in , , , ,

Avalaunch Yeni Rekor Geldi! Hangi Coin 166.9X Yaptı?

Platypus ve Avalaunch platformuna dair tüm bilgiler…

Platypus coin  Avalaunch platformunun yeni rekor sahibi oldu. Avalaunch ön satış platformunu Launchpad İnceleme serimizde detaylı bir şekilde incelemiş ve  Avalaunch platformunun projelerinden bahsetmiştik. Avalaunch platformunda bu zamana kadar en yüksek performans 164.44X yapan Crabada NFT oyun projesiydi. Avalaunch platformunun bu haftaki yeni projesi Platypus coin tam tamına 166.9X lik performansla rekor kırmış  durumda. Evet yanlış okumadınız 166.9X lik bir performans ile  Avalaunch platformunun yeni rekor sahibi Platypus projesi. Borsalarda yada başka projelerde paranızın bu kadar yükselmesi gerçekten  oldukça zordur. Avalaunch platformunun kalitesi burada belli oluyor. Şimdi bu mükemmel performans sahibi Platypus projesini biraz inceleyelim. Platypus Coin Ve Geleceği Nedir?

Platypus 2022

 

Platypus Coin(PTP) 2022!

Platypus  Coin, Platypus platformunda işlem yapılmasını sağlayan yerel kripto para birimidir. Bu platform, stabil swap borsası olarak açıklanabilir. Şimdiye kadar yapılan projelerden farkı olan bu platformun öne çıkan özellikleri ise daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunması, daha yüksek ölçeklenebilirlik sunması ve daha az kayma olmasıdır. Platypus Coin Ve Geleceği Nedir?

Platypus projesi, tüm stabil swap borsaları gibi Defi ürünlerinin büyüme ve gelişmesi için büyük ölçüde alan yaratıyor. Özgün likidite havuzu tasarımına sahip olan bu proje ile likidite parçalanması, ortalamanın altında kalan kullanıcı deneyimi ve tek token işlemleri yapmaya yönelik uygulanan cezalar gibi kapsamlı sorunların çözümünü amaçlıyor. Şimdi 166.9X’lik Platypus Coin ’in özelliklerine bakalım.

  • Platypus Coin henüz yeni bir proje olmasına rağmen büyük bir topluluğun dikkatini çekmektedir. Platforma olan ilgisinin aktif kalması adına sürekli yeni projeler ve gelişmeler yapılıyor.
  • Platypus Coin projesi son derece düşük işlem maliyetli, oldukça hızlı ve çevre dostu bir ekosisteme sahiptir.

Platypus Projesi Yatırımcıları

Platypus coin oldukça güçlü yatırımcılara sahip. Aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Platybus yatrımcıları 2022

Platypus Coin Yol Haritası

Platypus Roadmap 2022

 

Platypus projesi gerek kurucuları gerek yatırımcıları açısından çok sağlam bir proje ve kalitesini de  performansına  yansıtmış durumda. Gerçekten gelecek vaat eden bir coin. İyi düşünüp yatırım konusunda doğru kararlar almanızı öneririz.

Güncel haberler için KriptoHaber’i takipte kalın

KriptoHaber: Launchpad Hakkında Daha Fazla İçerik

Avalaunch Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Oxbull Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bscpad Launchpad nedir? Katılım şartları nelerdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

ethpad

ETHPAD Ön Satış Platformu Katılım Şartları Nelerdir?

Sandbox fiyat analizi 2022

The Sandbox (SAND) 2022’de Yükselir Mi? SAND Coin Fiyat Analizi