in , ,

CakeDefi’dan Airdrop Fırsatı! Yeni Üyelere 55$ Hediye!

CakeDefi’dan Airdrop Fırsatı! CakeDefi’dan Airdrop fırsatı. CakeDefi’a nasıl kayıt olunur?, Kimlik onayı nasıl yapılır?, CakeDefi’ye nasıl para yatırılır? Hepsi bu yazımızda!

CakeDeFi dev bir kampanya başlattı. CakeDefi’dan Airdrop fırsatı. CakeDefi’a nasıl kayıt olunur?, Kimlik onayı nasıl yapılır?, CakeDefi’ye nasıl para yatırılır? CakeDefi’den nasıl para çekilir? gibi soruların cevaplarını sizler için bu yazımızda derledik.

CakeDefi Airdrop Fırsatı! 2022 Yeni Üyelerine 55 Dolar Hediye.

CakeDefi’dan Airdrop Fırsatı! Büyük Kampanya!

CakeDefi’den Airdrop Fırsatı. 27 Ocak – 10 Şubat tarihleri arasında yeni üyelerine 55$ değerinde DeFiChan (DFI) coin veriyor. 27 Ocak – 10 Şubat tarihleri arasında ortalama 60$ -100$ arası çekim yapabilirsiniz. Stake geliri ve DFI coinin yükselişi ile çekim meblağınız daha da fazla olabilir.

​​​Siteye minimum 50 dolar yatırım yaptığımızda hiçbir kaybımız olmadan 55 dolarlık DFI coin kazanacağız. Site, 20 dolar ilk yatırım bonusu + 10 dolar + 8 DFI için aşağıdaki linkten üye olma bonusuna ek Learn & Earn (Öğren ve Kazan) kısmında testide çözünce 5 dolar hediye kazanmış oluyoruz.

 

CakeDefi’ye Nasıl Kayıt Olunur ve Detayları Nelerdir?

Kayıt olmak için hemen TIKLA! CakeDefi’dan Airdrop Fırsatı!

​​​​​​​​​​1- Öncelikle yukardaki linkten kaydolup, mailimize gelen onay kodunu onaylamamız gerekmektedir.

2- Mailimize gelen kodu onayladıktan sonra mutlaka Kimlik Doğrulması yapmamız lazım. Kimlik doğrulamasında kimliğinizin önlü arkalı görseli ve ikametgâh belgenizi yüklemeniz gerekir. İkametgâh adresinizi E-devletten alabilirsiniz. Normal şartlarda kimlik doğrulaması birkaç saate onay alıyor fakat sitenin yoğunluğuna göre değişim gösterebilir. (Selfie çekerken: Ad soyad, Cake, güncel tarih, gün, ay, yıl şeklinde olmalıdır.)

3- Google 2FA’yı (İki Faktörlü Kimlik Doğrulama) aktif hale getirin.

4- Dash Coin en düşük transfer ücretine sahiptir. Daha sonra deposite tıklayın. Çıkan adresi kopyalayıp minimum 50 dolarlık dash coin yatırımı yapın. Dash coin birçok borsada listelendiği için dileğiniz borsadan yatırım yapabilirsiniz.

​​​​​​5- Bütün bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra ödüller hesabınıza yüklenecektir.

6- Yatırdığınız Dash coinleri withdraw kısmından kendi kullandığınız borsanıza anında çekebilirsiniz. 55 dolarlık yatırımınız cüzdanınıza aktarılacaktır.

7-Bu işlemi yaparak DFI tokenleri kazanmış bulunuyoruz. Kazandığımız DFI tokenlar 6 ay hesabımızda kilitli kalacaktır. Bu 6 aylık süre zarfında bize %23 oranda stake geliri sağlacaktır. (Yıllık %46)

8-DFI Tokenlarinizin 6 aylık kilidi açıldığı zaman Kucoin borsasinda çekim yapabilirisiniz. DFI token Kucoin borsasında listeli bir tokendir.

9-Sahip olabileceğiniz referansların ve DFI ödüllerinin bir sınırı yoktur.

CakeDefi’da Airdrop Fırsatı’ndan yararlanmak için acele edin!

 

KriptoHaber: Airdrop ve Fırsat Haberleri Hakkında Daha Fazla İçerik;

AVAXWARRIORS Nedir? NFT’leri Almak İçin Ne Yapmalısınız?

Güncel Airdrop Listesi ve Borsaları 2022

ETHPAD Ön Satış Platformu Katılım Şartları Nelerdir?

 

 

 

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kripto Para Güvenliği Neden Önemli?

Kripto Paralar Nasıl Korunur? 2022

Bitcoin işlem sorunları

Bitcoin İşlem Ücreti Nedir? Bitcoin İşlem Ücretleri Nasıl Hesaplanır? 2022