in ,

Kripto Airdrop Nedir?

Kripto airdrop nedir? Airdrop coinleri hangileri? Airdrop Nasıl Çalışır ve Nasıl Açılır?

Kripto airdrop nedir? Airdrop coinleri hangileri? Airdrop Nasıl Çalışır ve Nasıl Açılır? Tüm bu sorulara bu makalede cevap vereceğiz. Kripto Airdrop 2022

Bir zamanlar alışılmamış bir gerilla pazarlama biçimi olarak lanse edilen airdrop’lar, 2017’den beri kripto alanında popülaritesini arttırdı ve sayısız proje benimsemeyi hızlandırmak, bir projeyi topluluğa tanıtmaya yardımcı olmak veya sadık kullanıcıları ödüllendirmek için bu stratejiyi kullanıyor.

2022 Kripto Airdrop Nedir? Kripto Airdrop Coinleri Hangileri? Airdrop Açmak

Kripto Airdrop Nedir? 2022

Bir kripto airdrop’u, genellikle farkındalığı arttırmak ve toplulukları hızlı bir şekilde oluşturmak için yeni kripto para tokenlarının ücretsiz dağıtımını kapsar, ve ayrıca alıcılar airdrop tokenlarını takas etmeye başlayabileceği için bir tokena erken bir değer koymaya yardımcı olan bir pazarlama taktiğidir. Airdrop’lar bu nedenle, yeni başlayalar tarafından yaygın olarak kullanılır. Yaklaşan bir airdrop haberi genellikle bir kripto projesinin web sitesinde, Medium sayfasında veya üçüncü taraf airdrop takipçisinde yayınlanır ve birçok kripto para meraklısının görebileceği sosyal medya platformlarında da paylaşılır.

Bir airdrop, küçük miktarlarda yeni basılmış kripto para birimlerini içerir ve belirli bir blok zinciri platformunun üyelerini hedefler. Örneğin, kripto para birimi girişimleri, NEO, Ethereum veya Bitcoin ağının cüzdan sahiplerine tokenlar gönderebilir. Kripto Airdrop 2022

Bazı durumlarda, bir alıcının bir airdrop’a hak kazanabilmesi için belirli coinleri tutması veya minimum bakiyeyi bulundurması gerekebilir. Örneğin, TRX sahipleri Şubat 2025’e kadar sürekli olarak BTT airdrop’larını almaya devam edecek.

Diğer durumlarda, kullanıcıların sosyal medyada bir proje hakkında paylaşımda gibi küçük görevleri yerine getirmeleri gerekebilir. Kripto airdrop’larının ilk madeni para tekliflerinden (ICO) farklı olduğunu unutmayın.

Kazançlı Airdrop Coinleri 2022

2022 Kripto Airdrop Nedir? Kripto Airdrop Coinleri Hangileri? Airdrop Açmak

Uniswap (UNI) Airdrop

2020’de, dünyanın en popüler merkezi olmayan borsası (DEX), yerel varlığı UNI’yi platformunu kullanan ve 1 Eylül 2020’den önce en az bir işlem gerçekleştiren tüm cüzdanlara airdrop olarak gönderdi. Etkinlik sırasında, alıcıların çoğu airdrop tokenlarını hızla sattı ve UNI 2-4 dolar arasında el değiştirdi.

UNI’yi Ömür boyu tutanlar, sabır ve sadakatlerinin karşılığını zenginleşerek aldı. Uniswap (UNI) Mayıs 2021’de tarihi zirvesi olan 45 doları gördükten sonra Ocak 2022 itibariyle 15.66 dolardan işlem görüyor.

2022 Kripto Airdrop Nedir? Kripto Airdrop Coinleri Hangileri? Airdrop Açmak

Ontology (ONT Airdrop

2018’de Ontology, yerel kripto para birimi ONT’yi NEO yatırımcılarına ve haber bültenine kaydolan kişiler için 1.000 ONT gönderdi. Etkinlik kısmen, NEO blok zinciri kullanıcılarını bağış toplama sırasında verdikleri destek için ödüllendirmek istedi. Dağıtılan toplam coin miktarı 10 milyondu ve 42 milyon dolar değerindeydi ve o zaman coin başına maliyet 4.2 dolardı.

ONT Ocak ayı itibariyle 0.59 dolardan işlem görüyor.

2022 Kripto Airdrop Nedir? Kripto Airdrop Coinleri Hangileri? Airdrop Açmak

1inch Airdrop

Aralık 2020’de 1inch DEX, 90 milyon 1INCH tokenı 55.000’den fazla adrese gönderdi. Etkinliğe katılabilmek için, katılımcıların airdrop gününden önce en az 20 dolara sahip olması veya en az dört işlem yapması gerekiyordu. Lansmanda, 1INCH fiyatı yaklaşık 2.7 dolardı. Mayıs 2021’de hızlı bir şekilde yükselen madeni para tarihi zirvesi olan 7.86 dolar seviyesini gördükten sonra Ocak 2022 itibariyle 2.12 dolardan işlem görüyor.

Airdrop Nasıl Açılır? Nasıl Çalışır? 2022

Yeni blockchain tabanlı işletmeler, web sitelerinde sanal para birimleri için ücretsiz tokenlar sunarak airdrop’ları teşvik ediyor. Şirket farkındalığı arttırdıktan sonra madeni parayı ve tokenları yerleşik kripto para cüzdanı sahiplerine aktarır.

Kripto airdrop’lar bazen yasa dışı faaliyetler için de kullanılabiliyor. Sonuç olarak, kullanıcıların dikkat olmaları gerekiyor. Bu tür dolandırıcılıklardan kaçmak için: kripto uzmanları, airdrop yapan şirket hakkında araştırma ve durum tespiti yapılmasını tavsiye ediyor.

İlginizi Çekebilecek Yazılar:

Kripto Para Madenciliğinin Yeni Dünya Merkezi Olabilir!

Yerli Otomobil TOGG Blockchain Anlaşması İmzaladı 

Written by aykutoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

BakeryToken (BAKE) 2022’de Yükselir Mi? BAKE Fiyat Analizi

2022'de Yükselebilecek NFT Tabanlı Blockchain Oyunları - Kripto Oyunları

2022’de Yükselebilecek NFT Tabanlı Blockchain Oyunları