in ,

Flamingo (FLM) 2022’de Yükselir Mi? FLM Fiyat Analizi

Flamingo (FLM) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedefleri ne?

Flamingo (FLM) fiyat analizinin yanı sıra, fiyat beklentisini ve 2022’de muhtemel hedeflerini ele aldığımız incelememizde FLM’nin projesine ve amacına da değineceğiz. Flamingo (FLM) 2022’de yükselir mi? Düşer mi? Bu bir inceleme yazısı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Flamingo (FLM) Fiyat Analizi ve Fiyat Hareketleri 2022

FLM fiyat analizi 2022

Flamingo (FLM) fiyat analizinin yanı sıra kısa vadeli hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda potansiyel fiyat beklentilerine de değineceğiz. Yukarıda 1 günlük grafikte FLM’nin destek bölgesine tutunduğunu görüyoruz. Buna rağmen düşen kanal henüz kırılmamış durumda. 7 Nisan’da 1.25 doları gören FLM o tarihten beri %70’ten fazla değer kaybetti ve yazının yazıldığı an itibariyle 0.33 dolardan işlem görüyor.

Flamingo (FLM) Fiyat Beklentisi 2022

Flamingo (FLM) 2022’de yükselir mi? FLM coin, düşen kanal çizgisine yakın bir noktada, bu noktanın kırılması durumunda yukarı yönlü bir ralli görebiliriz. Düşenin kırılması durumunda yukarı yönlü ilk direnç noktası 0.41 oranında kırılması durumunda sırasıyla 0.58 ve 0.79 dolar seviyeleri takip edilebilir.

FLM’nin 0.41 dolardan geri dönüp 0.33’ü kırması durumunda 0.12 dolar seviyelerini görebiliriz.

FLM fiyat beklentisi 2022

Teknik analiz ölçüleri seçilmiş zaman dilimleri için gerçek zamanlı rating değerlerini gösterir. Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotlar. Sonuçlar hızlı bir bakışla incelenebilir. Flamingo (FLM) teknik analiz göstergelerinde SAT sinyali veriyor. Bu bilgiler tradingview sitesinden alınmıştır.

Flamingo (FLM) Projesi Nedir?

Flamingo (FLM), NEO blok zincirine ve Poly Network birlikte çalışabilirlik protokolüne dayanan merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformudur. Birkaç DeFi uygulamasını tek bir ekosistemde birleştirir.

Flamingo’nun benzersiz avantajı, NEO kripto para birimi tokenı için tüm önemli finansal araçları (token sarma, likidite havuzu, varlık kasası ve sözleşme ticareti) birleştirmeyi ve bunları kendi yöneteceği tek bir platform üzerinden kullanıma sunmayı hedeflemesinden kaynaklanmaktadır.

FLM, NEO’nun token uyumluluk standartı olan NEP-5 tarafından korunaktadır.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Swipe (SXP) 2022’de Yükselir Mi? SXP Fiyat Analizi

BakeryToken (BAKE) 2022’de Yükselir Mi? BAKE Fiyat Analizi

Shiba Inu (SHIB) 2022’de Yükselir Mi? SHIB Fiyat Analizi

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

İran Uluslararası Ödemelerde Kripto Para Kullanacak! İran Ve Kripto Para

İran Uluslararası Ödemelerde Kripto Para Kullanacak!

LOOKS Airdrop 2022

Looks Airdrop’u Kaçırmayın! LooksRare NFT Platformu Nedir?