in ,

Lazio Token Nedir? İyi Bir Yatırım Mı? Riskli Mi?

Lazio Token hakkındaki detaylı bilgiler…

Lazio Token bir taraftar tokenidir. Taraftar Tokeni, sahibine spor kuruluşlarının Socios.com uygulaması aracılığıyla hayranlarına sunduğu bir hizmete erişim sağlayan bir blok zinciri üzerinde oluşturulmuş dijital bir varlıktır. Taraftar Tokenları için yalnızca bir kez ödeme yaparsınız, bu nedenle bir aboneliğe gerek yoktur. En büyük ve en popüler kripto para borsalarından biri olan Binance‘ın bir hayran tokenidir. Şimdiye kadar, taraftar jetonları Barcelona gibi diğer birçok futbol kulübü için taraftar jetonlarının ve UFC ve araba yarışları için taraftar jetonlarının arkasındaki şirket olan Socios tarafından oluşturuldu. Bu yazımızda Lazio Token yorum ve fiyat analizi. Lazio fan token nasıl alınır? lazio token nedir? Gibi sorularınızı cevaplayacağız.

Lazio token

Binance, Taraftar Token Platformu

Kripto para borsası, Fan Token Platformunun lansmanını açıklamıştı, Lazio resmi lansman ortağı ve platformda bir jeton yayınlayan ilk spor takımı olmuştu.

Taraftarlara favori futbol takımlarıyla etkileşim kurmanın bir yolunu sağlayan bir yardımcı para olan Lazio token, Binance Launchpad aracılığıyla yayınlandı.

Girişim, kulübün markasını küresel alana taşımaya ve çeşitli benzersiz ve katılıma dayalı ödüller,etkileşim, oyunlaştırma ve daha fazlasıyla Lazio taraftarları için daha heyecan verici bir hayran etkileşimi deneyimi yaratmaya yardımcı olacak.

Roma merkezli bir futbol takımı olan Lazio yerel ve uluslararası bir çok başarı kazanmış ve geniş bir taraftar kitlesine sahiptir. Binance’in erişiminden yararlanmak, Lazio kulübü için yeni ufuklar açacak ve dünyanın dört bir yanına dağılmış hayranlarıyla daha yakından bağlantı kurarak daha güçlü bir dijital varlık oluşturmasını sağlayacak.

LAZIO jetonu, başlangıçta Binance de kullanıcılara sunulacak. Borsa, onu spot ticareti platformuna getirmeyi ve banka kartı satın alımlarını eklemeyi ve P2P’yi etkinleştirmeyi de planlıyor.

LAZIO Token Yorum

Kripto para birimi, talebindeki büyük artış sürekli olarak yükseliyor. Lazio Token bu makale yayınlandığı tarihte fiyatı ₺68.55 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺843,694,132 TRY.

Evet, kesinlikle kripto para birimine olan talep sürekli artıyor ve büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde daha da yükselecek birçok yeni madeni para göreceksiniz. Lazio Taraftar Tokeni şu anda son birkaç aydır düşüş trendinde. Lazio Taraftar Token’a yatırım yapan insanlar tükendi ve şimdi umutsuzca bir yükseliş trendi arıyorlar.

Yaygın olarak Lazio olarak anılan SS Lazio, kayda değer bir galibiyet geçmişine sahip en başarılı İtalyan futbol kulüplerinden biridir. Evet, ayrıntılara göre bu, ilk spor kategorisi kripto para birimidir. Ayrıntılar henüz mevcut değil. Bu kripto para biriminin listelenmesi henüz yapılmadı. Çoğunlukla her kripto para birimi tüccarı bu parayı bekliyor.

Ayrıntılara göre Lazio token, insanların kripto para ticareti yaptığı bir borsa ve platform olan Binance ile ortaklık yapıyor. Finansal ortaklıkları, yaklaşmakta olan büyümesinin arkasındaki önemli bir faktördür, bu faktörlerin etkisini göreceksiniz. Lazio Token yorum ve fiyat tahminleri asıl olarak projenin nasıl çalışacağına ve  gerçek hayatta herhangi bir kullanım alanı olup olmadığına  bağlıdır.

Şimdi, bu tokenin fiyatına doğru ilerliyorsak, o zaman sizinle token Lazio Taraftar Tokeni hakkında detayları paylaşmak istiyoruz. Şimdiye kadar belirteç bir borsada listeleniyor, belirteç borsada listelinicek bununla birlikte, bu tokenin değerini ilk gün tahmin eden birçok uzmanın olduğuna dair bilgimiz var. Tahmine göre, jeton 1$’a kadar olan değerin üzerinde listelenme ihtimali var. Artık hepimizin bildiği gibi, token Binance borsasında listelendi ve insanlar bu tokenin ticaretine başladı.

Lazio Token Ne Kadar Riskli?

LAZIO için risk göstergesi sıralaması, tokenin şu anda düşük riskli bir yatırım olduğunu gösteriyor. Risk değerlendirmesine odaklanan tüccarlar, riskli yatırımlardan kaçınmak (veya eklemek) için en yararlı ölçüyü bulacaktır.

SS Lazio Token’ın fiyatı son 24 saatte %10.34 daha düşük ve şu anki değeri 4.84$’a ulaştı. Fiyattaki değişiklik, hacmin ortalama seviyesinin altında kalmasıyla birlikte gider ve aynı zaman diliminde tokenin piyasa değeri artar. Kriptonun piyasa değeri şu anda 41,619,722,28 dolar, bu arada son 24 saat içinde 35,709,334,69 dolar değerinde döviz ticareti yapıldı. Hacimdeki değişikliklere ve piyasa değeri değişikliklerine göre fiyattaki oynaklık, SS Lazio Taraftar Token’a düşük risk analizi sağlar.

LAZIO’nun son 24 saat içindeki fiyat oynaklığı, işlem hacmindeki değişikliklerle birlikte fiyat oynaklığı nedeniyle düşük risk analiziyle sonuçlanır ve yatırımcılara token’in şu an itibariyle manipüle edilebilirliğine güvenmeleri için bir neden verir.

LAZIO Token Nereden Satın Alabilir ve Tutabilirim?

Binance ve Gate gibi merkezi borsalarda takas edebilirsiniz veya jetonlarınızı PancakeSwap’ta da değiştirebilirsiniz.

Metamask ve Binance cüzdanının kendisi olan Binance akıllı zincirini destekleyen herhangi bir cüzdanı kullanabilirsiniz veya en kolay yol, jetonlarınızı merkezi borsalarda tutmaktır.

Lazio Token Alışverişi İçin %10 Komisyon İndirimli Binance Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Binance

Lazio Token Alışverişi İçin %40 Komisyon İndirimli Gate.io Linkimiz;

Tıkla Üye Ol: Gate.io

KriptoHaber: Diğer Haberlerimizi Okumak İçin:

Katalan Devi Barcelona, Token Sonrası Yeni Yatırımları Neler

Tesla Hisse Senedi Yatırımcılarına İpuçları Sunuyor!

Bitcoin Enflasyondan Korur Mu?

 

 

 

 

Written by Arthur Kalk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Sivas Token Geleceği 2022 - Sivas Token Yorum 2022

Sivas Token Geleceği 2022 – Sivas Coin Yorum

NFT Sahipleri, NFT Hırsızlığına Dikkat Edin! NFT Hırsızlığı 2022

NFT Sahiplerinden Uyarı! NFT Hırsızlığına Dikkat Edin!