in ,

Binance 2022 Afrika Uluslar Kupası’na Sponsor Oldu

Binance devam eden Afrika Futbol Şampiyonası’nın bir parçası haline geldi ve Afrika’daki kripto para ile spor arasındaki ilişkiyi güçlendirdi. 

Binance 2022 Afrika Uluslar Kupası’na sponsor oldu! Kripto para borsalarının en popüleri olan Binance Afrika’daki yatırımcılara futbol aracılığıyla ulaşmaya çalışıyor.

Binance devam eden Afrika Futbol Şampiyonası’nın bir parçası haline geldi ve Afrika’daki kripto para ile spor arasındaki ilişkiyi güçlendirdi. 

Afrika Uluslar Kupası ve Binance

Binance 2022 Afrika Futbol Şampiyonası’nın Resmi Sponsoru Oldu

Kripto para ve spor bir kez daha birleşti. Binance, bu kez Kamerun’da devam eden Afrika Uluslar Kupası’nın (AFCON) resmi sponsoru olmak için Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF) ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Özünde Binance, Afrika topluluğuyla futbol aracılığıyla etkileşim kuracak.

Anlaşma Binance’ı Afrika’daki en büyük turnuvanın resmi kripto para birimi ve blok zinciri platformu yapacak. Dünyanın önde gelen blockchain ekosistemi ve dijital varlık borsası 11 Ocak’ta resmi internet sayfasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

 9 Ocak – 6 Şubat 2022 tarihleri arasında Kamerun’da gerçekleşecek Total Energgies Afrika Uluslar Kupası (AFCON) turnuvalarının resmi sponsoru olarak Binance’ı duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Ortaklıktan bahseden Afrika Futbol Konfederasyonu’nun genel sekreteri Veron Mosengo-Omba, işbirliği protokolünün Afrika’daki futbol taraftarları arasındaki erişimi genişleteceğini de sözlerine ekledi. Veron Mosengo-Omba:

Bu yıl AFCON turnuvasının resmi sponsoru olarak Binance’ı ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. CAF ile olan bu ortaklık sayesinde Binance, kullanıcıları ve Afrika topluluğu ile futbol aracılığıyla daha fazla bağlantı kuracak.

Kripto Para ve Afrika Uluslar Kupası

Son sponsorluk anlaşması, özellikle Afrika’da spor ve kripto para birimleri arasındaki artan ilişkinin bir başka örneğidir. Daha öncede RealFevr Afrika Uluslar Kupası’na Özel Fantezi Futbol Ligini duyurmuştu.

Kullanıcılar RealFevr tarafından desteklenen Afrika Uluslar Kupası Fantezi Lig’e katılarak FEVR ödülleri kazanabilirler.

Bütün bunlar, Afrika’nın gelecekte blok zinciri gelişimi için sağlam bir temel sahip olduğunu gösteriyor. Binance Pazarlama Müdürü Yi-Hi, Afrika kıtasının blok zinciri geliştirmedeki rolü konusunda da iyimser:

1.2 milyar Afrikalı nüfusu ve blockchain teknolojisinin yaygınlığı ve kullanım durumları ile Afrika kıtasının blockchain endüstrisinin geleceğine öncülük edebileceğine inanıyoruz.

Afrika Uluslar Kupasının devam ettiğini ve 6 Şubat’a kadar devam edeceğini hatırlatalım. Unutmayalım, RealFevr destekli fantezi ligine katılarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

LOOKS Airdrop 2022

Looks Airdrop’u Kaçırmayın! LooksRare NFT Platformu Nedir?

Airdrop nedir 2022 nasıl açılır?

Airdrop ve Borsa Airdropları Nedir?