’una nasıl katılınır? LOOKS airdrop nedir? Nasıl LOOKS kazanılır? Yatırımcılar LooksRare platformunun piyasa sürülmesinden ziyade bu sorularla ilgileniyor. Bu yazımız sizlere LOOKS airdrop hakkında rehberlik edecektir.

16 Haziran ile 16 Aralık 2021 tarihleri arasında OpenSea’de 3 veya daha fazla Ethereum (ETH) ticareti yapan herkes LOOKS talep etmeye hak kazanacaktır. Atrıca kullanıcıların LOOKS talep etmek için LooksRare’de bir NFT listelemeleri gerekiyor.

İlginç bir şekilde bu, OpenDAO’nun 2021’in sonunda SOS token airdrop’unu başlattığında benimsediği yaklaşıma benziyor. Ancak iki platformun farklı hedefleri var. OpenDAO OpenSea’ye bir şekilde yardım etmek istiyordu. LoosRare ise doğrudan OpenSea’ye rakip.

LOOKS, LooksRare NFT pazarının ana tokenıdır. Kullanıcılar belirli koleksiyonlardan NFT ticareti yaparak bunu kazanabilirler. Sadece bu değil, aynı zamanda kullanıcılar işlem hacminde 1.000’den fazla ETH olan bir koleksiyondan NFT alıp satarak LOOKS kazanabilirler.

Son olark LOOKS sahipleri, stake ödülleri kazanmak için tokenlarını stake edebilirler.

LOOKS Token Airdrop’u Nasıl Alınır? 2022

  1. LooksRare.org adresine gidin.
  2. Web3 cüzdanınızı bağlayın
  3. LOOKS tokenlarını talep etmeye uygun olup olmadığınızı görmek için ana sayfanın üst kısmında bulunan “Şimdi Kontol Et” düğmesine tıklayın
  4. Şartlarınız uygunsa, LooksRare pazarında satılık bir NFT listeleyin.
  5. Ardından başlıktaki “Jetonları Talep Et” düğmesine tıklayın
  6. Alım satım ücretleri kazanmak için LOOKS’unuzu ödüller sayfasında değerlendirin veya LOOKS tokenlarınızı başka bir kripto para birimiyle değiştirin

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

2022’de Yüksek Performans Gösterebilecek Coinler

Dünyanın İlk Kurumsal Metaverse Projesi: DATALAND

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Flamingo (FLM) 2022'de Yükselir Mi? Düşer Mi? Geleceği 2022 - Projesi

Flamingo (FLM) 2022’de Yükselir Mi? FLM Fiyat Analizi

Afrika Uluslar Kupası ve Binance

Binance 2022 Afrika Uluslar Kupası’na Sponsor Oldu