in ,

Sivas Token Geleceği 2022 – Sivas Coin Yorum

Sivas Token çıktığı günlerde yatırımcıları sevindiren bir yükseliş gösteren Sivas Token geleceği merak edilen konular arasında.

Sivas Token çıktığı günlerde yatırımcıları sevindiren bir yükseliş gösteren Sivas Token geleceği merak edilen konular arasında. Buna ek olarak SIV token yorum ve Sivas token nedir? konularını inceleyeceğiz.

Sivas Token

Sivas Token (SIV) Nedir?

Sivas Token (SIV), Sivasspor’un Bitexen borsası aracılığı ile piyasaya sürdüğü taraftar tokenidir. SIV Token Ethereum blockchain altyapısını kullanmaktadır. ERC20 akıllı kontrat yapısını kullanılan taraftar tokenidir.

Sivasspor yönetiminin taraftarları ile daha çok iletişim ve etkileşime girmesi isteği üzerine SIV Token için çalışmalara başladı. Sivasspor taraftarları Nam-ı Diğer ”Yiğidolar” için düzenlenen mobil uygulama yakın bir tarihte hayata geçirilecek. Bu uygulama sayesinde Sivasspor yönetimi taraftarlar için birçok etkinlik gerçekleştirecek.

Sivasspor, SIV Token’in değerini koruyabilmek ve bu token üzerinde ki enflasyonu stabil derecede  tutabilmek için bazı kriterler  bulunmakta bu kriterler iste şu şekilde:

  • Sivasspor’un attığı her gol başına 580 Token.
  • Süper ligi ilk 4 takın içinde bitirirse  20.000 Token.
  • Sivasspor Süper ligde şampiyon olursa 1.000.000 Token.
  • Hazırlık kupa veya uluslararası  turnuvaları kazandığında 50.000 Token satın alınıp yakılacaktır.
  • Sivasspor’un Yiğidolar mobil uygulaması içerisinde elde edilen gelirlerin %20’si ise Sivasspor Token (SIV) yakımı için piyasadan geri alınıp yakılacaktır.

Sivas Token Fiyatı

Sivasspor Token fiyatı 0.6294TL’dir. SIV token piyasa değeri 12,775,836 TL’dir. SIV token son 24 saatte  -%8.69 değişim gösterdi. SIV token günlük işlem hacmi 109,033 TL ve işlem hacmi olarak bütün para birimleri arasında 6251. sıradadır.

Sivas (SİV) Token Güvenilir Mi?

Sivasspor token en güncel ve en popüler blockchain sistemlerinden Ethereum Blockchain teknolojisinin altyapısını kullanmaktadır. Bu token şifreleme yapan bir tokendir. Bu açıdan baktığımızda SIV token güvenilirdir.

sivas token geleceği 2022

SİVAS Token Hangi Borsalarda Listeleniyor?

Ön satışı Bitexen platforunda yapılan bu tokenın satışını Türkiye’nin en çok fan tokenini çıkaran Bitexen kripto para borsasında yapılmaktadır. Sivasspor’un bu tokeni sadece Bitexen platformunda listelenmiştir.

SİVAS Token Yorum 2022

Sivas token yorumlarına baktığımızda ön satışı bir hayli heyecanlı olup yatırımcıların dikkatini çekmiştir. Son 1 senelik grafiğinde ise çok diplerde gözükmektedir. Bu token çıktığı ilk aylarda 4.50 TL bazında işlem görmekte idi. Hep bir yükseliş beklenen bu tokenda bir türlü o yükseliş gelmedi aksine dipleri gördü. Yatırımcılar bu tokene çok güveniyordu fakat işler göründüğü gibi olmadı. Birçok yatırımcının vaz geçtiği bir taraftar tokenidir. Bazı yatırımcılar ise hala yatırım yapıp Sivasspor’un başarı elde etmesini beklemektedir.

KriptoHaber: Sivasspor Token Haberleri:

Kulüplerlerin Taraftar Token Yakımı Gerçekleştirildi!

Taraftar Tokenları Nedir? En İyi Beş Taraftar Tokenı!

Taraftar Tokenlerine 350 Milyon Dolardan Fazla Para Harcandı

FC Barcelona Kendi Kripto Para Birimini Oluşturmayı Planlıyor

 

Written by SevanY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Trezor Cüzdanları Hacklendi mi ? Neler yapabilirim?

Trezor Saldırıya Uğradığında Verilerinizi Nasıl Koruyabilirsiniz?

Lazio Token

Lazio Token Nedir? İyi Bir Yatırım Mı? Riskli Mi?